2777
2789

سلام ممنون از راهنماییتون جناب مشاور لطفا بگید چکار کنم من برادرم مبتلا به دوشن بوده و فوت شده الان باردار هستم و گفتن جنین پسر هست خیلی نگرانم. چطور از سالم بودن جنینم مطمئن بشم خواهش میکنم جوابمو بدید دایرکت هم خدمتتون پیام دادم دیشب.. ممنون

پاسخ:
پوزش بابت تاخیر در پاسخگویی

متاسفانه این بیماری ژنتیکی از مادر به 50درصد پسران منتقل خواهد شد. شما سریعا باید به مشاوره ژنتیک مراجعه کنید تا تست مربوط به این بیماری برای شما ابتدا انجام شود و اگر واجد ژن این بیماری بودید بلافاصله از جنین نمونه گرفته شود و اگر خدایی نکرده جنین مبتلا شده بود دستور سقط صادر شود.

موفق باشید

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

امروزه با توجه به گسترش بیماریهای ژنتیکی و نقایص مادرزادی،مشاوره ژنتیک می تواند گام مهمی در کنترل و پیشگیری بیماریهای ژنتیکی و مادرزادی ایفا کند و با افزایش سطح آگاهی مردم نقش کلیدی و موثری را در این راستا به عمل آورد هدف اصلی بالابردن سطح آگاهی مردم کشورمان می باشد. امیدواریم که روز به روز آمار تولد فرزندان معلول و عقب مانده در کشور کاهش پیدا کند.

پاسخ برخی سوالات کاربران عزیز در پیج ایسنتاگرام مشاور قرار داده شده تا تمام کاربران عزیز استفاده کنن و از تکرار سوالای مشابه جلوگیری شود.

• آزمایش کم خونی پیش از ازدواج برای چیه؟؟
  • ما توی خانواده ناشنوایی داریم باید چکار کنیم برای تست ژنتیک؟؟
  • پدرم بیماری هانتیگتن داره خیلی میترسم منم مبتلا بشم؟؟
  • من بیماری پیسی دارم به بچم منتقل میشه؟؟
  • همه آزمایشات ژنتیکی  و پزشکی دوران بارداری سالم بود اما بچم بیمار بدنیا اومد؟؟
  • چندین بار باردار شدم و جنین هام سقط شدن باید چکار کنم چه تست ژنتیکی بدم؟؟
  • من بیماری ام اس دارم چند درصد ممکنه به بچم منتقل بشه؟؟
  • آیا همه بیماریهای ژنتیکی ارثی هستن؟؟
  • بیماری دلقکی چیه و چطور باید جلوشو بگیریم؟؟
  • سابقه بیماریSMA داریم باید چکار کینم قبل از بارداری؟؟

پیج: moshavere.gntc

موفق باشید