2777
2789
بابا اونا که فقطططط خدا شاهده فقطططط سرشون با انجمنا گرمه

اخرین بار کی ازمایش خون دادی کمبود خاصی داری مثلا اهن؟؟زندگی مشترکت خوبه ؟منظورم اینه محیط زندگی بچه هات چطوریه؟

درخواست دوستی نمیپذیرم
بچه هام دوتاشون واقعا درست تربیت شدن و مودب اینجا  محیط اینجوری نیس انگار بچه باید دریده وبی چا ...

متاسفانه محیط مدرسه خیلی کثیفه

اگه نتونی از خودت دفاع کنی خیلی سواستفاده میشه ازت

لطفا تا زمانی که به بلوغ فکری نرسیدی نظر منو ریپلای نکن! فضای مجازی برای خالی کردن عقده ها نیست پس حد خودمونو بدونیم🩵 آدم ها مثل کتاب اند! از روی بعضیا باید مشق نوشت، بعضی هارا باید چند بار خواند تا مطالبشان را درک کرد! ولی بعضی هارا باید نخوانده کنار گذاشت. اگر همه جا تاریک بود دوباره بنگر! شاید نور خودت باشی✨ 🩵intp🩵

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ای وای  پس همینه  باید آروم آروم بری رو مخ شوهرت تا برید یه شهر زندگی کنید

زنگ زدم به برادر بزرگش گفتم شما یه فکری کنید.از اینجا بریم

بخدا  درست نشه تمومش میکنم

....
اخرین بار کی ازمایش خون دادی کمبود خاصی داری مثلا اهن؟؟زندگی مشترکت خوبه ؟منظورم اینه محیط زندگی بچه ...

قبلا خیای بیچاره گی بدبختی وبی پولی کشیدیم وبالطبع وقتی پول نباشه آرامش کمتره

تا حدی که چند نفر همینجا کمک مالی کردن بهم

ولی الان باز خدا رو شکر  وصع بهتره 

میتونم حداقل به تغدیه ولباس بچه ها برسم

آزمایش برای چی

....
نکن عزیزم خواهش میکنم اینکارو انجام نده بچه ها گناهی ندارن که ، خودتم همینطور عزیزم . با خودت و بچه ...

پس چیکار کنم تو بگو تو یه باتلاق افتادم  هر حا چنگ ميندازم نمیشه

....
قبلا خیای بیچاره گی بدبختی وبی پولی کشیدیم وبالطبع وقتی پول نباشه آرامش کمتره تا حدی که چند نفر همی ...

منظورم شرایط روحی و انرژی خونس عزیزم.ازمایش برای کمبودهای بدن .نمیتونی حتی فکرشو بکنی چقدر کمبود یه املاح ساده توی افکارت و ذهن و مغز و حس و‌حالت تاثیر داره.اینم مطمئن شو که پسرت واقعا مظلوم این قضیه باشه

درخواست دوستی نمیپذیرم
این حرفا چیه به جاش به بچت یاد بده از خودش دفاع کنه! حقشو خودش بگیره اجازه نده باهاش اینجوری رفتار ش ...

من واقعا دیگه مخم کار نمیکنه.مثلاتو این موقعيت پسرم بلید  چیکار میکرد

پسره زو زده برده دفتر اونام دعواش کردن و ...

ولی من قلبم آروم نمیشه

....

عزیزم برو اداره 

مدرسه جوابگو نیستن اونجا هم از مدرسه شکایت کن هم وضعیت رو شرح بده رسیدگی میکنن 

البته قبلش برو مدرسه رو بذار رو سرت بگو باید زنگ بزنید والدین این بچه بیاد ببینم این چه تربیتیه دادن 

از حرفتم کوتاه نیا بگو یاهمین الان جواب منو میدین یا میرم شکایت میکنم 

بترسونش و هیچ جوره هم کم نیار 

من واقعا دیگه مخم کار نمیکنه.مثلاتو این موقعيت پسرم بلید  چیکار میکرد پسره زو زده برده دفتر او ...

خب دیگه اوکیه از خودش دفاع کرده خوب کرده زده دمش گرم 

الان دیگه نوبت شماست برو مدرسه رو بذار رو سرت همین خشمی که داری به جا آسیب زدن به خودت و بچه هات سر کسایی خالی کن که مسئولشن 

منظورم شرایط روحی و انرژی خونس عزیزم.ازمایش برای کمبودهای بدن .نمیتونی حتی فکرشو بکنی چقدر کمبود یه ...

انرزیه خونه که واقعا منفیه.

ولی آزمایش تا حالا اصلا به فکرم نرسیده 

....
خب دیگه اوکیه از خودش دفاع کرده خوب کرده زده دمش گرم  الان دیگه نوبت شماست برو مدرسه رو بذار ر ...

بخدا انقدر مدرسه رفتم انگار به حالت انگشت نما ومسخره شد.ولی فردا باز میرم

....
بخدا انقدر مدرسه رفتم انگار به حالت انگشت نما ومسخره شد.ولی فردا باز میرم

برات مهم نباشه عزیزم داری میری حقتو بگیری 

و نذاری بچت اذیت شه 

برو حتما صحبت کن اگه آرامش جواب نداد دادو بیداد کن 

بعدشم از مدیر حتما یه تعهدی بگیر که رسیدگی کنه 

بگو من اومدم محترمانه صحبت کنم و سلسله مراتبو رعایت کردم یکراست نرفتم اداره یا شکایت کنم 

تو چطور مدیری هستی که نمیتونی مدیریت صحیح داشته باشی؟ به جای درس و ریاضی و کوفت یکم هم ادب آموزش نمیدید اینجا به بچه ها؟ حتما شما مشکل داری که بچه های مدرست اینجور شدن بخاطر عدم مدیریت صحیح توئه 

بعد بپرس راهکارشون برای رفع این مشکل چیه؟ 

حتما بخواه پدر مادر طرفو ببینی و صحبت کنی باهاشون 

و حتما قول بگیر که تکرار نشه این موضوع و تهدید کن درصورت تکرار شکایت میکنی و ملاحظه نخواهی کرد 

رو خواسته هاتم پافشاری کن نذار گولت بزنن یا یا زبون بازی منصرفت کنن 

جرشون بده خلاصه ببین من خودم تو مدرسه همش اذیتم میکردن دهنی ازشون سرویس کردم که... 😁 

اسی جون آدمای عوضی زیادن نباید ضعف نشون بدی دربرابرشون به جا گرفتن حال اونا اومدی میگی خودکشی کنم 😑 برو نابودشون کن بابا