2777
2789
عنوان

بلفارو کردم بیاید عکس قبلو بعد بزارم +عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 2603 بازدید | 175 پست
اوه چه خوبی تو پس نیاز شد برای عملای دیگه ازت مشاوره بگیرم  اخه منم پروتز لازمم براسینم ام ...

شماره عزیزم من فقط به کسایی که میشناسم میدم همینطوری به هیچکی نمیدم شرمنده

اره عزیزم عاشق خودمم قبل عملامم عاشق خودم بودم  اگه کسی خودشو دوس نداشته باشه هزارتا عملم انجا ...

اتفاقارکسایی که خودشونو دوست دارن  بیشتر به خودشون میرسن

از وقتي با نى نى سايت آشناشدم يادم نميام از ٢شب زودترخوابيده باشم 🥴🤕

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نههههه 

ناراحت نشو منظورم اونطوری نبود که فهمیدید

منظور خاصی نداشتم

چطوری توضیح بدم 

حس درونی خودم رو چون راضی نیستم از خودم میترسم عمل کنم بازم راضی نباشم

خب ایدی تلگرام اخه من اینجا با خیلیا دوست شدم دقیقا هم برای عمله چشمم بایکی دوست شدم اونم میخواست عمل کنه باهم تحقیق کردیم اون اول امل کرد وبعدشم من 

وااییی عزیزم چقدر تغییر کردی😍😍 

خیلی قشنگ شده 

مبارکت باشه

میرسد روزی که ماهم ساز خود را میزنیم 💫                               دختر تیرماهی 🎂 پرسپولیسی ❤  رزمی کار 🏆 دانشجوی حقوق 🎓📚
بیا عزیزم 

ممنون عزیزم ولی ندیدم عیب نداره تفکرنبلش اوایل هرعملی این حس طبیعی بزار ی مدت بگذره انقدرخوشت بیادکه نگو....مبارک باشه😍

فقط 27 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ناباورانه اومدی کوچولوی قشنگم 😢 بمان برایم، منتظر شنیدن صدای قلب کوچولوتم همه هستی من، بیاومنوخواهراتوبه یک دنیای بهتروزیبادعوت کن، دوستت دارم عزیزدلم🤗😍😊🙊🎈 💗🤗که هنوزمن نبودم که تودردلم نشستی 💜 فرفررررری من😍❤😺🤗❤  مخملک خودم🤩🤗💗 👑💗🤗👧💗دخترای من شماسرزمین من هستیدخیلی دوستتون دارم❤❤❤❤🤗🤗🤗🤗😍😍😍😍 شوهرعزیزم،جانی ودلی ای دل وجانم همه توووووو،دنیافقط دختراموشوهرم👭💁👧💏❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤.

هزینش چقدر شد عزیزم ؟

کجا عمل کردی ؟ کدوم شهر ؟

میرسد روزی که ماهم ساز خود را میزنیم 💫                               دختر تیرماهی 🎂 پرسپولیسی ❤  رزمی کار 🏆 دانشجوی حقوق 🎓📚

عکس میذاری

لطفا وقتی میرید مسافرت یه بسته کیسه زباله هم با خودتون ببرید .اشغال هاتونو بریزید تو کیسه و بندازین داخل اولین سطل اشغالی که دیدین _ برای شادی روح محمدم صلوات میفرستید؟؟؟  
اسی واقعاعالی شدی چی بود چشمات افتاده وبدحالت بودالاخیلی خوب شده تازه بهترم میشه 

مرسی عزیزم فعلا که از نزدیک مریض گونه وخستع با نظر میاد ایشالله با گذر زمان خوب بشه