2777
2789
ای بابا غصه نخور عزیز دلم انشاالله شما با همون بار اول نتیجه میگیری آی وی اف خودش راه سخت و خسته کنن ...

ممنون ازدعای خیرت انشالله بهترین اتفاقها براتون رقم بخوره

[QUOTE=327177589]ای بابا غصه نخور عزیز دلم انشاالله شما با همون بار اول نتیجه میگیری آی وی اف خودش راه سخت و خسته کنن ..ممنون ازدعای خیرت انشالله بهترین اتفاقها براتون رقم بخوره

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

راستی عزیزم شما هر جا که بری اولش باید یکسری مدارک رو تهیه کنی و اگه اونها رو نداشته باشی تهیشون زمان می‌بره مثل عکس رنگی رحم . آزمایش اسپرم همسر که حتما باید تو کلینیک نازایی انجام شده باشه . تمام آزمایشات هورمونی شما و همسرتون

اگه اینا باشه خیلی بهتره میتونید یه ویزیت برید پیش یه دکتر زنان تا این آزمایشاتو براتون با بیمه ثبت کنه و تو یه جای دولتی انجام بدین تا همه ی مدارکتون آماده باشه اینجوری اگه کلینیک خصوصی هم برید هم تو وقتتون و هم تو هزینتون خیلی صرفه جویی میشه 

اینایی که گفتم تجربه ی یکسال دوندگی بیمورد خودمه

2805
جدی وقتی من میخواستم سردخترم زایمان کنم دکترم گفت خصوصیه. شاید باتامین اجتماعی قرارداد داره

والا من میخواستم لولم رو لاپاراسکوپی کنم که دکترم گفت برو بیمارستان میلاد چون هم دولتیه هم خدمات نازاییش در حد بیمارستان خصوصیه و چند تا از اطرافیان هم اونجا آی وی اف و آی وی اف تعیین جنسیت حتی انجام دادن

راستی عزیزم شما هر جا که بری اولش باید یکسری مدارک رو تهیه کنی و اگه اونها رو نداشته باشی تهیشون زما ...

عکس رحم بایدبدم یاقران درد داره من مشکل ناباروری ندارم فقط یه کروموزوم جابه جایی  داره  

عکس رحم بایدبدم یاقران درد داره من مشکل ناباروری ندارم فقط یه کروموزوم جابه جایی  داره &nb ...

والا تا جایی که من می‌دونم از همه عکس رنگی میخوان 

ولی اگه مشکل نازایی نداری خیالت راحتتتتت با انتقال آول انشاالله بارداری