من پسرم ۵ سال ونیمشه از بدوتولد تا الان بش میدم خیلیم خوبه من میبینم چطور کمکش کرده واقعا
عزیزم اشتباه میکنی وقتی کمبودی نداره و چیز های مقوی اگه میخوره چه نیازی داره به ویتامین های شیمیایی؟واسه کلیه و اینا اونقدر ضرر داره
میشه ازتون خواهش کنم برای سلامتی مادرم دعا کنید حتی فقط در حد یک صلوات مادرم خیلی سختی کشیده رنگ خوشی ندیده و توی زندگی من هیچی برای من با ارزش تر از مادرم نیست هر کی برای مادرم دعا کنه منم برای آرامش زندگیش و رسیدن به تمام آرزو هاش دعاش میکنم😚اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجه تیکر تولد دو سالگی پسر عزیزم هست مادرت قربون چشمات بشه😍😍😍😍
نده عزیزم پسر من کمبود کلسیم داشت فقط یه دوره بهش دادم گفتن خیلی واسه کلیه هاش ضرر داره ندادم دیگه با مواد کلسیم دار سعی میکنم کمبود نداشته باشه
میشه ازتون خواهش کنم برای سلامتی مادرم دعا کنید حتی فقط در حد یک صلوات مادرم خیلی سختی کشیده رنگ خوشی ندیده و توی زندگی من هیچی برای من با ارزش تر از مادرم نیست هر کی برای مادرم دعا کنه منم برای آرامش زندگیش و رسیدن به تمام آرزو هاش دعاش میکنم😚اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجه تیکر تولد دو سالگی پسر عزیزم هست مادرت قربون چشمات بشه😍😍😍😍
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
کمبود ک داره چون همه چیو نمیخوره..اخیرا چکاب ازش نگرفتم ولی همیشه لاغره و رنگش پریده اس..دیگه بخاطر ...
به نظرم دیگه بزرگ شده یه کاری کن به خوردن چیز های مقوی عادت کنه کمبود هاش بر طرف بشه این دارو ها اول آخرش طبیعی نیستن که همش شیمیایی هستن واسه یه چیزی مفید باشن واسه یه چیزی ضرر دارن من شنیدم این دارو ها استفاده زیادش واسه کلیه ها ضرر دارن