2777
2789
عنوان

تلویزیون و کارتون و اختلال روان و تکلم

| مشاهده متن کامل بحث + 180 بازدید | 20 پست
خب تاثیری داشته رو تکلم و رفتارش پسر منم عاشقه کارتون های کوکو ملونه 

تو ارتباط گیریش که نسبت به قبل عالی شده اما هنوز کامل حرف نمیزنه.که طبق گفته دکتر اصلاحات مهم نیست .مهم رهایی کودکه و بالاخره مجبور میشه حرف بزنه.کلی برامون پانتومیم اجرا میکنه،😊

خدایا شفایم را از تو میخواهم و بس

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

پسرم پنج ماهشه بعضی مواقع مجبور بودم جلوی تلویزیون بزارمش تا به کارام برسم ولی دیگه اینکارو نمیکنم ولی از دکترش پرسیدم میگفت مشکلی نداره اما دیگه سعی می کنم رعایت کنم 

تو ارتباط گیریش که نسبت به قبل عالی شده اما هنوز کامل حرف نمیزنه.که طبق گفته دکتر اصلاحات مهم نیست . ...

خخخ خدا حفظش کنه 

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست ❤من امیدم به خدا بعد خدا هم به خداست 🌷
پس بچه نمیوردی

واقعا بچه آوردن بزدگترین مسئولیت زندگیه. بچه اسباب بازی و یا عروسک نیست که بیاریم به این دنیایی که پر از سختیه. لحظه لحظه زندگیش برامون مسولیت داره. اگر در جاهایی از دنیا دنبال بچه نیستن نه به خاطر تنبلی یا خودخواهیه بلکه به دلیل درک و فهمیدن بار مسئولیشه.به بچه معصوم نباید خیانت کرد و وارد دنیایی کردش که خودش در کار خودش مونده و از دهسال بعدش کسی خبر نداره.

خب تاثیری داشته رو تکلم و رفتارش پسر منم عاشقه کارتون های کوکو ملونه 

کارتونهای خارجی مثل کوکو ملون و دیو اوا و .... نگذارید تا بزرگ تر بشه. قاطی می کنه بجه . کارتونهای زبان مادری  یا بدون کلام اونم در حد کم خوبه