2777
2789
من صندلی سمت کمک راننده رو کامل میدادم عقب پشتش خوب سفت میشد اما خب امنیتش کمتر از صندلی ماشینه باید ...

ن میخوام مطمئن باشم همون صندلی میخرم ،فقط میترسم نشینه اونوقت چیکار کمم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

وسایل بچه متاسفانه خریدش ریسکه   پسر من که کلا بد قلقه گهواره هم خریدم اصلا استفاده نشد نمیخواب ...

بببخشید ی سوال بچتون چن وقتشه ؟از چن ماهگی میتونه تنها رو تختش بخوابه؟کی از خودم جداش کنم

خب پسر منم همینطوریه برا همین نمیتونم ریسک کنم

آشنایی کسی اطرافتون ندارن ی مدتی از اونا قرض بگیرید بعد ببینید میشینه یا نه 

دنیا ی کابوسه ؛ و تو نمیتونی بیدارشی....😞
بببخشید ی سوال بچتون چن وقتشه ؟از چن ماهگی میتونه تنها رو تختش بخوابه؟کی از خودم جداش کنم

۲۰ ماهشه هر چی زودتر بهتر متاسفانه من خونم ۱ خوابه هست هنوز ور دل خودم میخوابه 

دنیا ی کابوسه ؛ و تو نمیتونی بیدارشی....😞

ازتاپیک اون خانم که قهر رفته بادوتابچه خونه پدرشه دیدمتون مثل اینکه شوهرش فهمیده رفته پیش خونوادش اینم ازتامیکاش میترسه اخه خیلی چیزا گفته لطفا گزارش بزنید یاکلن بترکونیدش گناه داره مرسی 

اکیپ سوگلی های سایت#

ازتاپیک اون خانم که قهر رفته بادوتابچه خونه پدرشه دیدمتون مثل اینکه شوهرش فهمیده رفته پیش خونوادش ای ...

ببخشید متوجه نشدم شوهرش چیو فهمیده؟؟

من در جریان همه تایپیکاش هستم ،نی نی سایت رو شوهرش فهمیده؟

ببخشید متوجه نشدم شوهرش چیو فهمیده؟؟من در جریان همه تایپیکاش هستم ،نی نی سایت رو شوهرش فهمیده؟

اره کاربریشم فهمیده تاپیکاشو دیده فکر کنم دقیقشو نمیدونم ولی اشوب شده زندگیش و گفتن پدرشم دیگه حمایتش نمیکنه

کاربر دیوار کوتاه گفتن شوهرش فهمیده رفته پیش خونوادش رسواش کنه اینم قول داده دیگه نیاد سایت من فقط همینو میدونم دیوار کوتاه گفت پست نزار براش اصلا حتی گفت برو اون تاپیک که گفته چه غلطی کردم ابرومو درست کردم اونجا عکس چشاش بود گزارش زدن پاک شد خیلی نگرانشم اون حتی راجب عشق اولش توتاپیکا گفته کاش حذف بشن زندگیش که داغون بود بدتر شد . میتونی بری ازدیوار کوتاه بپرسی منم نگرانم چیز دیگه نمیدونم 

اکیپ سوگلی های سایت#