2777
2789
عنوان

واقعا تعجب میکنم از بعضی کاربرای اینجا

| مشاهده متن کامل بحث + 686 بازدید | 30 پست

آدمای خرافاتی کلا عقلانیت رو گذاشتن کنار هرچیزیو باور میکنن

ما چه می‌دونیم کسانی رو که امروز می‌بینیم،  با چه حالی سرِ پا هستن ..پس یا مهربون باشیم یا "ساکت"/گاهی به خودت حق بده! حق بده از میان تمام روزهای ماه و سالت، روزهایی را خسته و غمگین باشی، حق بده از میان تمام مسیرهای مورد علاقه‌ات، چندتایی را نروی و از میان تمام مقصدهای مورد انتظار، چندتایی را نرسی! حق بده گاهی هم موفق نشوی، شکست بخوری، در جا بزنی، سقوط کنی. تو انسانی و لبریزی از احساسات انسانی، تو انسانی با توان و زمانی محدود، تو انسانی و طبیعت تو ایجاب می‌کند که غم و شادی، موفقیت و شکست و خیر و شر را توامان داشته‌باشی.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

توروخدا اینوو ادما باهم فرق دارن

فرق دارن. ولی من بد نیستم 

کاربر پسر/شیطان پرستم / امضام فان نیست/ دوست عزیز اگر مخالف امضامی بحث نکن بام چون به جایی نمی‌رسی / عاشق شخصیت ابلیس هستم 😍 اتئیست کاکتوس هَم باشی #بَغلت میکنم حتی اگه باعث زخمی شدنِ #تنم بشه:)' M+A=❤️
اسی ببخشید  اندازه تاپیک هام پر شدن  میشه سوالمو اینجا بپرسم دخترا راهنماییم کنن؟ خس ...

بفرمایید 

کاربر پسر/شیطان پرستم / امضام فان نیست/ دوست عزیز اگر مخالف امضامی بحث نکن بام چون به جایی نمی‌رسی / عاشق شخصیت ابلیس هستم 😍 اتئیست کاکتوس هَم باشی #بَغلت میکنم حتی اگه باعث زخمی شدنِ #تنم بشه:)' M+A=❤️

موافقم باهاتون خصوصا حس ششمی ها دیگه خیلی گرد و خاک میکنن اینجا

اما اینکه کسی موکل داشته باشه هم ممکنه بیاد اینجا چون شاهکار خاصی نیست

همین سادگی و زود باوری خیلی ها رو اینجا به دردسر و زحمات جبران ناپذیر انداخته

علامه طباطبایی : ابد در پیش داریم،،،،،برای زندگی دیگران فرشته باشیم😇 نه شیطان😈 ، در پس هر مشورت و نظر ما پشت گوشی ها و در فضای مجازی یک انسان سرشار از احساس نشسته و یک زندگی واقعی داره که با یک جمله یا حتی یک کلمه ما ممکنه تصمیم مهمی بگیره ، سبب از هم پاشیده شدن یک زندگی 💣، از بین رفتن عشق یک زوج 💔، ساختن روزهای تلخ بچه های یک خانواده آسیب دیده 😭 نباشیم.ما نظری میدیم و رد میشیم و به زندگی خودمون میپردازیم یک انسان میمونه و تجزیه و تحلیل حرفهای ما....اشک ها ، شب بیداری ها و تصمیمات مهم.خداوندا مرا آن ده که آن به💫 
موافقم باهاتون خصوصا حس ششمی ها دیگه خیلی گرد و خاک میکنن اینجا😅 اما اینکه کسی موکل داشته باشه هم ...

کسی موکل داشته باشه خیلییییییییی زحمت داره. ی علم خاصه البته اگر در راه خوبش استفاده بشه. خب نمیاد اینجا 

حالا کی باور کرد؟!! 

وقت میگذرونیم

ای پدر ما که در آسمانی......نام تو مقدس باد.پادشاهی  تو بیاید،اراده ی تو آنچنان که در آسمان است در زمین نیز جاری شود.نان کفافه ی مارا امروز بده،قرض های ما را برما ببخش.....چنان که ما نیز قرض داران خود را میبخشیم.مارا در آزمایش نیاور،بلکه از شریر رهایی ده.زیرا پادشاهی و قوت جلال تا ابد از آن توست.آمین✝️📿برای آنها که شما را آزار میدهند،دعای خیر نمایید متی۴۵:۵(اولین کاربری ۱۳۹۶)مسیحی آریایی هستم، مستدام باد ایران کوروش.
حس ششمی خیلی باحاله😂😂😂 هنوزم نمیتونم باور کنم بعضیا جدی میگیرن و باور میکنن

همه چیو به مسخره گرفتن

کسی موکل داشته باشه خیلییییییییی زحمت داره. ی علم خاصه البته اگر در راه خوبش استفاده بشه. خب نمیاد ا ...

اصلا علم نیست

الان متوجه شدم همون اقایی هستین که قبلا هم در این مورد بحث کردیم و نتیجه نداشت ولی واقعا موکل داشتن چیز عجیبی نیست.شیطانیش که به راحتی در دسترسه

رحمانی هم هستند کسانیکه با مدتی مراقبه و طهارت نفس اینها میان سراغشون و خودشون البته رد میکنن

علامه طباطبایی : ابد در پیش داریم،،،،،برای زندگی دیگران فرشته باشیم😇 نه شیطان😈 ، در پس هر مشورت و نظر ما پشت گوشی ها و در فضای مجازی یک انسان سرشار از احساس نشسته و یک زندگی واقعی داره که با یک جمله یا حتی یک کلمه ما ممکنه تصمیم مهمی بگیره ، سبب از هم پاشیده شدن یک زندگی 💣، از بین رفتن عشق یک زوج 💔، ساختن روزهای تلخ بچه های یک خانواده آسیب دیده 😭 نباشیم.ما نظری میدیم و رد میشیم و به زندگی خودمون میپردازیم یک انسان میمونه و تجزیه و تحلیل حرفهای ما....اشک ها ، شب بیداری ها و تصمیمات مهم.خداوندا مرا آن ده که آن به💫 
اصلا علم نیست الان متوجه شدم همون اقایی هستین که قبلا هم در این مورد بحث کردیم و نتیجه نداشت ولی وا ...

خانم چرا بحث الکی میکنید ؟. من شما رو هم توی تاپیک معامله‌ با اجنه دیدم که شما گفتید کسی که چشم برزخی داره گناهکاره. در حالی که اینطور نیست. قضاوت کردن اصلا خوب نیست . شما مثلن گفتی اطلاعاتت اشتباهه میتونم بپرسم شما چند بار اینه بینی یا جن‌گیری انجام دادید؟  الان من یکی از قوانین احضار رو به شما بگم بخدا نمی‌تونید ج بدید چون نمیدونی اما همچنان میگی اطلاعاته غلطه. خوبه خودمون داشتیم و دیدیم ها

کجا ایشالا ؟!؟ کاشکی غیرواقعی بود 😢

آها گفتی راجب همجنس نظر بده. میخواستم بگم که انسان ها فرق دارن. 

خانم چرا بحث الکی میکنید ؟. من شما رو هم توی تاپیک معامله‌ با اجنه دیدم که شما گفتید کسی که چشم برزخ ...

شما اصول گفتمان بلدی ؟؟ چرا دعوا میکنی؟؟ یعنی هر کس شبیه شما فکر نکنه اشتباهه؟؟

من گفتم داشتن چشم برزخی گناهه!!!!!؟؟؟؟

من اگر آینه بینی و جنگیری بکنم که اول باید کافر شده باشم.لعنت خدا و رسولش به تمام آینه بین هاست روایت هست برین ببینین.تمام تلاشمم میکنم که امثال شما این چیزا رو به خورد خانمهای اینجا ندین.با دعانویس ها و جنگیر ها هیچ حرفی ندارم

احضار و این خزعبلات به درد خودتون میخوره.به اندازه موهای سرم در مورد جن و مسائل متافیزیکی تجربه دارم.با اهلش هم مرتبطم نه نااهل

الان هم نگاه نکردم تاپیک رو کی زده وگرنه پیام نمیذاشتم.بعدا متوجه شدم

دیگه ریپلای نکنید

2810