2777
2789
عنوان

تابحال کسی بچشو کشته و بعدش پشیمون نشده باشه...

| مشاهده متن کامل بحث + 2713 بازدید | 66 پست
میگه نمیخامش چند بار باردار شدم و سقط شد و مشکل داشتن  ولی اینبار  همخ چی بچه سالم و جوونم ...

عزیزم همه ما موقعه سختی میگیم چرا به دنیا آمده ایم  

نگران نباش، تو کار خدا یه حکمتی هست 

تو خدا را داری و بچه رو نگهه دار

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اره طلاق  صد درصدی  

اگر طلاق هست که بچه اذیت میشه، خودش میگه چرا من رو به دنیا اوردی. 

من دوبار تجربه سقط داشتم ، اما بچه می خواستم خودشون متاسفانه از دست رفتن و بعضی وقتها بهشون فکر میکنم که اگر الان بودن ، … سالشون بود.

اما الان پسرم بهضی وقتها که خیلی ناراحت هست میگه چرا من رو به دنیا اوردی.

اگر قرار هست بدبختی بکشه، خودش شاکی میشه چرا به دنیا اوردی.🙁

شما که اعتقادت اینه سوال پرسیدنت چیه؟ وقتی قراره خودت فتوا صادر کنی که همچین شخصی قاتله و با سقط قرا ...

من خیلی احساساتیم  مطمعنم اونای ک اینکارو کردن ناچار بودن  هیچکس از  خوشحالی   و خوشبختی  بچشو نمیکشهه  

مالی اوکیم  حودمم شاغلم  خانوادمم پشتمن   بابام گفت عین پسر خودم بزرگش میکنم  فق ...

عشق مادر خودش معجزه س. و به تنهایی می‌تونه جای همه ی عشق ها و نیازهای دنیا رو بگیره.

پس چرا میگن بچه ای که مادرشو از دست بده یتیم واقعی هست. خدا پدرها رو حفظ کنه ولی نبود مادر خیلی سخت تره......

۱۴۰۱/۱/۱۰   امروز صدای قلب کوچولوشو شنیدم. بهترین حس دنیا😍 دعا کنین بمونه برام💚 از سقط متنفرم دیگه نمیخام تجربه ش کنم😢 انشالله خدا برای همه ی اونایی که منتظرنی نی هستن معجزه کنه. آمین💋💚💜💙💛۱۴۰۱/۲/۱۷  امروز رفتم سونوی ان تی....گف نی نی م دخمله😍خدایا ازت ممنونم که هوامو داری💄💅👠👗👸💗۱۴۰۱/۲/۲۲ امروز دکتر گف چون توی فامیلتون مشکل ژنتیک دارین حتما برا نی نی ت ازمایش سلفری بده. هزینه ش خیلی زیاده. فقط خداکنه بچه م سالم باشه😢۱۴۰۱/۳/۷هنوز جواب سلفریم نیومده جون به لبم کرده این آزمایشگاه. 😕اگه به لطف خدا سالم باشه میخام به خانواده همسرم بگم که باردارم. 😐۱۴۰۱/۳/۸امروز جواب آزمایش سلفریم اومد. خداروشکر بچه م سالمه😍😍از خوشحالی به مرز سکته رسیدم😜💃۱۴۰۱/۳/۲۸امروز بدترین روز زندگیمه حس میکنم کیسه آبم پاره شده. نصف شب که شوهرم بیاد میرم زایشگاه براچکاپ.....خدایا دخترمو از تو میخام فقط😭😭۱۴۰۱/۳/۲۹خدایاشکرت مشکلی نبودـ ترشحاتم مال کیستی هست که تو تخمدون چپم رشد کردهـ .بچه م سالمه....عاشقتم خدای خوبم😍😍😘😘1401/6/27امروز 32هفته م رفتم واسه وزن نی نی .دکترگف وزنش کمه 1600.شایدم صد گرم کمتر یک هفته هم کمتر از سن بارداریمه😓🥲کیست توی تخمدانمم خیلی بزرگ شده همش آبه خدا کنه نترکه برام شر درست نکنه🥺🥺وضعیت بچه مم بریچ هست فعلا سزارین پیش رومه😑خدایا امروزم دلم گرفته دخترمو مثل همیشه میسپارم به خدت. 💚التماس دعا مامانای مهربون نی نی سایت💚1401/7/21بلخره نی نی من امروز شش روزه شده. با وزن 1900تو هفته سی و پنجم بارداری دنیا اومد.....متاسفانه مسمومیت حاملگی دچار شدم و با فشار20اورژانسی سزارین شدم‌‌....خیلی خیلی ریزه.یک‌کم هم وزن ازدست داده. خدایا کمکم کن دختر نازمو بسلامت بزرگش کنم و این روزای سخت تموم بشه❤️اینم از خاطرات تلخ و شیرین بارداری من.🌷🌷🌷🌷💚وزن یکماهگی2400🧡وزن دوماهگی3600💙وزن چهارماهگی5100♥️وزن شش ماهگی 6200🩵وزن نه ماهگی 7200🩷وزن یکسالگی۸۵۰۰😍😍۱۴۰۲/۷/۱۵اولین تولدت مبارک عشقم🎉🎉🎉🎉وزن 16ماهگی 9500💚وزن۱۸ماهگی ۱۰🩷وزن دوسالگی 11
من خیلی احساساتیم  مطمعنم اونای ک اینکارو کردن ناچار بودن  هیچکس از  خوشحالی  &n ...

ولی من دیدم کسی که عذاب وجدان نداشت و این مسئله براش در حد تفکر شما جنایی نبود و شاید علت سقطش برا شما اصلا پذیرفته نباشه مثلا هیچ مشکل مادی و خانوادگی نداشت صرفا حس میکرد آماده مادر شدن نیست و سقط کرد

گفتم که آدم ها متفاوتند

اگر طلاق هست که بچه اذیت میشه، خودش میگه چرا من رو به دنیا اوردی.  من دوبار تجربه سقط داشتم ، ...

منم همش بفکر اینم اگر  پرسه چی؟ قاضی بمن گفت  شرایط شما خاص  من میتونم امضا کنم حکم صادر کنم  ولی خیلی خانما  بخاطر  حرف مردم و شرایط جامعه میگن  بچه بدنیا بیاد   و همه بدونن باباش  فلانی و بخاطر بچه نبوده دعوا و این چیزا   بعد   جدا میشن   ولی  فقط بخاطر جامعس  ولی اگر بخای امضا  میکنم ک کرد 

میگم هیچی نشده پشتم حرف ک معلوم نی بچه از کیه و شوهرش  جدا شده ازس چون حامله شده از  یکی دیگه و... این شعروورااااا     من بخاطر خیانت شوهرم جدا سدم و تحمل نتونستم بکنم و خودشم گفت برو   نیوند سراغن گفت نمیخامت ن تو رو ن بچتو امضلم میکنم  هرجی بخای میدم فقط برو 

خیلی سخته عزیزم باید به توانایی های خودت نگاه کنی ولی بچه های طلاق اطراف ما که هم مادر و هم پدر ولشون کرده خیلی شرایطشون بده اگر نگهش داری خیلی خوشحالم که یک مادر فداکار و مهربونی مثل تو داره 

اگه سقطش نکردی عهد کن که هیچوقت تنهاش نزاری 

اینجا جای تبادل نظره نه تحمیل نظر رعایت فرمایید🙏درخواست دوستی قبول نمیکنم 😊میخام برای دخترم مادری باشم که مامانم برام نبود😔
خیلی سخته عزیزم باید به توانایی های خودت نگاه کنی ولی بچه های طلاق اطراف ما که هم مادر و هم پدر ولشو ...

ن من نیحامممش هرروز باهاش حرف میزنم و میخامش حسم میگه پسره و پشت و پناهمه  خواب  دیدم پسره     البته فرقی نداره ها   ولی پسر باشه بهتره  مردم میسه

مالی اوکیم  حودمم شاغلم  خانوادمم پشتمن   بابام گفت عین پسر خودم بزرگش میکنم  فق ...

نگران نباش 

وقتی شناسنامه گرفتی همه چی حله 

حرف مردم باد هوااست  

قوی باش اصلا به این حرفا توجه نکن اینا از حسادت مگر اینکه بگن  . مطمئن باش پدرشم راضی میشه  وقتی یه مرد اینو میگه این یعنی این مرد یه پسر بچه هست و هنوز بزرگ نشده یه ذره که بگذره تغییر می‌کنه  و میپزیرش ولی صبر داشته باش و این حرف که پدرش نمی خوادشو به هیچ کسی نگو حتی پدر خودت . انشاالله بهترین ها برات اتفاق میوفته ♥️

منم دعا کن معلومه خیلی دل مهربون و زلالی داری🙏♥️

ن من نیحامممش هرروز باهاش حرف میزنم و میخامش حسم میگه پسره و پشت و پناهمه  خواب  دیدم پسره ...

نگهش میداری؟😍😍😍بگو خوشحالمون کن عزیزم؟

۱۴۰۱/۱/۱۰   امروز صدای قلب کوچولوشو شنیدم. بهترین حس دنیا😍 دعا کنین بمونه برام💚 از سقط متنفرم دیگه نمیخام تجربه ش کنم😢 انشالله خدا برای همه ی اونایی که منتظرنی نی هستن معجزه کنه. آمین💋💚💜💙💛۱۴۰۱/۲/۱۷  امروز رفتم سونوی ان تی....گف نی نی م دخمله😍خدایا ازت ممنونم که هوامو داری💄💅👠👗👸💗۱۴۰۱/۲/۲۲ امروز دکتر گف چون توی فامیلتون مشکل ژنتیک دارین حتما برا نی نی ت ازمایش سلفری بده. هزینه ش خیلی زیاده. فقط خداکنه بچه م سالم باشه😢۱۴۰۱/۳/۷هنوز جواب سلفریم نیومده جون به لبم کرده این آزمایشگاه. 😕اگه به لطف خدا سالم باشه میخام به خانواده همسرم بگم که باردارم. 😐۱۴۰۱/۳/۸امروز جواب آزمایش سلفریم اومد. خداروشکر بچه م سالمه😍😍از خوشحالی به مرز سکته رسیدم😜💃۱۴۰۱/۳/۲۸امروز بدترین روز زندگیمه حس میکنم کیسه آبم پاره شده. نصف شب که شوهرم بیاد میرم زایشگاه براچکاپ.....خدایا دخترمو از تو میخام فقط😭😭۱۴۰۱/۳/۲۹خدایاشکرت مشکلی نبودـ ترشحاتم مال کیستی هست که تو تخمدون چپم رشد کردهـ .بچه م سالمه....عاشقتم خدای خوبم😍😍😘😘1401/6/27امروز 32هفته م رفتم واسه وزن نی نی .دکترگف وزنش کمه 1600.شایدم صد گرم کمتر یک هفته هم کمتر از سن بارداریمه😓🥲کیست توی تخمدانمم خیلی بزرگ شده همش آبه خدا کنه نترکه برام شر درست نکنه🥺🥺وضعیت بچه مم بریچ هست فعلا سزارین پیش رومه😑خدایا امروزم دلم گرفته دخترمو مثل همیشه میسپارم به خدت. 💚التماس دعا مامانای مهربون نی نی سایت💚1401/7/21بلخره نی نی من امروز شش روزه شده. با وزن 1900تو هفته سی و پنجم بارداری دنیا اومد.....متاسفانه مسمومیت حاملگی دچار شدم و با فشار20اورژانسی سزارین شدم‌‌....خیلی خیلی ریزه.یک‌کم هم وزن ازدست داده. خدایا کمکم کن دختر نازمو بسلامت بزرگش کنم و این روزای سخت تموم بشه❤️اینم از خاطرات تلخ و شیرین بارداری من.🌷🌷🌷🌷💚وزن یکماهگی2400🧡وزن دوماهگی3600💙وزن چهارماهگی5100♥️وزن شش ماهگی 6200🩵وزن نه ماهگی 7200🩷وزن یکسالگی۸۵۰۰😍😍۱۴۰۲/۷/۱۵اولین تولدت مبارک عشقم🎉🎉🎉🎉وزن 16ماهگی 9500💚وزن۱۸ماهگی ۱۰🩷وزن دوسالگی 11