2777
2789
عنوان

تابحال کسی بچشو کشته و بعدش پشیمون نشده باشه...

| مشاهده متن کامل بحث + 2713 بازدید | 66 پست
نگران نباش  وقتی شناسنامه گرفتی همه چی حله  حرف مردم باد هوااست   قوی باش اصلا به ...

فداتشم والله نمیخام برگروه اون مرد ب زندگیم فقط دغدغم بچمه  میترسم نتونم جوابگوی  حرفای  چند سال ایندش  باشم     و زندگیمم تغیر میکنه مطمعنا  ولی من خودم مهم نیستم میگم  بچم اذیت نشه  همین  

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

منم همش بفکر اینم اگر  پرسه چی؟ قاضی بمن گفت  شرایط شما خاص  من میتونم امضا کنم حکم ص ...

چند ماهه هستی؟ کسی از خانوادت میدونه بارداری؟

سقط های من خودشون شدن و دو تا بچه خودم دارم اما گاهی وقتها بهشون فکر میکنم. 

اگر انقدر احساساتی هستی، دراینده ممکنه احساس شکست داشته باشی که بچه ت هم از دست رفت. 

اما درجریان باش، بچه بزرگ کردن سخته واقعا، زن و شوهری سخته بزرگ کردن، چه برسه به مادر تنها. اگر کمکی و حمایت مالی چیزی نداری، واقعا سخته، تصمیمت هم تصمیم سختی هست. اما بخاطر حرف مردم که فکر کنن بارداری از کس دیگه ای بوده، تصمیم نگیر، تو حکم قاضی رو داری، همیشه نگهش دار، هر کس چرت و پرت گفت، حکم رو بکوب تو‌صورتش. اگر میتونی بزرگش کنی، نگهش دار. 

یکی از دوستام ی امپول اورده میگه بزنی  اوکی    ولی من نمیخام بزنمش

ببین عزیزم دوست من 

اگه کسی بتونه بهت کمک کنه تو این شرایط بحرانی، فقط خودتی. اول به روحیه خودت برس. از لحاظ جسمی و روحی به مراقبت احتیاج داری.زایمان و بچه داری خیلی روح و جسم رو فرسوده میکنه. 

چند ماهه هستی؟ کسی از خانوادت میدونه بارداری؟ سقط های من خودشون شدن و دو تا بچه خودم دارم اما گاهی ...

نگهش میدارم  حتما خیلی ناراحت بودم   ولی صدای اذان  ارومم کرد