2777
2789

ای جانم

منم کل دندونامو ایمپلنت کردم یکساله همین چیزارو میخورم

ابگوشت.  شیربرنج ، فرنی ، سوپ ،حلیم

نون تست بخر نرمه

آناناس یا کمپوتشو بخر لثه رو زود ترمیم میکنه جای زخمشو

شیر ،.شیرموز. کلا غذاهایی که نرمه رو میتونه بخوره

بستنی حتما بده بخوره

دهانشویه کلرهگزیدین بخر  قرقره کنه زود زخم جراحیو ترمیم میکنه

کپسول آموکسی سیلین هم حتما 2ورق کامل سر 8ساعت خورده شه

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم کدوم فک بیشتر خرابی داشت؟ هزینش چقد شد؟ چه کارایی کرد؟ منم بچم دندونش خرابه باید ببرم درستش ک ...

همه جاها با بیهوشی بود هزینه دکتر و بیمارستان ۲۰ ملیون شد

ای جانم منم کل دندونامو ایمپلنت کردم یکساله همین چیزارو میخورم ابگوشت.  شیربرنج ، فرنی ، سوپ ...

ممنون از توصیه هاتون اره دکتر هم همینا رو گفت ولی این همینجوریشم بدغذاست

یعنی دکتر تو مطبش انجام نمیده؟ بعدبیمارستان خصوصی یا دولتی؟ بیهوشی و کارای دندونش چقد زمان برد

نه تو بیمارستان اره خصوصی بود بیمارستان...... یک ظهر بستری شد هشت شب مرخص تایم بیهوشیش هم یه ساعت و ربع بود 

نه تو بیمارستان اره خصوصی بود بیمارستان...... یک ظهر بستری شد هشت شب مرخص تایم بیهوشیش هم یه ساعت و ...

اهان ممنونم که جواب دادی

اخه پسرمنم مشکل خرابی دندون داره دندون پزشک بردم گف باید عکس کامل فک بگیره بعدش ببرم پیش دندون پزشک اطفال اون نظرشوبگه ولی دندوناش داغونن جلویی هاهمش سیاه شدن واز ریشه دارن میپوسن عقبیا هم کلا سرشون داره میشکنه

اهان ممنونم که جواب دادی اخه پسرمنم مشکل خرابی دندون داره دندون پزشک بردم گف باید عکس کامل فک بگیره ...

خب عزیزم هرچی زودتر اقدام کن منم اوایل جدی نمیگرفتم خیلی و با مسکن سر و تهش هم میوردم تا دیگه خیلی وضعیت دندوناش بد شد الان سه تا رو کشید پنج تا عصب کشی  و قالب و دوتا رو پر کرد...... ببین اگه بچت همکاری نمیکنه بیهوشی هم گزینه خوبیه من خوشحالم که اینطور اذیتش نکردم و همه رو یجا درست کرد براش

پسرم جدیدا گاهی دقتا دندونش دردمیگیره ۴سالو۴ماهشه نمیدونم همکاری میکنه یانه. شگابچتون چن سالشه

پنج سالشه اره کم کم این دردا دیگه زیاد میشه و پوسیدگی ب بقیه دندوناش میرسه.... دیروز هم اتاقی بچم سه سال بود باز بیهوشش کرده بودن چ ۱۲ دندون خراب داشت 

پنج سالشه اره کم کم این دردا دیگه زیاد میشه و پوسیدگی ب بقیه دندوناش میرسه.... دیروز هم اتاقی بچم سه ...

عزیزم  

حتما میبرمش میترسم دندونای بیشتریو خراب کنه فقط شما دندون پزشک اطفال بردی یا نه

عزیزم     حتما میبرمش میترسم دندونای بیشتریو خراب کنه فقط شما دندون پزشک اطفال بردی یا نه

اره از همون اول پیش اطفال بردم لازم نبود ببری دندون پزشک بزرگسال