2777
2789

قراره واسه عید اون لباسی ک  دوسش داری تنت کنی ؟ بیا پیش خودم خودتو حرص و جوش نده فقط از الان تهیش کن تا عید نتیجشو ببینی  و  من فاطمه دوست نی نی سایتتون قراره با جون و دل مشاورتون بدم و  فقط کافیه روزی ۶ تا ۷ ساعت استفاده کنی  از این گن خفن تو یک هفته اول خودت متوجه کاهش سایزت میشی  

و مهم تر از این داشتن یک گن ساعت شنی اصل انچریه که  متاسفانه تو بازار مشابه کار اصل هستش 

و من گن اصل با داشتن دو لیبل طلایی و هک شدن دور تا دور گن با برند انچری ک نشونه اصل بودن گن هست بهتون معرفی  میکنم نه گن فیک یا مارکای دیگه 

انواع گن ساعت شنی در دو مدل تاپی و شکمی  ۲۵ فنره و ۶ ردیف قزن و  ۹ فنرهو ۶ ردیف قزن 

مناسب برای لاغری ،استفاده بعد از عمل جراحی ،زیر لباس مجلسی ، استفاده بعد از زایمان ، استفاده موقع پیاده روی  و........ 

فقط کافیه از این گن استفاده کنی  گنای دیگه رو میزاری کنار 

اصلا قابل مقایسه با گنای معمولی نیس  و این گن طبیعی هستش و اصلا نه لول میشه و استفاده درست روزی ۶ تا ۷ ساعت هیچ عوارضی نداره .......

خرید به صورت حضوری و غیر حضوری و ارسال درب منزل 

در تهران مشهد و خراسان جنوبی 

برای اطلاعات بیشتر تماس بگیرید 

۰۹۱۵۳۳۵۹۹۰۴

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

کاش عکس تاپی رو میزاشتین از زیر سینه هست یا سینه رو هم کاور میکنه.

عزیز دلم بهم تو ایتا پی ام بده عکساشو واست بفرستم گلم از زیر سینه هست گلم رو سینه خوب نیس باعث فشار به سینه میاد و سرطان سینه میاره