2777
2789
عنوان

رتبه ۳ رقمی

| مشاهده متن کامل بحث + 2024 بازدید | 87 پست
اها  اینطوری نگو حتما قبول میشی

کسی که چیزی نخونده 

قبول هم نخواهد شد

کاربری قبلی همون خوشگله 😂😂 این هشتمین کاربری بنده هست !به شدت وابسته به این سایتم😪به شدت خودمو میدوستم 😂😁ان مع العسر یسرا❤بین شب بوها نرو سوتفاهم میشود/عطر آغوش تو اول، یاس دوم میشود/در میان دست هایت رازقی ها را نگیر/عطر این گل بین انگشتان تو گم میشود/سیب لبهای تو در بین بهشت صورتت/در فریب عشق دارد مثل گندم میشود/در شکفتن خوب میدانم ک در یک باغ هم/عاقبت لبخند زیبای تو چندم میشود!/خنده ات در بین این گل بوته های رز عزیز/موجب دشواری تشخیص مردم میشود/لاله های واژگون را توی دستت دیدم و/در سر من جامهای می، تجسم میشود/بین آغوشت هزاران سال باید خواب رفت/ شانه هایت رفته رفته مثل یک خم میشود. #بی_مخاطب.این آدم ویران شده از دور قشنگ است :)            مامانی مگر با خود نگفتی :چه کس موهای طفلم را پس از من میزند شانه :)

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بخون همین امروزو فردا

من رسیده ام به اون نقطه که قبول کردم ناتوانیمو

کاربری قبلی همون خوشگله 😂😂 این هشتمین کاربری بنده هست !به شدت وابسته به این سایتم😪به شدت خودمو میدوستم 😂😁ان مع العسر یسرا❤بین شب بوها نرو سوتفاهم میشود/عطر آغوش تو اول، یاس دوم میشود/در میان دست هایت رازقی ها را نگیر/عطر این گل بین انگشتان تو گم میشود/سیب لبهای تو در بین بهشت صورتت/در فریب عشق دارد مثل گندم میشود/در شکفتن خوب میدانم ک در یک باغ هم/عاقبت لبخند زیبای تو چندم میشود!/خنده ات در بین این گل بوته های رز عزیز/موجب دشواری تشخیص مردم میشود/لاله های واژگون را توی دستت دیدم و/در سر من جامهای می، تجسم میشود/بین آغوشت هزاران سال باید خواب رفت/ شانه هایت رفته رفته مثل یک خم میشود. #بی_مخاطب.این آدم ویران شده از دور قشنگ است :)            مامانی مگر با خود نگفتی :چه کس موهای طفلم را پس از من میزند شانه :)
واقعاا؟؟؟؟ ب خودت افتخار کنن عالی بوددییی🥺🥺ب منم دعا کن هدفم س رقمیه

مطمین باش میتونی عزیزم 

واسه من میشد از اینم بهتر باشه ولی متا سفانه دوهفته مونده به کنکور ناامید شدم شاید حدود یه هفته درس نخوندم الان پشیمونم میگم اگر اون یه هفته هم خونده بودم الان  رتبم از اینم بهتر بود 

در این گه گه کُه کَه کَه کُه ناگه واز این حرفا....
راستی اینم بگم هوشمم متوسطه پایمم صفر بود چون من سالی که پشت کنکور بودم تصمیم گرفتم کنکور انسانی بدم ...

بخدا ک هوش خیلی بالایی داشتی.با پایه صفر تونسی توی دوماه رتبه هزار بیاری عالیههه من دختر خالم کلی کلاس رفت .۹ ماه خوند رتبش شد ۳۵ هزار

الانم همون آدم من میخام شروع کنن برگشته بهم میگه من توی ۹ ماه نتونسم تو میخای از الان رتبه ۳ رقمی بیاری؟مسخره میکنه

بخدا ک هوش خیلی بالایی داشتی.با پایه صفر تونسی توی دوماه رتبه هزار بیاری عالیههه من دختر خالم کلی کل ...

نزار شیطون ناامیدت کنه من یه ادم خیلی معمولی باهوش معمولیم حرف ناامید کننده بقیه روهم بزار کنار شاید دختر خالت راه اشتباه رفته تو بخون تلاشت بکن فقط از هروقتی داری استفاده کن به بطالت نگذرون هروقت تو ذهنت اومد نمیتونم بدون حرف شیطونه امام علی میگن هرکس تمام تلاش خود را در کاری بکار گیر به ان میرسد توهم میرسی میددنی الان من چقدر حسرت میخورم که کاش اون یکی دوهفته رو ناامید نشده بودموخونده بودم الان دانشگاه تهران درس میخوندم

در این گه گه کُه کَه کَه کُه ناگه واز این حرفا....
ولی هی گفتم اونایی که از اول انسانی بودن جلو هستن من تغییر رشته ایم هیچی بلد نیستم و...کاش به جای فک ...

دقیقا منم‌همین فکرو میکنن میگم بابا طرف الان از شهریور شروع کرده

من توی این س ماه چجوری س رقمی بیارم

درحالی ک تو بهم نشون دادی میشه🥺♥️

گلم من رشتم تجربی بوده مشاور کنکور تجربی هستم درحدی نیستم بخوام در این موارد نظر بدم چون واقعا نمیدو ...

عریزم ی سوال دیگه ببخشید من مزاحمت میشم زیادی سوال میپرسم 🤦‍♀️من واسه رشته حقوق تا تیر میتونم خودمو برسونم؟حقیقت من اولویتم فرهنگیان نیس من ب رشته حقوق علاقه دارم بخاطر همین میگم بتونم رتبه س رقمی بیارم.چون اگ بخام منطقه نزدیک شهرم باشم رتبه س رقمی باید بیارم

عریزم ی سوال دیگه ببخشید من مزاحمت میشم زیادی سوال میپرسم 🤦‍♀️من واسه رشته حقوق تا تیر میتونم خودمو ...

اگر میخواید تیر ماه کنکور شرکت کنید باید بدونید نمیتونید نمرات بالایی توی امتحانات نهایی بدست بیاریدمتاسفانه 

و ب نظر و عقیده ی من معدل امسال در رتبه ها جهشی بزرگتر از سالهای قبلی ایجاد میکنه و دیگه درصدها در کنکور انچنان ارزشی ندارن که بخواید ب خاطرشون دور نهایی رو خط بکشید 

مگه کنکور تیر و اردیبهشت باهم چقدر اختلاف دارن باور کنید یکماه بیشتره فقط چون یکماهشو باید نهایی بخونید اونم با ترس و لرز چون هنوز درصدی در کنکور ندارید استرس اینم میاد روش در کنار اینکه نهایی ها خودشون سختی وحشتناکی دارن و نمره خوب گرفتن براشون باید زمان زیادی گذاشت 

توی اون یکماه نهایت بتونید میانگین پنج درصد درس هاتون رو ارتقا بدید در کنار اینکه نمیتونید نمرات خیلی بالایی هم در نهایی ها بدست بیارید 

حالا باز انتخاب با خودتونه چیزایی که گفتم رو در نظر بگیرید از طرفی ممکنه تیر ماه خدای ناکرده به اون رتبه مدنظر نرسید و همون فرهنگیان رو از بدست بدید فکر کنم متولد 81 باشید بدونید که ممکنه سال اینده باز شرایط سنیش به 22سال برگرده 

تاپیکهایی پر از وایب مثبت برای کنکوری ها امیدوارم بخونید و استفاده ببرید...اگروسواس فکری دارید اولین تاپیکم رو بخونید برای مدتی در سایت نیستم لطفا درخواست ندید برای پرسیدن سوالات کنکوری ...روزها فکر من ایست و همه شب سخنم /که چرا غافل از احوال دل خویشتنم /از کجا امده ام امدنم بهر چه بود/به کجا میروم اخر ننمایی وطنم زندگی صحنه یکتای هنرمندی ماست /هرکسی نغمه خود خواند و از صحنه رود /صحنه پیوسته ب جاست/ خرم آن نغمه که مردم بسپارندبه یاد                                                                                 باشد که یادم نرود گر تو نبودی من هیچ نبودم هیچ...! که تویی پروردگار عالمیان که تو جان منی و از تو گذر نیست مرا 
اگر میخواید تیر ماه کنکور شرکت کنید باید بدونید نمیتونید نمرات بالایی توی امتحانات نهایی بدست بیارید ...

وای اره درسته بعد من ب غیر این چیزا خیلی شرایط سخت دیگه ای هم دارم 

واقعا گیجم نمیدونم چیکار کنم

درسو نزاشتم کنارا میخونم ولی حس میکنم نمیتونم قبول شم بعد حتی اگ‌قبول بشم حس میکنم توی مصاحبه ردمیشم چون من بعلاوه نهایی باید حتما سوالات مصاحبرم بخونم چون هیچ تجربه ای ندارم 

اصلا تاجایی ک میدونم هیش کودوم از سوالاشو نمیدونم🤦‍♀️🤦‍♀️

خیلی شرایط سختیه 

حالا میگم شاید تیر ماه هم خوب باشه رتبم و ی رشته مربوط ب معلمی مثلا ادبیات توی دانشگا دولتی بخونم 

حقوق ک نمیتونم فکر نکنم بتونم رتبه قبولی برای حقوق بیارم

من ساکن کرجم فرهنگیان تا چن هزار برمیداره؟😞

2810