2777
2789
عنوان

به نظرتون زن و شوهر همدیگه رو بغل کنن و بخوابن جلوی بچه ها زشته؟

| مشاهده متن کامل بحث + 2063 بازدید | 66 پست
کلا عادت بده و کوچک تره که 5 سالشه رو هم با بزرگه تو اتاق یا پذیرایی بخوابون عزیزم، پیش هم باشن

الان دیگه اینکار کردم و فقط ۶ ماهه به خاطر شیر پیشمه، ولی جفتشون بیدار میشن و جا عوض میکنن!

باورتون میشه صبح که بلند میشیم هر کدوم یه جایی غیر از جای اول خوابیدن.

یبار صبح بلند شدم دیدم پسرم توی راهرو زیر تخت ما خوابیده!  دلم سوخت

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

2805

عیبی نداره که هیچ ، من میگم حتی لازمه بچه ها ببینن و یاد بگیرن که فردا تو زندگی مشترک چطور رفتار کنن 

به بچه هاتون نشون بدید عاشق همید به هم محبت دارید بخدا دنیاشون خیلی قشنگ میشه و آرامش میگیرن، وجودشون پر از انرژی میشه وقتی ببینن پدر مادرشون انقدر باهم خوبن 

عیبی نداره که هیچ ، من میگم حتی لازمه بچه ها ببینن و یاد بگیرن که فردا تو زندگی مشترک چطور رفتار کنن ...

میترسم حسادتشون هم بیشتر بشه ! اخه شوهرم خیای خیلی کم خونه ست، بچه ها کمبود محبت گرفتن🥹🥲

یکی گریه میکنه با من بازی کن ، یکی دیگه میگه باید شب پیش من بخوابی و برام قصه بگی و کوچیکتره هم جیغ میکشه منو بغل کن!

من بیچاااااره !  باید خستگی شوهرم رو هم مدیریت کنم ، خونه رو ساکت کنم بره تو اناق بخوابه

نه اشکالی نداره یه بار یه جایی شنیدم میگفت ما محبت ها و بوسه هامون پنهانیه ولی جلوی بچه آشکارا دعوا میکنیم فردا پس فردا بچه که خودش بزرگ شد خواست زندگی تشکیل بده فکر میکنه کلا تو زندگی دعوا میکنن و محبت کردن رو یادنمیگیره

نه اشکالی نداره یه بار یه جایی شنیدم میگفت ما محبت ها و بوسه هامون پنهانیه ولی جلوی بچه آشکارا دعوا ...

دقیقا همینطوره ، من اصلا محبتی بین پدر و مادرم ندیدم ! شاید برای همین الان خجالت میکشم.

مادر و پدر شوهرمم همیشه دیدم جدا می خوابن

نه اشکالی نداره یه بار یه جایی شنیدم میگفت ما محبت ها و بوسه هامون پنهانیه ولی جلوی بچه آشکارا دعوا ...

دقیقا من هیچوقت عشقی بین پدر مادرم ندیدم، دوران مجردی دیدگاهم نسبت به ازدواج خیلی بد بود ، دلم نمیخواست ازدواج کنم 

2810