اگه دکتر تشخیص بده مشکلی نیست تاماه اخر اشکالی نداره فقط باید بیشترمراقب بود
قشنگم میدونم به زودی میای و بعد ١٢ سال منو بابا رو خوشحال میکنی😍👸👼 اگه امکانش هست برام دعاکنین😘 خدایا خودت هوامو داشته باش ؛من اونقدرام قوی نیستم،همش وانموده ... خدایا شکرت♡باورم نمیشه بعد ١٢ سال امروز ٣١ تیر١۴٠٢ بی بی چکم مثبت شد😍 انشالله که آزمایشمم مثبت شهشکرت خدای مهربونم ١ مرداد١۴٠٢ 😍 ایمان دارم که خودت هوامونوداری💚 بچه ها هرکی امضامو خوند بهم بگه برای خواسته دلش نادعلی بخونم.
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
درد نداشت، چیزی نشد، میل داشتین؟ ببخشیدا میپرسم ولی واقعا به راهنماییتون نیاز دارم😂
دردش فرقی نداره
ولی تو تنفس سخته یکم
از لحاظ میل ربطی به شخص داره نه به بارداری
البته اونا که وسواسن اذیت میشن
یه بیداری دقیقا عین یه کابوس،مثل گشتن تو تاریکی و بی فانوس،میچرخم تو حباب انتظار تو،مثل ماهی و تنگ و وهم اقیانوس....زندگیم سوخت ...جسد آرزوهام مونده روی دستم...خوشبحالت زندگی کردی💔ولی من نه نتونستم😔
من دو هفته هست رفتم تو سه ماه دیشب دومین رابطه رو داشتم اونم خیلی کنترل شده و آروم چون منع شده بودم امروز غربالگری اول رو دارم بعد جواب از دکتر میپرسم ک میتونم ادامه بدم یا ن ولی واقعا هیچ فشاری بهم نیومد ک بگم زیر دلم درد گرفت یا انقباض داشتم هیچی فقط بعد مدتهااا کیف کردم😂😜