2777
2789

من خودم یکی ازهمین آدماهستم..هرروز ک میگذره از زندگیم بیشتربه این موضوع پی میبرم ک ازدواجم باهمچین مرد دوقطبی ای اشتباه بوده..دوران عقدم زیاد بلاسرم آورد که خریت کردم وبخاطره حفظ آبروم ادامه دادم..خاک برسرم واقعا!!

الان بادوتابچه هیچ جایی ندارم برم حتی خونه پدرم..اونام خودشون توخونه۶۰متری زندگی میکنن من بادوتابچه کجابرم؟؟همسرمن بشدت آدم پرتوقع وتحمل نه شنیدن رو نداره..ووقتی عصبی بشه حالیش نیست کسی که روبه روشه مادرشه یا زنش یا هرکس دیگه ای...هرچی ازدهنش درمیادمیگه..اونم باداد وبیداد که صداش گوش فلکوپرمیکنه..مثلا فکرمیکنه صداشوبلندکنه همه ازغرشش میترسن وحقو ب اون میدن وبله وچشم بهش میگن..منو همش بامادرم مقایسه میکنه..انگاری که ب زندگی مادروپدر من حسودیشون میشه یابه رابطشون..میگ پدرت هیچی نداره ولی ببین مادرت چطور دورش میچرخه..منم واس زندگیم هیچی کم نذاشتم ونمیزارم..همه طلاهامودادم فروخت ماشین گرفت وپول بدهی داد..ب این نتیجه جونمم واسش بدم بازمیگ توهیچ کاری واس من نکردی

روزی میرسدمردان کوچک من،بزرگ مردی میشوندکه برای نگریستن به چهره ماه مردانهِ شان بایدسربالاکنم😍🥲🧿       

ناراحت نشيا ولي همه ماهايي كه اينو ميگيم در واقع هنوز به اون قطعيت براي طلاق نرسيديم وگرنه اتفاقا به خاطر يچه ها هم كه شده بايد زودتر از اون محيط سمي دور شد

🚫☠️لطفا درخواست دوستی ندید👻🚫

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

2805

منم این دوران بودم خیلی سختم بود بچم شیرخوار بود ولی پارودلم گذاشتم این بچه ها بزرگ میشن ازدواج میکنن میرن حتی بعضا شاید بدرفتارکنن باهات یا بگن بماچه میخاستی نمونی .. بچه پرمیزنه میره توپیرمیشی و افسرده خودتو نجات بده اولش سخته ولی باید تحمل کنی میتونی حضانت بزرگ تررو بدی شوهر کوچیکه رونگه داری یا هردورو بدی بری سرکار وضعت بهتر شد بیاری پیش خودت از نظر قانونی مرد نمیتونه بچه روبده ب زن زوری و زن میتونه بده ب مرد 

ناراحت نشيا ولي همه ماهايي كه اينو ميگيم در واقع هنوز به اون قطعيت براي طلاق نرسيديم وگرنه اتفاقا به ...

وقتی پدرم علنا میگه توخونه من جا نداری..من چی دارم بگم؟؟پدرخودم اخلاقش از شوهرم بدتره

روزی میرسدمردان کوچک من،بزرگ مردی میشوندکه برای نگریستن به چهره ماه مردانهِ شان بایدسربالاکنم😍🥲🧿       

به عنوان ی جون ۱۸ ساله دارم میگم 

نمیدونم چرا اسم طلاق بد رفته 

ی جوری مادرها میان میگن بخاطر بچم دارم شوهرمو تحمل میکنم 

بخاطر بچم طلاق نگرفتم اما نمیدونید چه حمقاتی کردید 

نه تنها خودتونو تو اون زندگی اسیر کردید هم بچتونو  

میدونید اون بچه برای همیشه از ازدواج زده میشه )خودم(

میدونید اون بچه مشکلات افسردگی میگیرع )خودم(

و... 

اینم حرف با اون ی سری ادماس که میدون اخلاق شوهرشون گ.وه اما بازم بچه میارید میگید بچه بیارم اخلاقش خوب میشه فلانه بیسار 

قبلا با کاربری دخترقوی۹ح۹ بودم اما مسدود شدم وگرنه قدیمی قدیمی ام 
شما تو عقد میدونستی همسرت همچین ادمیه بعد دوتام بچه اوردی واقعا خودکردع را تدبیر نیست

به این شدت نبود..یاازسیاستش بود یاچی

نمیدونم

وقتی پدرم علنا میگه توخونه من جا نداری..من چی دارم بگم؟؟پدرخودم اخلاقش از شوهرم بدتره

اینا همش حرفه میخان ک صبوری کنی براابروشون میگن ولی پاش برسه میپزیرنت منم این فکرو میکردم خودکشی کردم ولی بعد دیدم اشتباه کردم من فقط میترسیدم از واژه طلاق هیچیت نمیشه

الان من ۱۸ سالمه کتک زدن مامانم دیدم خیانت بابام دیدم 

دو قطبی بازی بابام دیدم الکل خوردن بابام دیدم 

توهین کردن و ابرو بردن مامانمو دیدم توسط بابام 

من بچه بودم اما مامانم میشست باهام درد دل میکرد 

الان ی صدا بلند یا صدای دعوا بشنوم تپش قلب میگیرم حالام بعد میشه 

خواهش طلاق بگیرید بچتونو بهنونه نکنید

قبلا با کاربری دخترقوی۹ح۹ بودم اما مسدود شدم وگرنه قدیمی قدیمی ام 
اینا همش حرفه میخان ک صبوری کنی براابروشون میگن ولی پاش برسه میپزیرنت منم این فکرو میکردم خودکشی کرد ...

نمیدونم بخدا چی بگم

وقتی به آینده فکرمیکنم تنم میلرزه..اخلاق بدتر بابام..دوری بچه هام..

2810