2777
2789
عنوان

پول ماهانه از همسر

| مشاهده متن کامل بحث + 126189 بازدید | 839 پست
هنوز عقدم فک نکنم ماهانه مبلغی بهم بده بعد ازدواج اما فک کنم از اوناست کارتشو میده بهم میگه هر چی می ...

اینکارو نکن از الان باهاش طی کن ک ماهانه ی چیزی بهت بده ک برای خودت پس انداز داشته باشی

آدم حالش بد میشه یه تعداد انگار اومدن عقده هاشونو برطرف کنن. یه نگاه به اطرافتون بندازین ببینین حقوق کارگر چقدره؟ خودتون بذارین جای اون کارگر بنده خدا که صبح تا شب کار میکنه و از پس خرده فرمایشات خانوم خونه برنمیاد.دزدی نمیکنه شرافتمندانه کار میکنه.توی خونه لم دادن بعد میگن بااااید اینقدر بده هر ماه، زنی که خرج نداره فلانه، عادتش بده خرج کنه و... بجای این دستور دادنا پاشید برید زحمت بکشید کار کنید واسه خودتون خرج کنید. حالا همینا زن داداش شون یه روسری تازه بخره نعره میکشن و گریبان میدرن. متاسفم واقعا. 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بابای منم همیشه همین برخورد رو با مادرم میکرد مثلا میگفت چرا اینقدر گوشت ریختی تو غذا چرا سوپ رو با ...

ببخشید منم مجردم یه همچین پدری دارم تازه یه دختر جوونم با اینکه بابام وضعش خوبه به خدا یه دست لباس درست حسابی ندارم الان ۵ساله برام یدونه شلوار بیشتر نخریده میشه بگید الان چه همسری نصیبتون شده و ملاکاتون برای انتخاب یه مرد دست و دلباز چی بوده؟؟به خدا خیلی حسرت به دلم همیشه ام اعصابم خورده حتی همین الان

واقعا خیلی زشته که خانمها آنقدر از شوهراشون توقع دارن ،همین میشه از چشم‌میفتید من‌بخدا درآمد دارم درامدم خوبه شوهرم گاهی ماهی ۵ میزنه گاهی نمیزنه  من راضیم ماهی ۱ بده اصلا توقع ندارم هرینه ها مشترکه تو‌این گرونی من خجالت میکشم ازش،پول بگیرم هر چند برام کادو میگیره بازم‌جبران میکنم ، این‌چه مثال زشتیه خرج کنید ارج دارید بخدا بدتر از چشم میفتید تو این شرایط،اقتصادی مگه مردا گناه کردن ،من تازه با میل خودم قبضهای خونه رو میدم از حقوقم و کلی خرج میکنم تو زندگی عاشقانه هم همو دوس داریم ،آدم شوهر میکنه ،نمیخواد که وبال گردن یه مرد بشه اونجوری که بشینید تو خونه هی خرج کنید شوهر کم کم ازتون سرد میشه خانمها هم باید کمک‌خرج باشن مگه عهد بوقه  ،همه جای دنیا همینه .

خیلی اشتباه ولی خوب اجازه نمیدن ما نامزدیامونم ۶ماه و ۱سال هست طولش نمیدن 

درسته شناخت باید باشه ولی به خداتودوران نامزدی هم خیلیا اخلاقشونو رو نمیکنن.گول این حرفارو نخور خواهر

توهمین چقدر تاپیک زدن گفتن حتی ۵،۶ سالم دوست بودن همه جاهم باهم میرفتن ولی وقتی رفتن زیر ی سقف تازه اخلاقای طرف روشده

ببخشید منم مجردم یه همچین پدری دارم تازه یه دختر جوونم با اینکه بابام وضعش خوبه به خدا یه دست لباس د ...

عزمزم من یه توصیه ای که می تونم بهت بکنم اینه که هیییچ وقت هیییچ وقت به خاطر اینکه از شرایط خونه پدرت رها شی عجله ای و بدون شناخت کافی ازدواج نکن

خدایی نکرده از چاله در نیای بیفتی توی چاه

اولا اینکه خسیس جون به جونش کنی خودشو نشون میده توی دوران نامزدی

حتی توی خواستگاری جلسات دوم و سوم به بعد می تونی ازش بپرسی که آیا با این قضیه موافقید که زن باید ماهانه مبلغی از همسرش دریافت کنه واسه نیازهای ریزش یا پس انداز؟ 

عزیزم من خودمو نمی‌گم شوهرم فرش فروشی داره درآمدش خوبه خودمم کارمندم اما همه که مثله هم نیستن خیلیا ...

شما از اول خوب نخوندی نوشته بود الان اونایی که هفت تومن از شوهر میگیرن میان منظورش بود کلاس میزارن گفتم هفت تومن پولی نیست که کسی بخواد کلاس بزارع همه چی گرون شدن .هرچند اونی که اینو نوشته بود خانوم خوب مهربونی هست باهاش حرف زدم منظوری نداشت

دعا کنید شاید بزرگترین خواسته شما کوچیکترین معجزه خدا باشه  خدایا شکرت بخاطر بودنت تک تک لحظات زندگیم.بخاطر 💞💞همسر خوبم💞 💞.انسانیت به دین و مذهب خاصی نیست همین که دلی را نرنجانی انسانی .اینجا آدما مجازین ولی قلباشون واقعی پس مبادا 💔سکوت در مقابل ظالم شریک شدن در ظلم اوست . کسی بهم بی دلیل بی احترامی کنه جوابشو میدم .اگ خیانت قابل بخشش بود الان باید شیطان کنار خدا میموند ،وفاداری جای بحث ندارع 🙂کسی از مجردی نمرده ولی متاهلی که انتخابش درست نبوده روزی هزار بار میمیره و زنده میشه .متاهلی که تنهاست خیلی بیشتر از مجردی که تنهاست عذاب میکشه پس برا ازدواج سعی کنید همسفر خوبی انتخاب کنید  
آدم حالش بد میشه یه تعداد انگار اومدن عقده هاشونو برطرف کنن. یه نگاه به اطرافتون بندازین ببینین حقوق ...

عزیزم 

من کار میکنم 

شوهرم کارگره و سرمایه هم داره

از حقوقش واسه برادر و خانواده ش خرج می‌کنه ، به من میگه ببین مگه چقدر حقوق میگیرم

مگه خودت کار نمیکنی پس حقوق خودت چی میشه 

شوهرم حاظره من سختی بکشم اما برادرش تو رفاه باشه، پدر ندارن، میگه من از خودم می‌گذرم که خوشحالی رو تو چهره خانواده م ببینم 

انشالله خوب میشی ناامید نباش مریضی یهو میاد ولی کم کم میره

مرسی مهربون

دعا کنید شاید بزرگترین خواسته شما کوچیکترین معجزه خدا باشه  خدایا شکرت بخاطر بودنت تک تک لحظات زندگیم.بخاطر 💞💞همسر خوبم💞 💞.انسانیت به دین و مذهب خاصی نیست همین که دلی را نرنجانی انسانی .اینجا آدما مجازین ولی قلباشون واقعی پس مبادا 💔سکوت در مقابل ظالم شریک شدن در ظلم اوست . کسی بهم بی دلیل بی احترامی کنه جوابشو میدم .اگ خیانت قابل بخشش بود الان باید شیطان کنار خدا میموند ،وفاداری جای بحث ندارع 🙂کسی از مجردی نمرده ولی متاهلی که انتخابش درست نبوده روزی هزار بار میمیره و زنده میشه .متاهلی که تنهاست خیلی بیشتر از مجردی که تنهاست عذاب میکشه پس برا ازدواج سعی کنید همسفر خوبی انتخاب کنید  
واقعا خیلی زشته که خانمها آنقدر از شوهراشون توقع دارن ،همین میشه از چشم‌میفتید من‌بخدا درآمد دارم در ...

حرفتون تا قسمتی درسته

اما زیادم لی به لالای شوهرت نزار ،شما لطف میکنی که خرج خونه رو میدی وظیفت نیست

آدم حالش بد میشه یه تعداد انگار اومدن عقده هاشونو برطرف کنن. یه نگاه به اطرافتون بندازین ببینین حقوق ...

گل گفتی👏👏👏

چقدر بعضیا اعصاب خورد کنن.

باااید بده زنی که خرج نداره ارج نداره.واای اینقدر از این حرف بدم میاد که حدنداره اه 😡😡

2810