دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
حرفتون تا قسمتی درسته اما زیادم لی به لالای شوهرت نزار ،شما لطف میکنی که خرج خونه رو میدی وظیفت نیس ...
من خرج خونه را نمیدم غیر از قبض ها خیلی اوقات چیزی خوشم بیاد خودم میخرم یا سفر برم با دوستام خودم خرج میکنم با اینکه هر چیزی بگم اون راحت میخره ولی خودم خوشمنمیاد بش،بگم ، ،شوهرم هم اینو میفهمه و بابتش،قدردانه .
قبلا تاپیک اینجوری میزدن با ۵۰۰ و 1تومن و دو سه تومن شروع میشد اما این تاپیک عجب شروع ...
خدا نکنه عزیزم هر کس نسبت به درآمدش من اصلا نمیگیرم دلم نمیاد تو این گرونی مگه حقوقش چقده ولی چیزی بخوام کارت بر میدارم باهم حساب کتابی نیستیم
ولی میخوام از این بع بعد بگیرم هر چقد کم ماهی یه چی بردارم بذارم کنار دیگه من خیلی ساده هیچی ندارم هر چی داشتیم گذاشتم تو زندگی حتی ماشین مجردیم 😢
برای همه آرزوی آرامش دارم ....در قضاوت کردن احتیاط کنیدزمین به طرز عجیبی گرده تجربش میکنی خودت نه عزیزت دیدم که میگم .............من وفادارترین آدما رو دیدم که خیانت کردن.باهوشترین آدما رو دیدم که فریب خوردن.صادقترین آدما رو دیدم که دروغ گفتن. مهربونترین آدما رو دیدم که دل شکستن. قویترین آدما رو دیدم که کم آوردن.بالغترین آدما رو دیدم که بچگانه رفتار کردن.و از همهی اینها متوجه شدم هیچ بد و خوب مطلقی وجود نداره، همه ممکنه اشتباه کنن و هیچ چیز از هیچ کس بعید
منم همه طلاهامو دادم خونه گرف به اسم خودشم زد حقوق شوهر منم کمه ماهی 10_12میگیره نظامیه شاید ...
خوبه دیگه به نسبت درآمد یه تومن خوبه الان اکثر جامعه زیر قسط ک وام و اجاره و هزارتا مشکل هستن گرونی هم که نگم چی میمونه واسه کسی که حقوقش ۱۰ ۱۵ تومنه
برای همه آرزوی آرامش دارم ....در قضاوت کردن احتیاط کنیدزمین به طرز عجیبی گرده تجربش میکنی خودت نه عزیزت دیدم که میگم .............من وفادارترین آدما رو دیدم که خیانت کردن.باهوشترین آدما رو دیدم که فریب خوردن.صادقترین آدما رو دیدم که دروغ گفتن. مهربونترین آدما رو دیدم که دل شکستن. قویترین آدما رو دیدم که کم آوردن.بالغترین آدما رو دیدم که بچگانه رفتار کردن.و از همهی اینها متوجه شدم هیچ بد و خوب مطلقی وجود نداره، همه ممکنه اشتباه کنن و هیچ چیز از هیچ کس بعید