اینایی که انقد ادعا مالکیت داره رو پول شوهر برای بردار وزنداداش خودشون هم این نظرو دارن؟ زندگی مشترکه میدان مسابقه نیس ک باید حتما انقدی پول بده ... بر طبق نیاز باید خواست ن چشم و هم چشمی
دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
خدایی که من توی قلبم دارم فقط خالق زیبایی و عشقه ♥️🌈♥️آرامش زندگیمو از وجود خدای مهربونم دارم ♥️ 💙بزرگ ترین دارایی من داشتن همسر مهربونمه که زیباترین هدیه ی خداست🙏💙مادر دختری به زیبایی گل رز هستم🌹👨👩👧🌹🤍🤍🤍خداوندا به کدامین ثواب مرا لایق زیباترین احساس، بزرگترین نعمت و باشکوه ترین لحظات دانستی،خداوندا بگذار در این احساس زیبا بمانم ، بگذار شاهد تولد دوباره خویش باشم ،بگذار آرام باشم، به کدامین ثواب مرا اینگونه عاشق کردی،فاش میگویم این حس را تا کنون لمس نکرده بودم،اینگونه عاشقی کردن را خودت به من آموختی،احساس خودت به تمام بنده هایت …. آری حس مادری ام را میگویم😍
هیچوقت زندگیتو الگو نگیر از اینجا .یا هیچ جای دیگ شرایط زندگی خودت بسنج اگ شوهرت خرجت میکنه ماهانه یا خودت بگوش یا بهت ی مقدار گم بده واسه خرید ها و بیرون رفتن ها با دوستات دخترا اینجا بیشتر چسو هستن و دروغگو ...مثل بعضی ها ک میگن مثلا ده باید بده مگ ی حقوق چقدر ک شوهر بخاد انقدر بده تو جیبی زن
اسی برای چی این تاپیک رو زدی؟ این سوال تو شخصی و خانوادگیه. اصلا نمیشه با مقايسه با آدم های دیگه جواب بگیری. ببین کاملا بستگی به درآمد داره. از مجموع درآمد همسرت یه قسمتی به شما میرسه برای کارهای شخصی ات مثل خرید لباس و آرایشگاه و کتاب و این چیزها. شوهر من ماهی حدود 12 تومن درآمد داره. من خرج خونه رو مدیریت میکنم. اول قسط ها و فیش ها رو پرداخت میکنم. یه لیست خرید مینویسم اول ماه. با شوهرم می ریم خرید و هرچی احتیاج باشه برای خونه، میخریم. سبزیجات و نان و میوه هم هفته ای یه بار میخریم. آخر ماه اگه چیزی توی کارت باقی موند، انتقال میدم به یه کارت دیگه. اون کارت مثل کارت پس اندازه.عیدی ها، کادوها و مثلا پاداش اگه بدن میریزم توی همون کارت. بعد لباس یا وسیله ای برای خونه لازم بشه از کارت پس انداز میخریم. اگه هم یه وقت حقوق ها رو کمی دیر دادن، از همون کارت پس انداز خرج میکنیم تا حقوقها رو بدن بعد مبلغی که خرج کردیم میذارم سرجاش. اینطوری هیچوقت پول کم نمیاریم. انقد سخت نگیر زندگی رو. اینقدر مال من و مال تو توی زندگی مشترک، کمک به استقلال آدم نمیکنه هیچ، دو طرف رو به هم بدبین میکنه.