2777
2789
عنوان

پول ماهانه از همسر

| مشاهده متن کامل بحث + 126192 بازدید | 839 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من فقط گریه کردم بهش گفتم آن شاالله بمیرم اعتماد بنفسم صفر کرده یا همش میگه دماغت بزرگه عکسم میذارم ...

خواهر عزیزم دوست خوبم من عکست رو ندیده تائیدت میکنم بخدا این سیاست مردها هست تو جامعه کسی تحویلشون نمیگیره تو خونه سر خانم هاشون شیر میشن ... اصلا به خودت نگیر مطمئنم از همسرت خیییلی بهتر و زیباتری بخدا از سیاست بهت انگ میزنه که بهش وابسته و محتاج باشی ... شروع کن روی خودت کار کن چطوری ، یه دفتر بردار تمام خصوصیات ظاهری جسمی، اخلاقی و هر چه در زندگی داری یادداشت کن هر روز چند بار این برگه رو بخون و به خودت عشق بده ... وقتی سطح انرژیت بیاد بالا و شوهرت چرتو پرت بگه با اعتماد به نفس میزنی تو برجکش که برو بابا نگاه فلان چی خودت کن ... یعنی با این تکنیک چنان سرجاش میشینه میشه نوکر تو دستت امتحان کردم جواب داده ... 

اینکه مبلغی مشخص بهم بده و فقط مال خودم باشه هیچ 

اما کارت حقوق همیشه خونه هست و کلا خرید خونه هم با خودمه و هر چی هم برای خودم لازم داشته باشم میخرم 

هیچ وقت هم حساب کتاب با من نکرده که مثلاً امروز چی خریدی که اینقدر پول برداشت کردی 

پیام بانک می‌ره براش اما از من هیچ وقت نمی پرسه 

اینم بگم منم هیچ وقت سو استفاده یا یواشکی پول بردارم برا خودم پس انداز کنم نبوده

خرج کلا بااونه هرچی بخوام کم نمیزاره پول بخوام در حدی که بتونه میده هروقت دوس داشته باشم از حسابش بردارم چیزی نمی گه منتهی من میدونم انقد قسط داره دلم نمیاد بردارم و اینکه کارت پسندازش مثلا دست منه و پولشو ریخته حساب من چون میدونه خسیسم و خرجش نمی کنم 

هنوز عقدم فک نکنم ماهانه مبلغی بهم بده بعد ازدواج اما فک کنم از اوناست کارتشو میده بهم میگه هر چی می ...

ولی تو عقد باید بده هااااا

و در پایان...دلم فریاد بود ، در نگاهم اشک ، در گلویم بغض اما بلند تر از همه میخندیدم!! جوکر: من لبخند میزنم که دردامو پنهان کنم و آرزومه یه روز یکی بیاد نگام کنه و بفهمه همه چی دروغه 🙂 ...۱۴۰۳/۳/۱۹🚶درسته شد تجربه ولی نه قلبی موند ، نه حسی ، نه ذوقی!!!!🖤میخواست گریه نکند اما جنازه‌اش در رودخانه‌ی اتاقش پیدا شد.🙃

من بدم میاد همه حقوق شوهر دست خودم باشه و خرج خونه هم با من باشه بدم میاد 

ترجیح میدم ماهیانه بگیرم و خرج خودم کنم

البته مجردم😅

و در پایان...دلم فریاد بود ، در نگاهم اشک ، در گلویم بغض اما بلند تر از همه میخندیدم!! جوکر: من لبخند میزنم که دردامو پنهان کنم و آرزومه یه روز یکی بیاد نگام کنه و بفهمه همه چی دروغه 🙂 ...۱۴۰۳/۳/۱۹🚶درسته شد تجربه ولی نه قلبی موند ، نه حسی ، نه ذوقی!!!!🖤میخواست گریه نکند اما جنازه‌اش در رودخانه‌ی اتاقش پیدا شد.🙃

شاغلم جالبه ميگه من گذاشتم بري سركار خرج خونه بده همه نيازهات رو هم خودت بخر بچم ٥ سالشه تا حالا كا ...

خاک دوعالم به سر شوهرت الهی درد اون بچت بخره به قلب شوهرت که اون بچه اینقدرمظلومه که هیچی نمیگه

2810