2777
2789
عنوان

پول ماهانه از همسر

| مشاهده متن کامل بحث + 126189 بازدید | 839 پست

اینایی که انقد ادعا مالکیت داره رو پول شوهر برای بردار و‌زنداداش خودشون هم این نظرو دارن؟ زندگی مشترکه میدان مسابقه نیس ک باید حتما انقدی پول بده ... بر طبق نیاز باید خواست ن چشم و هم چشمی

هفت تومن پولی نیست تو این گرونی و تورم .شایدبرا شما زیاد به چشم میاد 🤔

عزیزم من خودمو نمی‌گم شوهرم فرش فروشی داره درآمدش خوبه خودمم کارمندم

اما همه که مثله هم نیستن خیلیا حقوقشون ده تومن دوازده تومنه مثل معلمان کارگران و.....

نباید این حرفو بزنی و همرو از یک منظر نگا کنی

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

چقدر شما خرجی میگیرید 😁😁😁

ماهی8ت9ت 😁😁😁

خدایی که من توی قلبم دارم فقط خالق زیبایی و عشقه ♥️🌈♥️آرامش زندگیمو از وجود خدای مهربونم دارم ♥️ 💙بزرگ ترین دارایی من داشتن همسر مهربونمه که زیباترین هدیه ی خداست🙏💙مادر دختری به زیبایی گل رز هستم🌹👨‍👩‍👧🌹🤍🤍🤍خداوندا به کدامین ثواب مرا لایق زیباترین احساس، بزرگترین نعمت و باشکوه ترین لحظات دانستی،خداوندا بگذار در این احساس زیبا بمانم ، بگذار شاهد تولد دوباره خویش باشم ،بگذار آرام باشم، به کدامین ثواب مرا اینگونه عاشق کردی،فاش میگویم این حس را تا کنون لمس نکرده بودم،اینگونه عاشقی کردن را خودت به من آموختی،احساس خودت به تمام بنده هایت …. آری حس مادری ام را میگویم😍

بچه ها؟اینطوری که شما گفتین من ترسیدم که...

از کجا بفهمیم خاستگارمون خسیسه یا نه؟چون نمیشه به طور مستقیم پرسید شما خسیسین یانه که 

و اینکه چجوری اوایل زندگی عادتش بدیم خرج کنه؟

می آید هر آنچه باید 🌱
من تو ام يا تو من ؟؟

هیچوقت زندگیتو الگو نگیر از اینجا .یا هیچ جای دیگ شرایط زندگی خودت بسنج اگ شوهرت خرجت میکنه ماهانه یا خودت بگوش یا بهت ی مقدار گم بده واسه خرید ها و بیرون رفتن ها با دوستات دخترا اینجا بیشتر چسو هستن و دروغگو ...مثل بعضی ها ک میگن مثلا ده باید بده مگ ی حقوق چقدر ک شوهر بخاد انقدر بده تو جیبی زن

بچه ها؟اینطوری که شما گفتین من ترسیدم که... از کجا بفهمیم خاستگارمون خسیسه یا نه؟چون نمیشه به طور م ...

هیج ولخرجی خسیس نمیشه و هیچ خسیسی ولخرج نمیشه ...نامزد کردی مرتب باش برو بیرون مشخصه من خودم تو این چیزا استاد بودم خداروکر انتخاب درستم کردم

هیج ولخرجی خسیس نمیشه و هیچ خسیسی ولخرج نمیشه ...نامزد کردی مرتب باش برو بیرون مشخصه من خودم تو این ...

تو همون دوران آشنایی مشخص میشه؟چون ما نامزدیامون با عقد رسمیه متاسفانه...یعنی رسما زن وشوهر حساب میشیم

می آید هر آنچه باید 🌱

اسی برای چی این تاپیک رو زدی؟ این سوال تو شخصی و خانوادگیه. اصلا نمیشه با مقايسه با آدم های دیگه جواب بگیری. ببین کاملا بستگی به درآمد داره. از مجموع درآمد همسرت یه قسمتی به شما میرسه برای کارهای شخصی ات مثل خرید لباس و آرایشگاه و کتاب و این چیزها. شوهر من ماهی حدود 12 تومن درآمد داره. من خرج خونه رو مدیریت میکنم. اول قسط ها و فیش ها رو پرداخت میکنم. یه لیست خرید مینویسم اول ماه. با شوهرم می ریم خرید و هرچی احتیاج باشه برای خونه، میخریم. سبزیجات و نان و میوه هم هفته ای یه بار میخریم. آخر ماه اگه چیزی توی کارت باقی موند، انتقال میدم به یه کارت دیگه. اون کارت مثل کارت پس اندازه.عیدی ها، کادوها و مثلا پاداش اگه بدن میریزم توی همون کارت. بعد لباس یا وسیله ای برای خونه لازم بشه از کارت پس انداز میخریم. اگه هم یه وقت حقوق ها رو کمی دیر دادن، از همون کارت پس انداز خرج میکنیم تا حقوق‌ها رو بدن بعد مبلغی که خرج کردیم میذارم سرجاش. اینطوری هیچوقت پول کم نمیاریم. انقد سخت نگیر زندگی رو. اینقدر مال من و مال تو توی زندگی مشترک، کمک به استقلال آدم نمیکنه هیچ، دو طرف رو به هم بدبین میکنه. 

تو همون دوران آشنایی مشخص میشه؟چون ما نامزدیامون با عقد رسمیه متاسفانه...یعنی رسما زن وشوهر حساب میش ...

خب اشتباه ...محضه محضه ...طلاق ها بخاطر همین زیاده ما دوسال فقط نامزد بودیم همه جا میرفتیم خوب شناختمش ّعد لایق خودم دونستمش

خب اشتباه ...محضه محضه ...طلاق ها بخاطر همین زیاده ما دوسال فقط نامزد بودیم همه جا میرفتیم خوب شناخت ...

خیلی اشتباه ولی خوب اجازه نمیدن

ما نامزدیامونم ۶ماه و ۱سال هست طولش نمیدن 

می آید هر آنچه باید 🌱
2810