2777
2789
عنوان

پول ماهانه از همسر

| مشاهده متن کامل بحث + 126185 بازدید | 839 پست
انشاللهههههه 😁😁😁 چرا نشه .... من همیشه برای دختر عمم و دخترای مجرد دیگه که دوس دارن ازدوا ...

خدا نگه داره برات عزیزم پایدار باشین ❤️❤️❤️ 

ممنونم انرژی خوبش به خودت برمیگرده 💞💞

و جز او پناهی نخواهی یافت ... تاپیک صلوات،چله و ختم قرآن شرکت میکنم تو تاپیک خودم پیام بذارید دعا میکنم نتیجه دیدم ❤️ 
من پول میزاره خونه پیشم چیزی خواستم میخرم خرج خونم با خودشه نمیزاره خالی بشه البته از لوازم ارایش و ...

من لوازم ارايشي چندساله نخريدم 

لایک نکنیدلطفاااااا  خدایا تو بساز توبسازی قشنگتره

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

2805
به بانک ملی گفتی برو کنار من هستم 🤣🤣خداروشکرسایشون مستدام ❤

فداتشم مرسی .....😁😁❤️❤️

نه بابا در اون حدم نیستم ...😅😅😅

پول های درشت رو که یادش نمیره😁

الان دیگه ازپولش اونقدری مونده که برا تولدش

یه دستبند کارتیه براش بگیرم وبعدش صفر....😅

وای خدا نکشدت چقد لایک

اصلا پیامارو نمیتونم پیدا کنم

ازاین به بعد هرجا دیدمت انتقام میگیرم

و لایکت میکنم👌👌😅😅😂😂

رفیق تو زندگے سعے ڪن همیشہ با آدم هاے چشم و دل سیر همسُفرہ و همسفر بشے 👌

من خودم میخوام ادمینی یادبگیرم باگوشی کارکنم پول دوره اشومامانم داد دخترخالم همینکاروکرد الان خودش م ...

از  کجا پیج میاره  که ادمین بشه من میخوام یاد بگیرم؟

برخلاف بقیه که میگن نی نی سایت سم واینستاگرام اتلاف وقت هست به نظرم نی نی سایت واینستاگرام یک دانشگاه بزرگ هست که میتونی درمورد زندگی خیلی چیزها ازشون یاد بگیرین 😍 

خدا نگه داره برات عزیزم پایدار باشین ❤️❤️❤️  ممنونم انرژی خوبش به خودت برمیگرده 💞💞

قربونت برمممم😍

حتما و حتما به نیت تو امشب آیه الکرسی

میخونم .... بووووس بهت 😘😘😘❤️❤️

سلام من دیشب خوابم برد هااااا 😅😅😅

از ساعت ۲ تا ۴ توتاپیکت بودیم شوهر بیدارشد

غر زد دیگه گوشیو کنار گذاشتم خوابیدم😁😁😁

١٢ ساله همينههههههه خيلي خسيسه توي ١٢ سال فقط مبل خريديم اونم ارزونترين همه وسيله هاي جهيزيه أمه تاز ...

حانوما وقتی همسرتون تحقیرتون میکنه مثلا جهیزیه ات زشته آشغاله، نمیدونم باکره نبودی توهین به خانواده تون میکنه ... اینو بدونید این سیاست مردهاست که زن رو له کنند تا بتونند خودشون قدرت بگیرند اصلا اهمیت به حرفشون ندید همون لحظه یه نقطه ضعف از خودش یا خانواده اش بهش بگید چند بار که اینکار رو کنید حساب کار میاد واقعا دست از سرتون و خرد کردن شخصیتتون برمیداره ... درمورد پول گرفتن هم اگه واقعا داره ازش بخواید که بده سر هدفتون هم پایدار باشید ... روی عزت نفستون کار کنید خیییلی شوهرتون ازتون حساب بری میکنه ...

این باید رو از کجا میگید؟!!!

چون تا قبل از ۲۵ سالگی به ندرت کسی صاحب کسب و کار شده یا کارمند است

نه اینکه نشه

نه سالگی هم میشه ازدواج کرد

چهارده سالگی هم میشه بزاد

ولی احتمال اینکه تو این سن آدم صاحب شغل باشه کمه

و بعد برای حقوق اولیه مثل این خانم باید از همسرش توهین بشنوه

خیلی دلم شکسته شوهرم بهم میگه سینه هات مثله جوش هست ، توروخدا اگه راهی غیر پروتز بلدین بگین قبل شیر ...

دختر خوب محکم باش تو هم یه نقطه ضعف از آلت تناسلیش یا بوی تنش بگو بهش برو با اون خودکار لاغر کوچیکت یا وای حالمو بهم میزنی بودی گند تنت .... بکوب تو سرش با آرامش و خونسردی ...یا بگو بدبخت همه مدل ها و مانکن ها سینه هاشون سایز کوچیکه ... این از خوش شانسیه منه ... کلا هر چه که هستی و هر چه که داری رو تحسین کن ..‌ اصلا به تمسخرش توجه نکن فقط حرف خودت رو تکرار کن بخدا بعد از مدتی حرف خودت رو تحویل خودت میده ... این راه حل ها تست شده

منم با بچه کوچیک نمیتونم برم این مغازه اون مغازه

الان خیییلی وقته شوهرم میگیره از بارداری تا الان

انصافا جنس های خوبی میگیره من که زنم اصلا

نمیتونم مثل ایشون سر دربیارم😄😄

توام لیست بده برات بگیره 

حداقل اینو بنداز گردن شوهرت 😤😤😤

نزدیکم بودی میکشتمت از بس حرصم دادی😆

2810