2777
2789
عنوان

پول ماهانه از همسر

| مشاهده متن کامل بحث + 126189 بازدید | 839 پست
دختر خوب محکم باش تو هم یه نقطه ضعف از آلت تناسلیش یا بوی تنش بگو بهش برو با اون خودکار لاغر کوچیکت ...

من فقط گریه کردم بهش گفتم آن شاالله بمیرم اعتماد بنفسم صفر کرده یا همش میگه دماغت بزرگه عکسم میذارم ببین

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم اینجا نمیتونی نتیجه بگیری چون شرایط زندگی افراد میزان درآمدشون هزینه هاشون کاملا با یکدیگر متفاوته...شما براساس درآمد همسرت و هزینه هایی که دارید میتونید یه مبلغی رو ماهیانه از همسرتون تقاضا کنید ولی خب همیشه همسرتون و مشکلاتش رو هم درک کنید ..والا من با ۱۶ سال هنوز با اون مبلغ ماهانه گاها شده قسط هم پرداخت کردم قسطی که شوهرم وام گرفته...زندگی مشترک یعنی ما هیچ وقت من نباشید در تمام زمینه ها مشارکت داشته باشید 

بابای منم همیشه همین برخورد رو با مادرم میکرد مثلا میگفت چرا اینقدر گوشت ریختی تو غذا چرا سوپ رو با ...

شوهرمن برعکسه.این سری۴کیلوگوشت خریده من تکه کردم این خودش بسته بندی کرد.گوشتارو۵بسته کرد من میگم زیاده انقدگوشت نکن حیفه.میگه ادم باید بدونه چی میخوره بهش بچسبه گوشت کم بدردنمیخوره

یه کارت مشترک داریم هر ماه یه مبلغ هر دومون واریز میکنیم به کارت برای هزینه های مشترک اگر اضاف بیاد خرج الکی نمی‌کنیم میذاریم باشه 

هر چقدر هم که خودمون داریم برای خودمونه دیگه معمولا خرج چیزایی که دوست داریم بخریم هدیه گرفتن برای همدیگه و خرج کافه و رستوران و... میشه و هب پس انداز هم داریم هر دومون 

ما فعلا نامزدیم تا اینجای کار که اینجوری پیش رفته باقی راه شاید کار ساز نباشه

میشه بپرسم چجوری ازشون گرفتین  منظور یه دختر مجرد باید تو خواستگاری یا دوستی اینو مطرح کنه یا ...

والا من نگرفتم عقد کردیم کارت و گذاشت پیشم و رفت سرکار❤️

بچه ها اینجا نه تاپیکاتون راحت حذف میشه نه کاربریتون تعلیق شه تاپیکاتون حذف میشه...یعنی کاربریت تعلیق شه کل تاپیکات وهمه میتونن ببینن... پس اثرت تاابد باقی میمونه ...اگر ممکنه شناسایی شی دیگه اینجا دردودل نکن ...مدیر سایت داری جوری جلومیری که کم کم همه خواننده خاموش بشن؟؟؟؟منظورتون چیه؟
فک کردم همشو خودت خرچ میکنی😓

الان کی اونقدر پولداره خواهر جون 

خرج خونه میشه و قسط و کرایه💔

بچه ها اینجا نه تاپیکاتون راحت حذف میشه نه کاربریتون تعلیق شه تاپیکاتون حذف میشه...یعنی کاربریت تعلیق شه کل تاپیکات وهمه میتونن ببینن... پس اثرت تاابد باقی میمونه ...اگر ممکنه شناسایی شی دیگه اینجا دردودل نکن ...مدیر سایت داری جوری جلومیری که کم کم همه خواننده خاموش بشن؟؟؟؟منظورتون چیه؟
تو زندگیم خدارو شاکرم ک دستم جلو شوهرم دراز نیست بهترین مرد دنیام باشن احساس خوبی نیست وقتی پول م ...

اتفاقا بهترین احساسه ...مرده وظیفه شه شق القمر نمیکنه به زنش پول بده ...در حال حاضر شاغل نیستم اما اجاره خونه میگیرم از خونه هایی که به نامم هست اما همسرم همیشه پول به کارتم میزنه تازه یه زمانهایی کم بزنه پیام عذرخواهی می‌فرسته که ببخش این ماه یکم خالیم ولی خب منم همیشه تو مسائل مالی همراهشم...خیلی از دوستام با اینکه شاغلن و درآمدهای خوبی هم دارند ولی همسراشون هر ماه یه مبلغی رو براشون واریز میکنن....حتی یکی از دوستام ماشاءالله اونقدر خودش درآمدش بالاست که اصلا به ماهیانه همسرش نیاز نداره و کلا اون مبلغ رو میریزه به حساب خیریه ....بهش میگیم چه کاریه خب میگه نه وظیفه شه مرده و باید یه مقدار از درآمدش برا خانمش باشه حتما

مرسی خوشگلم ، همچنین 🌹🌹🌹 انشالله بهترین ها برات اتفاق میفته صبور باش یه شوهر مهربون و ...

مرسی عزیزم 🥺 خدا به دل مهربونت نگاه کرده🥺❤ ایشالا روز به روز خوشبخت ترررررر بشی 

عٖؒشٖؒقٖؒ تٖؒوٖؒ مٖؒاٖؒنٖؒنٖؒـٖؒבٖؒ لٖؒکٖؒـٖؒہٖؒ شٖؒرٖؒاٖؒبٖؒیٖؒسٖؒتٖؒ رٖؒوٖؒےٖؒ پٖؒیٖؒرٖؒاٖؒهٖؒنٖؒ سٖؒـٖؒ؋ٖؒـٖؒیٖؒـٖؒבٖؒمٖؒ کٖؒـٖؒہٖؒ בٖؒیٖؒگٖؒرٖؒ نٖؒمٖؒیٖؒتٖؒوٖؒاٖؒنٖؒمٖؒ بٖؒپٖؒوٖؒشٖؒمٖؒشٖٖؒؒ
۸۰ میلیون نقده ؟ یه روز ببر بریز به حسابت ؟ بعدم برو طلا بخر ، سکه ی تقلبی زیاد شده باید از جای مطمئ ...

بابچه کوچیک وقته رفتن به بانک بازکنم حساب جدید روندارم همون طلای دسته دوم بخرم آشناسراغ دارم بهترباشه فکنم 😂😝😝😝

بعضي زخــــم ها هســــــت كه هـــــــــر روز بــــايـــد روشونو باز كنــــيو نـــــــــمـــــــــــــك بپـــــــــــاشــــــــــ ــــي ...تــــــــا يــــــــــادت نـــــــــــــره كه ســــــــــــــراغ بعضـــــــــــي آدمـــــــــــــانبــــــــــــــــــــايـ ـــــــد رفـــــــــــت ، نــــــــــــــبـايـــد!
منم با بچه کوچیک نمیتونم برم این مغازه اون مغازه الان خیییلی وقته شوهرم میگیره از بارداری تا الان ...

به خدا نميخره موهام خودم تو خونه رنگ ميكنم

خودم ياد گرفتم ژليش ناخن رو البته پول وسايل رو نداده هاا

تو بگو چ جوري بِع خودم برسم چيكار كنم چي بخرم چي نخرم 

لایک نکنیدلطفاااااا  خدایا تو بساز توبسازی قشنگتره
اتفاقا بهترین احساسه ...مرده وظیفه شه شق القمر نمیکنه به زنش پول بده ...در حال حاضر شاغل نیستم اما ا ...

در دنیایی که زن ها به دنبال دریافت حقوق برابر هستند چیزی به اسم دریافت هزینه های ماهانه و مهریه و شیر بها معنایی نداره واقعا ظلمه در حق مرد 

2810