2777
2789
عنوان

پول ماهانه از همسر

| مشاهده متن کامل بحث + 126192 بازدید | 839 پست
یک بازار مالیه شما باید تحلیل انجام بدین و وارد معامله بشین

شما با مطالعه ومشاوره رفتین یا ریسکی الان راضی هستین؟

مهمترین قانون دنیا: هرآنچه برای خودمان نمیپسندیم برای دیگران هم نپسندیم 🦋🦋🦋
بله چون بازارش دوطرفه س که شما هم از رشد بازار و هم ریزش بازار سود میکنید. بعد از ساعت ۱۱صبح تا تا۷ ...

بلد نیستم

ولی بورس ضرر زد بهم 

الانم خیلی سهم دارم ولی اصل پولمو برداشتم

از ماست که بر ماست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

وااای چه عالی خدا حفظشون کنه ❤❤

مرسی عزیزم

لطفا برای سلامتی مامان و بابام و داداشام یه صلوات بفرستین❤💋برای دوقلواهامم و پسرم هم دعا کنید😍خودم دیدم که دعای نی نی سایتا میگیره❤💋
آره خیلی مهربونه و دست و دل باز ❤️ هیچیییی هم توزندگیم بنامش نیست😁 نه خونه ، نه ماشین  ...

امیدوارم همیشه خوشبخت باشید 

کاش منم یه خواستگار این مدلی داشتم حتی اگه به ازدواج هم نمیرسید اشکال نداشت ولی تا به الان هر چی پسر اومده سمتم برام شرط گذاشتن و تا به الان کلا کوله باری از تیکه های شکسته قلبمو حمل میکنم💔🙂

عٖؒشٖؒقٖؒ تٖؒوٖؒ مٖؒاٖؒنٖؒنٖؒـٖؒבٖؒ لٖؒکٖؒـٖؒہٖؒ شٖؒرٖؒاٖؒبٖؒیٖؒسٖؒتٖؒ رٖؒوٖؒےٖؒ پٖؒیٖؒرٖؒاٖؒهٖؒنٖؒ سٖؒـٖؒ؋ٖؒـٖؒیٖؒـٖؒבٖؒمٖؒ کٖؒـٖؒہٖؒ בٖؒیٖؒگٖؒرٖؒ نٖؒمٖؒیٖؒتٖؒوٖؒاٖؒنٖؒمٖؒ بٖؒپٖؒوٖؒشٖؒمٖؒشٖٖؒؒ
اطلاعات بیشتری میشه بدین که چطوره کارتون؟

یک سایت معاملاتی که شما باید دو میلیون و پونصد وجه تضمینی که می زاری میتونی به همون اندازه در روز سود کنی فقط باید آموزش ببینی و تمرین کنی. بدون آموزش نمیسه

آفرینننن خبر نداره؟

نه😬😬😬

بعضي زخــــم ها هســــــت كه هـــــــــر روز بــــايـــد روشونو باز كنــــيو نـــــــــمـــــــــــــك بپـــــــــــاشــــــــــ ــــي ...تــــــــا يــــــــــادت نـــــــــــــره كه ســــــــــــــراغ بعضـــــــــــي آدمـــــــــــــانبــــــــــــــــــــايـ ـــــــد رفـــــــــــت ، نــــــــــــــبـايـــد!
خدا به مردای بد خسیس زن خوب میده .من شوهرم خیلی دست دل باز ماهی هفت تومن شاید بیشتر برام خرج کنه ولی ...

عزیزم میتونم بپرسم از چه لحاظ مریض میشین

عٖؒشٖؒقٖؒ تٖؒوٖؒ مٖؒاٖؒنٖؒنٖؒـٖؒבٖؒ لٖؒکٖؒـٖؒہٖؒ شٖؒرٖؒاٖؒبٖؒیٖؒسٖؒتٖؒ رٖؒوٖؒےٖؒ پٖؒیٖؒرٖؒاٖؒهٖؒنٖؒ سٖؒـٖؒ؋ٖؒـٖؒیٖؒـٖؒבٖؒمٖؒ کٖؒـٖؒہٖؒ בٖؒیٖؒگٖؒرٖؒ نٖؒمٖؒیٖؒتٖؒوٖؒاٖؒنٖؒمٖؒ بٖؒپٖؒوٖؒشٖؒمٖؒشٖٖؒؒ
2810