2777
2789
عنوان

پول ماهانه از همسر

| مشاهده متن کامل بحث + 126192 بازدید | 839 پست

نمیدونم دقیق چقدر میده حساب نکردم   😄 هر چی لازم باشه میخرم برا خودم  

خرج خونه و خریدم با خودشه دوست ندارم درگیر گوشت ‌مرغ خریدن و این چیزها باشم  

سلام بماند به یادگار ،اینها اخرین حرف های من هست ،الان که اینو میخونی من برای همیشه سایت و ترک کردم ، به نی نی یار گفتم تعلیقم کنه حالا نمیدونم تعلیق بشم مثل قدیم میزنه روش که **دسترسی به اطلاعات این کاربر امکان پذیر نمی باشد **یا نه ؟ به هر حال من رفتم ، دوستان خوب من  خداحافظ ببخشید که بی خبر رفتم محبت هاتون یادم میمونه خوبی و بدی دیدید حلال کنید ، در خصوص اونهایی هم که با رفتم خوشحال میشن باید بگم خداروشکر که هنوز باعث خوشحالی میشیم 😂 راحت باشید حلالتون .نمیدونم دیگه باید چیا بگم ، جز اینکه  ایشالا  حال دل همه خوش باشه 💔 خداحافظ تا همیشه 9.8.2024 اخرین بازدید 👋👋

من آخرش اینو نفهمیدم که چقدر بده خوبه  چون من معمولا هرچی بخوام کارتش برمیدارم میرم خریدبستگی به نیازم داره یه ماه دیدی دوتومن خرج کردم یه ماه هیچی زیادی تو این فازا نیستم

لطفا برای سلامتی مامان و بابام و داداشام یه صلوات بفرستین❤💋برای دوقلواهامم و پسرم هم دعا کنید😍خودم دیدم که دعای نی نی سایتا میگیره❤💋

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب حقوق هرکسی فرق میکنه

خرج ومخارجم همینطور ، حتی شاغل بودن و نبودن زن هم

مثلا یه مردی ۱۰ میده ولی خرج خونه هم با زنه خورد و خوراک و پوشیدنم با خودشه

ولی یکی دیگه یکی دوتومن میده عوضش وسایل ارایشی و پوشاک و خورد و‌خوراک و باز پولشو جدا میگیره 

یکیم هیچی نمیده ولی موقع خرج کردن خودش حساب میکنه

این قضیه کاملا واسه هر خونه ای نسبیه نمیشه از بقیه پرسید

همه تا دامنه کوه تحمل دارند :)🌾🗞️..

درامد همسر من خوبه

ولی خیلی وقته بهم پولی نداده

یک کارت داده برای خرج های همینجوری

۴_۵ تومن بیشتر نداره. همونم خیلی اوقات کارتش خطا میده😂

من خودم نیمچه درامدی دارم. اگه با خودش خرید برم که خودش حساب می کنه. اگر تنها باشم کارت خودش بعد کارت خودم. خرج خونه و بچه ها هم پای خودشه. 

در کل منم خوشم نمیاد بگم پول بده. گاهی کارت هدیه ای چیزی داره بهم میده میگه ببر خرید کن برای خودت. قبلا هرچند مدت پول میریخت برام. الان یک سالی میشه پول مستقیمی به حساب خرجی خودم نداده! منم نیازی نداشتم البته

اونجور هم نیست بگم جمع کنم برم طلا بگیرم. همین امسال برای تولدم یک پلاک طلا خرید من خوشم نیومد رفتم همون طلا فروشیه دو تا النگو سی تومن برداشتم. تازه بهم گفته بود هرچی برمیداری سنگین تر بردار، سبکتر برندار

ما پیروزی هایمان را جشن می گیریم اما چیز زیادی از آنها نمی آموزیم. در حالی که شکست ها در عین دردناکی شان، آموزنده اند.
من آخرش اینو نفهمیدم که چقدر بده خوبه  چون من معمولا هرچی بخوام کارتش برمیدارم میرم خریدبستگی ب ...

منم مثل شما هستم

تو قید این حرفها نیستم

ما پیروزی هایمان را جشن می گیریم اما چیز زیادی از آنها نمی آموزیم. در حالی که شکست ها در عین دردناکی شان، آموزنده اند.

من بهم پول نامیده اما مثلاً بریم خرید بهترین لباس و گرون ترین چیزا رو برام میخره .یا میریم فروشگاه هفته ای سه تومن تنها از فروشگاه خرید می‌کنه ماهی هم دو کیلو گوشت میخره برا چرخ کردن یدونه جیگر میخره ۶ تا ماهی شیربت میخره ۴ تا مرغ میخره اما گوشت گوسفند زیاد خوشمون نمیاد چهار ماه پنج ماه چند کیلو میخره بیشتر هم برا دیزی .اما برم با دخترم بیرون کارتو بهم میده هر چیزی بخرم اصلا نمیگه چرا یا چقدر شد یا چی خریدی یا مراسما مثل عیدی روز زن ولنتاین .مثلاً اول به من یک میده بعد برا مادرش یک میزنه یا عیدی بهم 500بده همون 500هم به مادرش میده .یه چیزی بگم ها 11ساله ازدواج کردم .اول اینطور نبود نه جشن نه مهر نه مراسم نه لباس کم کم خوب شد چون هیچ وقت بهش نمیگفتم .میگفتم دادی خریدی ممنون نخریدی و ندادی هم بازم ممنونم پول خودته

آره خیلی مهربونه و دست و دل باز ❤️ هیچیییی هم توزندگیم بنامش نیست😁 نه خونه ، نه ماشین  ...

یدونه از اینا که همه چیش به نام من باشه 😂🥲🫠🫶

و جز او پناهی نخواهی یافت ... تاپیک صلوات،چله و ختم قرآن شرکت میکنم تو تاپیک خودم پیام بذارید دعا میکنم نتیجه دیدم ❤️ 
خوبه درکش میکنی انشالله حقوقش بیشترشه.بنظرم مردهرچی باشه تاآخرهمونه

بهتره بگید از اول هرجور با مرد رفتار بشه تا آخر همونجور میمونه.وقتی از اول بخوای میدونه کم توقع نیستین اما اگه اولش توقعی نداشته باشی بعدا بخوای بهش برمیخوره.

مامانم اوایل میگفت بگو شوهرت برات ماهانه یه پولی جدا کنه اما من میگفتم نیاز نیست آخه اصلا خسیس نیست الان برم بیرون کارتشو میده اصلا هم نمیگه چرا خرج کردی یا کم خرج کن اما اگه ماهانه بهم پول میداد میتونستم مثلا قرعه کشی باهاش شرکت کنم یا وسیله قسطی بردارم و خلاصه برنامه ریزی کنم باهاش

ماهی پونزده تومن میزنه به کارتم ولی بیشترش برا خونه خرج میشه .خرید خونه هم مختص یکیمون نیست، هرکدوم وقت کنیم انجام میدیم ، ولی معمولا چهار پنج تومن اضافه میارم که پس انداز میشه 

2810