2777
2789
عنوان

پول ماهانه از همسر

| مشاهده متن کامل بحث + 126189 بازدید | 839 پست
منم همسرم پولداره ولی بیش تر از سه تومن تا حالا ب کارتم نزده لباسم گرونه هر ماه یه چی بخوای بخری نصف ...

سه تومن خوبه

من تا حالا یه تومن بیشتر ندیدم

البته اونم نه برا خودم مثلاً برا بچه ها یا خونه وسایل لازم باشه زده

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اتفاقا الان گفتم بعد مردنت ميگم اخيششششششششش

یه کلیپ تو اینستا دیدم زنه سر قبر شوهر خسیسش میگفت همه پولاتو خرج کردم کلی کیف میکنم اون بیمه ای که جون کندی براش که بمونه برات الان داره میاد حسابم 🤣🤣

منم همسرم پولداره ولی بیش تر از سه تومن تا حالا ب کارتم نزده لباسم گرونه هر ماه یه چی بخوای بخری نصف ...

با سه تومن چطوری میتونی هم خرج کنی هم پس انداز شوهر من هم ماهی سه تومن میده اون هم با زور

اره پولی نیس واقعا ولی بعضی مرداهمونم دریغ میکنن مشکل همینجاس بیشترمون همینم نداریم 

خدا به مردای بد خسیس زن خوب میده .من شوهرم خیلی دست دل باز ماهی هفت تومن شاید بیشتر برام خرج کنه ولی متاسفانه مریضم فعلن همش پول دوا دکتر میشه .قبل این یه ازدواج ناموفق داشتم به شدت گدا و خسیس بود لعنتی برا پول جون میداد ولی من سالم بودم سرکار میرفتم و خرج میکردم اون کوفت میکرد .این دنیا اصلن عادلانه نیست 

دعا کنید شاید بزرگترین خواسته شما کوچیکترین معجزه خدا باشه  خدایا شکرت بخاطر بودنت تک تک لحظات زندگیم.بخاطر 💞💞همسر خوبم💞 💞.انسانیت به دین و مذهب خاصی نیست همین که دلی را نرنجانی انسانی .اینجا آدما مجازین ولی قلباشون واقعی پس مبادا 💔سکوت در مقابل ظالم شریک شدن در ظلم اوست . کسی بهم بی دلیل بی احترامی کنه جوابشو میدم .اگ خیانت قابل بخشش بود الان باید شیطان کنار خدا میموند ،وفاداری جای بحث ندارع 🙂کسی از مجردی نمرده ولی متاهلی که انتخابش درست نبوده روزی هزار بار میمیره و زنده میشه .متاهلی که تنهاست خیلی بیشتر از مجردی که تنهاست عذاب میکشه پس برا ازدواج سعی کنید همسفر خوبی انتخاب کنید  

همسر من نمیدونم الان خسیس یا نه بنظر تون ماهی یه تومن یا دوتومن میزنه بع حساب اگه لباس بخام سه تمن اینا میزنه خرج خونه رو میاره کامل از مواد غذایی همه چی برا بچه ام همه چی میخره گوشت مرغ و برنج همه چی کلی میخره میاره خونه میوه اینا فقط برا لباس گرفتن یکم خسیسی میکنه مثلا میگه این همه لباس داری وسیله خونه اینا نمیذاره زیاد بخرم 

خدا به مردای بد خسیس زن خوب میده .من شوهرم خیلی دست دل باز ماهی هفت تومن شاید بیشتر برام خرج کنه ولی ...

اشکال نداره بازم خداتو شکر کن

من الان یه هفتس افتادم کنج خونه بدجور آنفولانزا چه کوفتیه گرفتم دارم میمیرم سر شبی شوهرم می‌گفت خوشی زده زیر دلت.

گفتم خوشی زده مریض شدم

دایی‌م چنان خسیسه ولی زنداییم ولخرجه 😂😂😂 ولی وحشتناک پولداره هاااا پولدارا همیشه خسیس ...

واقعا امروز خنده به لبم اوردي من جوري لباس ميپوشم دختر خواهر شوهرم و خواهرشوهر و جاري حسرت لباس و زندگيم رو دارن اما از باطنم خبر ندارن كهههههه 

لایک نکنیدلطفاااااا  خدایا تو بساز توبسازی قشنگتره
همسر من نمیدونم الان خسیس یا نه بنظر تون ماهی یه تومن یا دوتومن میزنه بع حساب اگه لباس بخام سه تمن ا ...

نه خسيس نيست برو راحت بخواب دختر خوشگل 

لایک نکنیدلطفاااااا  خدایا تو بساز توبسازی قشنگتره
2810