2777
2789
من خداشاهده بالای ۵۰ تا خاستگار داشتم بابام هر کسی رو راه نمیداد اول یه پرس جو سطحی میکرد که کیو میخ ...

منظورم خانواده پسر هستش مثلا وقتی بخوان برن خواستگاری دختری اول میرن راجبش تحقیق میکنن مثلا از همسایه و دانشگاه اینا میپرسن ؟بعد میرن خواستگاریش یا اول میرن خواستگاری جواب که مشخص شد میرن تحقیق ؟

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

منظورم خانواده پسر هستش مثلا وقتی بخوان برن خواستگاری دختری اول میرن راجبش تحقیق میکنن مثلا از همسای ...

خب حق دو طرفه است ببینن خونه کی میخوان برن یا کی میخواد از در بیاد خونش ، شاید دختره خوب نبود ، پاتو بزاری تو خونش به همه میگه فلانی خاستگارم بود حتی اگه تو نخواستیش .

بعدم اول ببین کیه بعد برو خونش ..

خب حق دو طرفه است ببینن خونه کی میخوان برن یا کی میخواد از در بیاد خونش ، شاید دختره خوب نبود ، پاتو ...

اخه میدونی چیه ما یه همسایه دارم زنیکه خیلی از خدا بی خبر و حسوده بعد ورداشته به گفته چند سال پیش (دهه 80)دخترم خواستگار دکتر داشته بعد مامان فلانی که بشه مادر من بدشو گفته بعد میگه من هر کی بیاد برا دخترش بپرسه میرم میگم این دخترش بده که تلافی کنم بعد مادرم میگه هر کی خواست بیاد خواستگاریت من میگم بهشون جریانو بعدم گفت این بیشعورو همه میشناسن هیچکس حرفشو باور نمیکنه ولی من بازم خیلی نگرانم این زنه واقعا از خدا بی خبره میترسم گند بزنه تو ایندم الکی الکی بر همین پرسیدم که اگه اول میان خواستگاری بهشون جریانو بگیم 

طرف ما میرن تحقیق هم برای دختر هم پسر اگر خوب بودن بعد دختر و پسر تنها میرن بیرون حرف میزنن اگر تفاهم داشتن قرار خواستگاری میذارن

«اگر جوابتو نمیدم فکر نکن حق با تو بوده و کم آوردم بدون انقدر از شعورت قطع امید کردم که ترجیح دادم جوابتو ندم پس اگر دیگه ریپلای نکردم خودت درک کن برای چی بوده»
طرف ما میرن تحقیق هم برای دختر هم پسر اگر خوب بودن بعد دختر و پسر تنها میرن بیرون حرف میزنن اگر تفاه ...

از کجا میرن تحقیق معمولا اخه میدونی چیه ما یه همسایه دارم زنیکه خیلی از خدا بی خبر و حسوده بعد ورداشته به گفته چند سال پیش (دهه 80)دخترم خواستگار دکتر داشته بعد مامان فلانی که بشه مادر من بدشو گفته بعد میگه من هر کی بیاد برا دخترش بپرسه میرم میگم این دخترش بده که تلافی کنم بعد مادرم میگه هر کی خواست بیاد خواستگاریت من میگم بهشون جریانو بعدم گفت این بیشعورو همه میشناسن هیچکس حرفشو باور نمیکنه ولی من بازم خیلی نگرانم این زنه واقعا از خدا بی خبره میترسم گند بزنه تو ایندم الکی الکی بر همین پرسیدم که اگه اول میان خواستگاری بهشون جریانو بگیم برا همین میترسم نمیدونم چی کار کنم 

اخه میدونی چیه ما یه همسایه دارم زنیکه خیلی از خدا بی خبر و حسوده بعد ورداشته به گفته چند سال پیش (د ...

جای نگرانی نیست چون فقط از این تحقیق نمیکنن از چند نفر تحقیق میکنن وقتی اونا خوب بگن دیگه بنا رو رو حرف یک نفر نمیذارن اگرم آشنا مشترک داشته باشید اول از اون تحقیق میکنن

«اگر جوابتو نمیدم فکر نکن حق با تو بوده و کم آوردم بدون انقدر از شعورت قطع امید کردم که ترجیح دادم جوابتو ندم پس اگر دیگه ریپلای نکردم خودت درک کن برای چی بوده»
جای نگرانی نیست چون فقط از این تحقیق نمیکنن از چند نفر تحقیق میکنن وقتی اونا خوب بگن دیگه بنا رو رو ...

اره چون مطمعنم تو کوچمون فقط این بدمو میگه از بس عقده ای هستش زنیکه بقیشون اوکیه 

از کجا میرن تحقیق معمولا اخه میدونی چیه ما یه همسایه دارم زنیکه خیلی از خدا بی خبر و حسوده بعد وردا ...

تحقیق چون شهر ما زیاد بزرگ نیست و بابام خیلی دوست و اشنا داره معمولا از اونا زنگ میزنه میپرسه بعد میرن تحقیقات محلی البته قبلش برای خواستگاری از خانواده دختر اوکی میگیریم ببینیم طرف اصلا قصد ازدواج داره یا نه بعد میریم تحقیق

جای نگرانی نیست چون فقط از این تحقیق نمیکنن از چند نفر تحقیق میکنن وقتی اونا خوب بگن دیگه بنا رو رو ...

خیلی نگران شدم واقعا مادرم میگه تو این زمونه اصلا تحقیق نمیرن برن هم از دانشگاهی فامیلی چیزیه نه اخه از این چون خیلی حسودههههه زنههههه میترسم الکی الکی گنده بخوره تو زندگیم 

اره چون مطمعنم تو کوچمون فقط این بدمو میگه از بس عقده ای هستش زنیکه بقیشون اوکیه 

نگران ایشالله همه چی به خوبی پیش میره اون زن عقده ای هم یه روز تقاص کاراشو پس میده گیرم اصلا مادر شما بد شما رو گرفته اون نباید گناه مادر رو پای دخترش بنویسه 

تحقیق چون شهر ما زیاد بزرگ نیست و بابام خیلی دوست و اشنا داره معمولا از اونا زنگ میزنه میپرسه بعد می ...

اها پس قبلش اگه زنگ زدن بهشون بگیم داستان چی بوده ؟بعد بهش میگم برین بپرسین از بقیه همسایه ها که این زن چطور ادمی هستش خیلی ترس افتاده تو جونم از دست این زنیکه 

نگران ایشالله همه چی به خوبی پیش میره اون زن عقده ای هم یه روز تقاص کاراشو پس میده گیرم اصلا مادر شم ...

یه پاش لب گوره خجالتم نمیکشه از کاراش عموم زنگ زده باهاش دعوا که به تو ربطی نداره ولی این خیلی کثافته میترسم ازش خیلیم اهل دعا و جادو 

یه پاش لب گوره خجالتم نمیکشه از کاراش عموم زنگ زده باهاش دعوا که به تو ربطی نداره ولی این خیلی کثافت ...

نگران نباش قطعا به حرف یه نفر بسنده نمیشه از بقیه هم پرس و جو میشه تنها در صورتی به حرف یک نفر بسنده میشه که طرف بای خواستگار قابل اعتماد باشه

2810