بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
اول خواستگاری بعد تحقیق میکنن اگه خوب بود ادامه بدن دیگه
سوال در مورد عطر و میکاپ و لوازم آرایشی داشتید ریپ بزنین😁💄🍒💅دخترممممم پروفم طنزه🦋 کاربر محترم نظر من خطاب به استارتر هست پس اگه مخالفی سکوت کن و رد بشو👏😑اگه توهین کنی مطمئن باش سکوت نمیکنم جواب برای بی ادبا زیاد دارم و همتونو حریفم😂🗡🗡آقایون درخواست ندید😑
مثلا تو تحقیقات اولیه اگه واسه ما مشخص شد پسره مشروب خوره،دیگه دلیلی نداره وقت هم رو بگیریم اصلا نیان بهتره
کاربر حمید معصومی نژاد با عضویت در سال 1403 من نیستم.اگر گاهی جواب نمیدم عذر میخوام.بی حوصله ام،دوست دارم نظرم رو بگم و برم،همین... لطفا درخواست دوستی هم نفرستید حرف خصوصی با کسی ندارم💚
من خداشاهده بالای ۵۰ تا خاستگار داشتم بابام هر کسی رو راه نمیداد اول یه پرس جو سطحی میکرد که کیو میخواد راه بده ، ارزش هم کلامی داره یا نه ، بعد از صحبت تحقیق اصلی میکرد
حالا واسه من همه شدن مودب والا تو همه جا سرک می کشید حالا یه کانال گذاشتم اینقدر دل چرکین هستین خدا اینه که آزمون رو برگردونده بخاطر دل سیاهه شما آدما که اتحاد ندادین فقط دنبال منفعت خودتونید نمی گید چه اشکالی داره اینم روزی ببره می گید من من خدا به داد همه تون برسه
هم اول یه سری تحقیقات کلی هم بعد قطعی شدن یه سری چیزا مثلا تو تحقیقات اولیه اگه واسه ما مشخص شد پس ...
نه منظورم برا پسر نیست خانواده پسر اول نمیرن تحقیق کنن از همسایه ای چیزی ببینن چطور دختریه و چطور خانواده ای داره بعد برن خواستگاریش ؟یا اول میرن خواستگاریش بعد میرن تحقیقات کنن راجب دختره