2777
2789
عنوان

هیپنو تیزم

122 بازدید | 10 پست
سلام به همه دوستان عزیزم . کسی هست که اطلاعاتی راجع به هیپنوتیزم داشته باشه ؟؟؟؟یکی از نزدیکانم فوت کرده . خیلی دلتنگشم . راجع به بعضی مسائل ازش سوال دارم . با هیپنو تیزم می شه کاری کرد .؟

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

یاسمین جان موقعی که هیپنو تیزم می شیم روح به صورت موقت از بدن جذا می شه . البته نه کامل مثل مرگ . بعضیا می گن تو همین فضا ارواح مرده ها هم هستن واگه راهشو بلد باشی می تونی باهاشون ارتباط برقرار کنی .
بله میشه نوعی هیپنوتیزم داریم که در اصطلاح بهش میگن برون فکنی یا پرواز روح درین حالت میتونید با هر کسی در هر کجای دنیا زنده یا مرده ارتباط برقرار کنید اماااااااا اینکار در شاخه خود هیپنوتیزم قرار میگیره و رفتن ب این حالت مستلزم انجام تمرینات سختیه که کار هر کسی نیست.
آقای مشتاق دگرگونی . این موضوعی که شما مطرح کردین مربوط می شه به خود هیپنو تیزم . یا اگر کسی باشه که وارد باشه می تونه مارو تو این حالت قرار بده که بتو نیم با روح ارتباط برقرار کنیم .