2777
2789
اینهمه ای ک استاتر گفت نه به نظر من تازه چطور باور کردید اون حتی بیماری شوهرشم نگفت درواقع همه رو س ...

من اصلا کاری به کاربر نگار و حلما ندارم عزیزم

ان شاءالله خدا سلامتی بده به همه ی مریضا

منظورم کلی بود اخه بعضیا فکر میکنن چون یه نفر یه تاپیکی میزنه در مورد یه چیزی؛ پس دیگه خودش دغدغه نداره تو زندگیش.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

واکنش ادما نسبت به مشکلاتشون متفاوته یکی میتونه اروم باشه یکی نه. قضاوتش نکنیم

واکنش خاصی نداره که.  یه کلام بگه الحمدالله بهتره یا بگه فعلاتحت درمانه محتاج دعاتونم و ازین حرفا.  مگه میخواد چکار کنه

انقدر ساده نباشید مکه میشه آدم سه ماه نره پای گوشیش و نیاد سایت اونم‌کسی که روزی دوسه بار تاپیک میزد یعنی وابسته این سایت بود درصورتی میشه پذیرفت نیمدنشو‌که خدایی نکرده دور از جون خودش یه اتفاق خیلی بد براش افتاده باشع که عاجز بتشه از کوشی دست گرفتن 

از کجا معلوم شاید کاربری دیگه زده باشه با اون میاد اینجا

من که حس خوبی دیکه بهش ندارم مخصوصا که دوسه نفر گفتن آنلاین سده جواب نداده بهتره پیگیر کسی که براش مهم نیستید نباشید

من یه زن خیلی خوشبختم تو روزهای خوب زندگیم هستم ولی منتظرخوشبختی بیشتر و روزهای بهترم.......