پسرم نزدیک ۱۰ کیلوعه ۱۷ ماهشه قبلا قطره میخورد ولی دارو خانه اینسری شربت داده با سرنگ چند میلی لیتر باید بدم بهش یکی راهنماییم کنه خدا خیرتون بده گیج شدم
❤خـدایقشنگم گشایشی ایجاد کن برای دلهایی که با بغض صدایت میکنند🌱
دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
خب طبق دستور عمل بریزید تو قاشق. بعد با سرن از تو قاشق بهش بدین
اخه رو کارتنش سی سی نوشته منم قاطی کردمدالان اینجا هم یکی میگه ۲ سی سی بده یکی میگه ۵ واقعا موندم الانم انکار داغه نمیدونم چه کنم میترسم ۵ تا بدم بچم چیزیش نشه ۲ تا بدم تاثیری نکنه فعلا ۲ سی سی دادم
❤خـدایقشنگم گشایشی ایجاد کن برای دلهایی که با بغض صدایت میکنند🌱
اینجا ایران است رو برای تحقیر به کار نبرید💔هیچ چیز خطرناکتر از این نیست که جامعهای بسازیم که در آن بیشتر مردم حس کنند که هیچ سهمی در آن ندارند. مردمی که حس میکنند سهمی در جامعه دارند از آن جامعه محافظت میکنند، ولی اگر چنین احساسی نداشته باشند، ناخودآگاه میخواهند که آن جامعه را نابود کنند.- مارتین لوترکینگ
من به پسرم با سرنگ دارو میدم روی سرنگ میلی لیتر زده حالا سوالم اینه هر یک میلی لیتر چند سی سی میشه ؟
با قطره چکون بده قطره ها رو بشمار فک کنم هربار که پر کنی ده تا میشه
خدایا شکرت خدایا شکرت بخاطر هر چیزی بهم دادی لمس گرمای کوه شنیدن شرشر بارون نفس کشیدن روزای خوبی که داره میاد خدایا شکرت اگر اشک ریختم تو چشممو پاک کردی خدایا شکر اگر محتاج بودم تو بهم ثروت دادی اگر منتظر بودم تو منو به انتظارم رسوندی خدایا شکرت بخاطر روزای آروم و شاد حال عالی آدمای مهربون و یاری رسان حرفای درست و منطقی کار و تلاش زیاد و پر برکت خدایا شکرت
اینجا ایران است رو برای تحقیر به کار نبرید💔هیچ چیز خطرناکتر از این نیست که جامعهای بسازیم که در آن بیشتر مردم حس کنند که هیچ سهمی در آن ندارند. مردمی که حس میکنند سهمی در جامعه دارند از آن جامعه محافظت میکنند، ولی اگر چنین احساسی نداشته باشند، ناخودآگاه میخواهند که آن جامعه را نابود کنند.- مارتین لوترکینگ