2777
2789
عنوان

شریت استامینوفن کودک مامانا توروخدا بیاید

| مشاهده متن کامل بحث + 1296 بازدید | 54 پست

استارتر عزیز.... شربت استامینوفن با غلظت های مختلف هست. همین جوری نمی شه بپرسی که. باید روی جعبه رو ببینی. روی جعبه خودش جدول داره بر حسب وزن بچه نوشته چند سی سی بدی و سی سی همون میلی لیتر هست. قشنگ از روی دستور العملش با سرنگ بده.

Ninisitewomen رو تو تلگرامت سرچ کن. کار درست های اینجا اونجا جمعند. 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مگه توش بروشور راهنما نداره همونو بخون طبق اون بده . نسبت ب وزنش باید بدی بچه منم ۱۰ کیلوعه دکتر شربت داد ۴ سی سی گفت بده . توام ۴ سی سی بده . 

یه خسته یه دل💔شکسته از همه .
گلم به حرف من گوش بده شربت میشه نصف وزن بچه قطره میشه دو برابر وزن کوچولو ۱۷ کیلو میشه ۸.۵ سی سی ...

عزیز ۱۰ کیلوعه ۱۷ ماهشه انقدر زیاد نیست؟؟؟

❤خـدای‌قشنگم گشایشی ایجاد کن برای دلهایی که با بغض صدایت میکنند🌱

سلام عزیزم  انشاالله که زودتبش بیادپایین من خودم دوتابچه دارم تاالان هروقت تب داشتن قطره رو دوبرابروزن شربت هم نصف وزنشون دادم،البته زیرنظرمتخصص،شماهم برااینکه مطمئن بشی زنگ بزن اورژانس

استارتر عزیز.... شربت استامینوفن با غلظت های مختلف هست. همین جوری نمی شه بپرسی که. باید روی جعبه رو ...

داروخانه گفته ۲/۵ سی سی بده ولی اینجا هرکی یه چی میگه موندم بخدا اندازه همون داروخانه رو دادم فعلا تا صبح زنگ بزنم از دکترش بپرسم ببینم چه جوری باید بدم 

اوه راست میگی ۱۰ کیلو میشه ۵ سی سی میشه یه قاشق مرباخوری البته استامینوفن داروی ایمنی مسمومیتبا دو ...

یعنی یه سرنگ کامل؟

آخه رو چه حسابی الکی میگی ۲ سی سی

من پسرم یک ماه پیش تبش بالا بود دوسالشه ۱۴ کیلوعه دکتر گفت هر ۴ ساعت ۴ سی سی بده

بچه ایشون ۱۰ کیلوعه من گفتم ۲ سی سی

از خودم در نیاوردم ک. ایشون بچش تب داره کمک میخاد ماهم جواب میدیم