2777
2789
عنوان

یعنی تعداد دخترا بیشتر پسراست؟

| مشاهده متن کامل بحث + 946 بازدید | 48 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

حالا از لحاظ دوست داشتن ک دوتا عزیزن  دختر و پسر فرقی نداره.فقط نگران اینده و ازدواجشون شدم 😅

کاش پسر کم باشع اصلا ازدواجی صورت نگیره براچی نگرانی تو؟ دخترامون خودشون زرنگ شدن بلدن قشنگ خرج خودشونو بدن به شوهر نیازی نیست

مردها همیشه بیشترند نمیدونم چرا یه عده همش میگن زن ها بیشترند  احتمالا همونایی اند که اعتقاد ب ...

پس کجان .چرا پسر مجرد سن بالا ندادیم .ولی خانم زیاد داریم .شاید میرن کشورای دیگه مزدوج میشن دخترای ما رو نمیگیرن 

تو عاقلی افرین 

شما لطف داری

من از بچگی خودم پشت خودم بودم بخدا تصادف کردم ن ننه ن بابا هیشکی نفهمید

کل دنیام بهم بی محلی کنن افتخارم میکنم

مشکل از همین شروع میشه ک دخر ارزو شوهر داشتن میکنه بعد پسر شیر میشه

برادره من خیلی پسر سالاره ولی ی دختری رو میخاد ک ملکه‌ س حکومت میکنه داداشم برا اون مث موشه😂

از قدیم گفتن زن دار و زور دار

این زنِ ک ملکه خونس😁

بمن گفتن فردا روز شوهر بهت فحش میده

گفتم غلط کرده مگه بی صاحابم

ولی بقیه دخترافقد گریه میکنن

کاش پسر کم باشع اصلا ازدواجی صورت نگیره براچی نگرانی تو؟ دخترامون خودشون زرنگ شدن بلدن قشنگ خرج خودش ...

دعا کن پسرای خوبمون زیاد بشن ازدواجا قشنگ باشه همه ازدواج کنن .

قبول دارم ازدواج همیشه اولویت نیس.اما ازدواج خوب خوبه تمایل داتی ادم به ازدواجه .کی بدش میاد شرایط خوب داشته باشه و همسر هوب 

متاسفانه شرایطای زندگی سخت شده اوصاع اقتصادی بد که کم شده ازدواجا توقعا هم زیاد 

پس کجان .چرا پسر مجرد سن بالا ندادیم .ولی خانم زیاد داریم .شاید میرن کشورای دیگه مزدوج میشن دخترای م ...

پسر زیاده اما متاسفانه خوبش کمه هیچ زنی حاضر نمیشه باهاشون ازدواج کنه 

مشکل رسم و رسوم هم هست اگه آزاد بودیم می تونستیم راحت با هم آشنا بشیم ...کی میدونه شاید مرد ایده آل همون دختری که خواستگار نداره یه شهر دیگه زندگی می کنه 

وقتی بیشتریا ازدواج فامیلی می کنن معموله که سر یه عده بی کلاه می مونه 

برعکسین شما ما کلی دختر مجرد داریم .هرکی هم بچه میاره دختره خودمم دوتا دختر دارم  کلا پسرامون ...

کآش ما دختر داشتیم برای داداشام 

ی دختر مجرد نیست اینهمه نوه و بچه و عمو و عمه و دایی

الحمدلله رب العالمین ...
مردها همیشه بیشترند نمیدونم چرا یه عده همش میگن زن ها بیشترند  احتمالا همونایی اند که اعتقاد ب ...

اره اینم هست ازبس خیلیا پسر دوس دارن چشم و دلشون سیر نمیشه هرچقد پسر داشته باشن هی میگن کمه 

2810