2777
2789
عنوان

یعنی تعداد دخترا بیشتر پسراست؟

| مشاهده متن کامل بحث + 946 بازدید | 48 پست
خیلی حرفترو دوست داشتم مطمئنم خیلی عاقلی 

چی بگم گلم انقد شوهرم نصیحتم میکنه دیگه اعتماد به نفسمو ازدست دادم ینی واقعا عاقلم؟ ولی اینو قشنگ مطمئنم جمعیت پسرا یکم زیادتره ما فامیلمون پراز بچه پسره ولی من خودم دوتا دختر دارم هیچ هم نگران ازدواجشون نیستم تا خونه خودم هستن خیالم راحته بعد ازدواج معلوم نیست گیر چه آدمایی میفتن دست بزن دارن یا چی ؟ 

دعا کن پسرای خوبمون زیاد بشن ازدواجا قشنگ باشه همه ازدواج کنن . قبول دارم ازدواج همیشه اولویت نیس.ا ...

دخترت چندسالشه؟ یدونه دختر داری؟ نگران ازدواج دخترتی؟ اگر آره ازت خواهش میکنم بااین فکرای الکی دخترتو بدبخت نکن بقران خونه پدرموندن بهتراز ازدواج با هر آدمیه

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

چی بگم گلم انقد شوهرم نصیحتم میکنه دیگه اعتماد به نفسمو ازدست دادم ینی واقعا عاقلم؟ ولی اینو قشنگ مط ...

عزیزم ما هم دوتا دختریم مادرم اصلا دوست ندارم ازدواج کنیم میگه خودتون برین سرکار پول درآورید نرفتینم خودمون خرجی تونو میدیم کلا از مردا متنفریم

عزیزم ما هم دوتا دختریم مادرم اصلا دوست ندارم ازدواج کنیم میگه خودتون برین سرکار پول درآورید نرفتینم ...

اره والا انگار هدف از زندگی همون ازدواجه والا مجردی خودش خیلی عالیه من تا مجرد بودم خیلی خوشبخت بودم تمام وکمال واسه خودم بودم الان فقط و فقط باید به بچه هام برسم منم تک دخترم هی مامانم میگفتا ازدواج نکن عجله نکن من گوش نکردم و روزای خوبمو ازدست دادم