چرا همیشه دختر مجرد تا سن بالا میمونه و یا به خواست خودش ازدواج نمیکنه یا طلاق میگیره و مجرد میمونه اما پسر مجرد کم میبینم .اونا هم که طلاق میگیرن زود میرن سراغ نفر بعدی
بر اساس آمار دو سال پیش که نمونه آماریش از کل جهان انتخاب شده بود به ازای هر ۱۰۰ تا دختر حدود ۹۰ تا پسر هست
https://t.me/zhaazh_khaa کانال تلگرامم✍🏻 «مرد را انسان معنی میکنند و زن را مونث؛ و هرگاه زنی مثل انسانها رفتار کند، میگویند از مذکر تقلید کرده است.» سیمون دوبووار♀️=♂️پاترهد🧙🏻 جان من است او♥️مولانا♥️حامی طبیعت🌱🌍صدای دن رینولدز ریتم ضربان زندگیه🐉I am a Firebreather🔥فدایی قلم به دست یعقوب لیث صفاری، حکیم ابوالقاسم فردوسی، علامه دهخدا و دکتر معین📝«بزار» نه و «بذار» (عکسا رو میگم)❌ مرگ بر هکسره🤬 حمایت از راجعبه_نه راجب_✌🏻
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
در گونه انسان، نسبت جنسیتی ثانویه نوزادان پس از تولد برابر است با ۱۲۶ در مقابل ۱۰۰ پسر؛ مطلبی که همواره از نظر علمی مورد بحث بودهاست. نسبت جنسیتی در تمام جهان برابر است با ۱۰۲ در مقابل ۱۳۰ .
به نام حضور آنکه هستم ❤️به نام حضور روح إلهی که من هستم ، به نام همه موجودات صعود یافته نور ، به نام کنفدراسیون کهکشانی نور ✨
امضام بخونید👈آقایون لطفا نه ریپ بزنید نه پست بزارید!!!!!!!!وقتی میگم خداحافظ یعنی دیگه پیامتونو نمی خونم😊باافتخار دختری، ایرانی وچادریم😌❤️الحمدالله کشورمون جزبهترین کشورهاست🙂البته چه خوب میشه اگر اینقد کشورونکوبونیم🙄بیاین به هم قول بدیم که تاوقتی که کاملا تحقیق نکردیم درمورد کشور ورهبری بدوبیراه نگیم😁👊