2777
2789

بزارید شما رو اول با قوم شوهرم اشنا کنم شوهر۴ برادر و ۵ خواهر داره ۴ تا برادرش وقتی پدرشوهرم زنده بوده بهشون زمین داده ب یکیشون بالا شهر زمین داده که پولش نصبت ب اون سه تا سر تره ب اون سه تا پایین شهر داد خرج عروسی و عقد و طلا رو هم داده شوهرمن بچه اخری پدرشون فوت میشه بهش نه تنها هیچ پولی برای عروسی ندادن کمکش کنن بلکه ۵ شب هم اومدن خوردن و رفتن زمین ساختمونیم ک کشک... ۵ تا خواهرش مجردن تمام کارشون با شوهر منه از خرید گوشت بگیر تااا دکتر بردن و اوردنشون..... همشون بالای ۳۶دسن دارن.... الان میخان زمین ک باقی مونده تقسیم کنن ولی برادرش حاظر نمیشه زمین ک بخودشون رسیده قیمت کنن و ب همون اندازه ب شوهر منم بدن میخان همه زمینا ب یک انداره تقسیم کنن فقط ۱۰۰ متر بیشتر بدن ب شوهرم اونم ۱۰۰ متر کشاورزی ن ساختمانی ک قیمتش خیلی بشهد۱۶ رسما دارن سرش کلاه میزارن ولی شوهر من نمیخاد قبول کن نمیخاد بفهمه هرچقد میگم از خودت دفاع کن فقط برای کارا میخانش تازه خواهرشوهرمم گفته اون ۱۰۰ متر زیاده براش ولی شوهر احمقم هنوز دنبال کاراشون و کلفتی کردن بهش میگم یه مدت محل نزار کاراشون نکن ولی میگه میترسم بلایی سرمون بیاد همش از این میترسه و واقعا مث یه غلان حلقه بگوش خسته شدم چیکار کنم برم خوبه اصن طلاق بگیرم

خدایا شکرت 

راهکارش طلاق نیست خانم یه راهکار دیگه ای امتحان کن مثلاً ببرش مشاوره یا بزرگتری کسی آگه داری بهش بگو باهش حرف بزنن 

کاربر آقا، نگران فردایت نباش خدای دیروز و امروز ، خدای فردا هم هست ما اولین بار است بندگی می‌کنیم ولی او سالهاست خدایی میکند💛 داستان تو هنوز تموم نشده! تو خواهی خندیددر جایی که قبلا گریه کرده بودی.             بخاطر نت شبانه بیدار میمونی بعد میایی استوری میزاری :'فکرش نمیزاره بخوابم'  مخابرات بزنه تو کمرت دروغگو 😒 هزینه هام واگعی و در آمدم کیکه😢   تو واقعاً فکر کردی قلبمو شکستی؟ قلب من گلس داره بیچاره🤪 از شیطان پرسیدن در طول هفته چیکار میکنی :گفتش دو روز امریکا درس میدم .؛ یه روزم انگلیس درس میدم ،چهار روزم میام ایران واسه ادامه تحصیل 😂        قطعا همه ایرانیا وقتی شامپو میزنن شیر آب رو نمیبندن و یه جاییشون رو میذارن زیر دوش که آب هدر نره😂😂طرف همیشه با دخترا حرف میزنه بعد میگه:من اجتماعی ام..😑تو جغرافیایی بدبخت😐همه جا شعبه داریبستن

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بهش بگو اگه قرار باشه بلایی سرت بیاد بخاطر غلامی نکرد اون بلا باید به سر داداشای دیگتم تا الان میومد ...

باورت میشه ده روز میاد مرخصی اول باید بره براشون خرید کن بعد ببره دکتر بعد بره نمیدونم پی کاراشون شیر زیر سینک باز کن ببنده ده روز میاد مرخصی هر روز زنگ میزنن نون نداریم فلان ... انقد گفته ک منم حس میکنم اگه کاراشون نکنه واقعا یه اتفاقی میفته من خسته شدن از این زندگی خیلی خستم 

خدایا شکرت 
متاسفانه دستتون به هیچ جا بند نیست. چون پدرشون چیزی به اسم شوهرت نکرده. لااقل باید وقتی به اونا داده ...

پدرشون فقط شوهر منو اورده ک کلفتی ۵ تا خواهرشو بکنه همین 

خدایا شکرت 
باورت میشه ده روز میاد مرخصی اول باید بره براشون خرید کن بعد ببره دکتر بعد بره نمیدونم پی کاراشون شی ...

متاسفانه شوهرت خرافاتیه زیاد برابرش حالت تهاجمی نگیر به این فکر کن که چندساله با این طرز فکر داره زندگی میکنه و سخته یهو ازش جدا بشه

بهش ثابت کن که خوبشو میخوای

بگو اگه الان کوتاه بیای پس فردا یه چیز دیگه هم بشه باز حقتو میخورن

راهکارش طلاق نیست خانم یه راهکار دیگه ای امتحان کن مثلاً ببرش مشاوره یا بزرگتری کسی آگه داری بهش بگو ...

سریع میگه خواهرامن چیکارشون کنم ینی میگی اونام ک تا یه دکتد نمیتونن برن شوهرم باید ببره یه مغازه نمیرن صب تا شب تو خونه 

خدایا شکرت 
متاسفانه شوهرت خرافاتیه زیاد برابرش حالت تهاجمی نگیر به این فکر کن که چندساله با این طرز فکر داره زن ...

گوشش بدهکار نیست ۹ ساله زنشم همیشه اولویت زندگیش اونا بوده حتی حاظر نمیشد دیوار خونمون بکشه اونا سر زده میومدن تو چون اعتقاد داشت مادرش ناراحت میشه ... تا کی قراره اینجوری باشه همش دنبال کار و بار ده روز نرخصی هر روزش نوبت یکشون برن دکتر 

خدایا شکرت 

[QUOTE=325119702]گوشش بدهکار نیست ۹ ساله زنشم همیشه اولویت زندگیش اونا بوده حتی حاظر نمیشد دیوار خونمون بکشه اونا سر ...[/QUOTEخواهرشوهرات مجردن؟

شرایط مشاوره رفتن دارین؟

الان فقط دلیل کمک کردن شوهرتون به خواهراش حس عذاب وجدانشه یا دلیل دیگه ایی داره؟

[QUOTE=325119702]گوشش بدهکار نیست ۹ ساله زنشم همیشه اولویت زندگیش اونا بوده حتی حاظر نمیشد دیوار خون ...

بله همشون مجردن هر ۴ سال اخری ۴۰ سالشه اولی نزدیک ۵۵سالشه اون دوتا هم ما بین اینان.... میگه کسی رو ندارن ولی اونا یه زبون دارن فک‌نکن ساکت و مظلومن 

خدایا شکرت 
بله همشون مجردن هر ۴ سال اخری ۴۰ سالشه اولی نزدیک ۵۵سالشه اون دوتا هم ما بین اینان.... میگه کسی رو ن ...

از همین جاش که گفتین خواهراش گفتن ۱۰۰ مترم زیادیه فهمیدن مظلوم نیستن،شاید چون شما زیاد خرج ندارین شوهرتون پولاشو برای خواهراش خرج میکنه؟

از همین جاش که گفتین خواهراش گفتن ۱۰۰ مترم زیادیه فهمیدن مظلوم نیستن،شاید چون شما زیاد خرج ندارین شو ...

ما پولامون خرج خودمونم بزور میدا.. ن ما خرج نمیدیم از پول خودشون میخره ولی شوهرم مث یه کلفت باید بره مرغ گوشت میوه همچی بخره نوبت دکتر بگیره ببرشون ازمایش ببره دکتر یکشون هرماه چکاپ داره همه این کاررو انجام بده بعد بره تا ۲۰ روز میره سر کار دوباره ده روز بیاد از اول اونا این ۲۰ روز خرید نمیکنن تا شوهرم باز بیاد... یروز زنگ میزنن بیا شیر اب چکه میکنه یروز زنگ میزنن بیا بریم دندکن پزشکی یروز زنگ میزنن میخایم عمه مهموت کنیم خونمون گفتیم تو میری دنبالش برو بیارش بعد زنگ میزنن حالا بیا ببرش خونشون 

خدایا شکرت 
2810