2777
2789

اول بگم مشکلاتم با این یکی خواعرشوهرم خیلی خیلی زیاده.اینکه تو این تاپیک فقط یک مشکلمو میگم دلیل نیست که مشکل دیگه ای باهاش ندارم.پس فکر نکنین دنبال بهانه ام و میخوام الکی با خواعرشوهرم کل کل کنم.این خواعرشوهرم به شدت زن پررو و باسیاستیه انقد اذیتم کرده دیگه تصمیم گرفتم جوابشو بدم

من تازه عروسی کردم.رو جهازم یه ساعت داشتم که داداشم بهم هدیه داده بود و من چون هدیه است خیلی دوسش دارم.خواهرشوهرم هم زمان عروسی اومد جهازم و ساعتمو دید.

بعدش خواعرشوهرم چند وقت پیش به مادرشوهرم و شوهرم گفته روزی که بار اول برم خونشون میخوام براشون ساعت ببرم چون ساعت جهاز زنش خیلی کوچیکه میخوام یه ساعت بزرگ براش بگیرم که قیمتش یک تومنه

شوهرم اونجا به خواهرش چیزی نگفته ولی بعدا به مادرش گفته که به آبجی بگو ما ساعت داریم نمیخواد برا ما چیزی بیاره وسایلمون تکمیله

مادرشوعرم هم این حرفو به گوش خواعرشوهرم رسونده بود

هفته پیش خواهرشوهرم برا اولین بار اومد خونه ما و هدیه پونصد تومن پول تو پاکت آورد منم حسابی پذیرایی و تشکر کردم.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

گذشت تا امشب مادرشوعرمو دیدم.مادرشوهرم بهم گفت از اون شب که دخترم اومده خونت ناراحته میگه کم براشون پول بردم

گفتم نه بابا دستشون درد نکنه اصلا نمیخواست زحمت بکشن

گفت آره دخترم گفته اگه به من بود که میخواستم یک ساعت بزرگ براشون بخرم خودشون گفتن ساعت نمیخوان دیگه پونصد تومن پول بردم

واقعا لجم گرفت که چرا داستان ساعتو تموم نمیکنه هنوز داره ادامه میده و درموردش حرف میزنه.میخوام این بار دیدمش بهش بگم از حرفش خوشم نمیاد.بگین چی بهش بگم دقیقا؟میخوام هم محترمانه باشه هم قشنگ خواهرشوهرمو بنشونه سرجاش.بازم میگم مشکلاتم با این خواهرشوهرم خیلی زیاده تو تاپیکای قبلیم هست وگرنه اگه مشکل دیگه ای باهاش نداشتم از کنار این موضوع رد میشدم و اصلا اهمیت نمیدادم

اگه مستقیم به خودت گفت جواب بده.

اگه با پیغام پسغام بود تشکر کن و چیز دیگه ای نگو.. 

عاشق شده‌ام.شکست خورده‌ام. پیروز شده‌ام.اشتباه کرده‌ام.انتقام گرفته‌ام. تحقیر شده‌ام. دوست داشته شده‌ام.به من عشق ورزیده‌اند. زیرابم را زده‌اند. از کار بی‌کار شده‌ام.دستم را گرفته‌اند. سفر کرده‌ام. وحشت کرده‌ام.از ته دل خندیده‌ام.شهری را که دوست داشتم ببینم دیده‌ام. دیوانه‌وار رقصیده‌ام. خدا را گم کرده‌ام. خدا را دوباره پیدا کرده‌ام.سقوط کرده‌ام. در منجلاب دست و پا زده‌ام.نفرت ورزیده‌ام. از خودم متنفر شده‌ام. خودم را دوست داشته‌ام.برای درست کردن اشتباهاتم از جا بلند شده‌ام. برای ادامه‌ی یک زندگی جنگیده‌ام.نفرت‌هایم فروکش کرده‌اند.کتاب خوانده‌ام. فیلم دیده‌ام.فریاد زده‌ام.گریه کرده‌ام. دوست داشته‌ام تا ابد جاودانه بمانم. کسانی از دیدنم هیجان زده شده‌اند. کسی دوست داشته سرم از بدنم جدا شود. مسیرم را پیدا کرده‌ام. بدنم را به سبک خودم دوست داشته‌ام.هورمون‌های مادرانه‌ام فعال شده‌اند.عقل و منطقم غالب شده است.نگذاشته‌ام شکستم را ببینند.و در تمام این مسیر شبیه هیچکسی نبوده‌ام و چیست زندگی جز همه‌ی اینها... 🍂🔮

بنظرم موضوع خیلی پیش پا افتاده ای هست و طرف منظوری نداره...شما میتونی بگی من از ساعت بزرگ خوشم نمیاد همین ساعتم بردارم با سلیقه خودم برامون خریده و خیلی از این مدل خوشم میاد 

عضو گروه نارنجی قد ۱۷۰ وزن اولیه ۹۳ وزن فعلی ۸۶ وزن هدف ۷۵ من میتوانم  

هیچی نگو 

اون دقیقا میخواد روی این موضوع حساست کنه

تو اهمیت نده 

بذار بدتر بسوزه

یه وکیل - مهندسِ فمینیستِ محیط زیستیِ آچار به دست که عاشقِ حیوانات و زندگیه #حامی_حیوانات #individualism# childfree #vegan

بگو شنیدم قضیه ساعت خیلی ممنون من یه ساعت داداشم آورده کافیه خیلی هم دوستش دارم شما هم همون مقدار کا ...

بگم شنیدم گفتید ساعتم کوچیکه ممنون داداشم زحمتشو کشیده و دوسش دارم و اینا

یعنی اون قسمت کوچیکو اضافه کنم

خودتو دیوانه میکنی انفدر فک نکن 

تااخر عمرمیگه میخاستم ساعت ببرم 

بنظرمن میگفتی بیار دستت درد نکنه همون روز ک اورد میفروختمش اگ میپرسید بهش میگفتم افتاد از رو دیوار تیکه تیکه شد

شازده کوچولو:وفاداری یعنی چه؟  روباه:یعنی اگ توی سیارت یک گل دیگه بود تو عاشق گل خودت باشی   لطفا لایک نکنید
گذشت تا امشب مادرشوعرمو دیدم.مادرشوهرم بهم گفت از اون شب که دخترم اومده خونت ناراحته میگه کم براشون ...

بگو عزیزم یه کادو میخواستی بدی اونم نذاشتیم،اندازه دوسال از توش حرف پشت سرمون درآوردیا

چرا از فکرش نمیای بیرون؟انقدر بی دغدغه ای؟

تاريك انديشان هميشه سعى مى كنندزنان را در «سياهى» نگه دارند؛آنها از روشن شدن ذهن زن مى ترسند !چون خوب ميدانند اگر زن بداند،به فرزندانش هم ياد ميدهد !
2810