2777
2789
حسم میگه شوهرت آدم خوبیه فقط طرز فکر خوبی نداره

خیلی  خوب  هم بابای خوییه برا یچم هم خوش اخلاقه ولی خوب این اخلاقش ۹ سال دارم میسازم و واقعا خستم تویه ماه فقط ده روز کنار همیم دوباره میره شهر دیگه سر کار منم دوست دارم ده روز بیشتر کنارش باشم

خدایا شکرت 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خیلی  خوب  هم بابای خوییه برا یچم هم خوش اخلاقه ولی خوب این اخلاقش ۹ سال دارم میسازم و واق ...

وای چقدر اعصاب خورد کن .. واقعا ازین آدمایی که با خودشون نمیگن چرا برادر های دیگه یه کمکی نکنن بدم میاد .. همه کار خودشون میکنن ..

شاید کمبود محبتی چیزی داره با انجام این کارای زیاد میخواد محبت و توجه گدایی کنه .. تو بهش اینقدر محبت و توجه بده تا سمت اونا نره .. واقعا یه مشکلی داره شوهرت ... مثلا دوست من .. شوهرش دوتا پسر هستن فقط مادره فقط یک بچشو دوست داره ینی پول هرچی داشته باشه به یکی شون فقط میده 

.. شوهر دوستم همه کار برای مادرش میکنه  ینی یکی مثل شوهر شما ...تا یکم محبت و توجه از مادرش ببینه ..ولی فقط بی محبتی میبینه ولی بازم دست بردار نیست بازم تلاش میکنه و کار انجام میده تا به چشم مادرش بیاد....  ولی اون پسر دیگه هیچ کاری نمیکنه و به چشم کیف پول مادرشو میبینه اگه بگه پول و مادرش پول نده قهر میکنه و زنگ نمیزنه .. باز مادرش زنگ میزنه و کلی قربون صدقش میره تا آشتی کنه پسرش... تو عمرش یک هزارم کارایی که اون برادر  کرده این یکی نکرده ولی مادره بازم این پسر رو دوست داره

لایک نکن گلم⛔️❤️🙂ان  شاالله از مطالب‌تاپیک هام استفاده کنیدوبه دردتون بخوره بجاش  صلوات ‌یادت نره ها(⁠◠⁠‿⁠◕⁠)⁩درخواست دوستی هم قبول نمی کنم ....♡وقتی‌ بدنیا‌ اومدی،تو‌ گریه کردی؛بقیه خندیدن!حالا‌ یجوری زندگی‌کن.. که‌ موقع‌ مرگت‌، همه گریه‌ کنن‌ تو بخندی..♡
خیلی  خوب  هم بابای خوییه برا یچم هم خوش اخلاقه ولی خوب این اخلاقش ۹ سال دارم میسازم و واق ...

تلاش کن مطالب همسر داری بخون تجربه های دیگرانه خیلی کمکت میکنه ... کم کم و با سیاست و غیر مستقیم از شوهرت بخواه دست از این کاراش برداره ... یهو و مستقیم اصلا درست نیست و بدتر میشه و باتو بد میشه...

تو این تاپیک یک سری مطالب برای استارتر فرستادم بخون خیلی کمکت میکنه گلم 

https://www.ninisite.com/discussion/topic/12811339/قهر-کردم-اومدم-خونه-بابام-اینا

لایک نکن گلم⛔️❤️🙂ان  شاالله از مطالب‌تاپیک هام استفاده کنیدوبه دردتون بخوره بجاش  صلوات ‌یادت نره ها(⁠◠⁠‿⁠◕⁠)⁩درخواست دوستی هم قبول نمی کنم ....♡وقتی‌ بدنیا‌ اومدی،تو‌ گریه کردی؛بقیه خندیدن!حالا‌ یجوری زندگی‌کن.. که‌ موقع‌ مرگت‌، همه گریه‌ کنن‌ تو بخندی..♡