2777
2789
عنوان

مادرم نمی‌خواد سیسمونی بخره..

| مشاهده متن کامل بحث + 1517 بازدید | 98 پست
آره عزیزم حقوق داره آره می‌دونم وظیفش نیست حاضرم خودم بخرم ولی بازم میگم شاید ناراحت بشه یا خانواده ...

حرف دیگران چه اهمیتی داره

مادر شماست یه مقدار خودت بخر بقیه هم باهم برین خرید کنین سخت نگیر

دلگیرم شدن بگو همسرم اصرار کرد تو این وضعیت گرونی خودمون یه مقدار وسایل بگیریم ذوق داشت

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ماشالله چقد وضعتون خوبه سرویس خواب خود ما ۴۰ میلیون شد تازگیا  شما سرویس خوابای بچه هاتون ۱۰۰ ...

همه رقم هست مشتری خودش رو هم داره.

ی سرچ کنید دستتون میاد..مثلا مبل سلامی سرویس خواباش بالای ۲۰۰ م هست

اگر خسته ای..اگر دنیا بهت سخت گرفته..اگر توی نقطه بد زندگیت هستی..و یا سختی های گذشته باعث شدی تلخ بشی.یا فکر میکنی اگر تند تیز و با توهین و تحقیر جواب بدی خیلی باحالی..در تبادل نظر با بقیه اول چند دقیقه تحمل کن.اگر جوابی ک میخوای بدی تند و تیزه ننویس..به خاطر رضایت خدا 

بنظرم هم مادرتون حق داره هم خودتون 

خانواده شوهر هم ناراحتن هر چی خودشون دوست دارن برای نوه هاشون تهیه کنن

بنظرم به مادرت بگو تخت و صندلی ماشین بخره

تخت بچه تا دو سال انقدرا هم گرون نمیشه 

با دو دست لباس نوزادی و دو سه تا تیکه لباس و یدونه دندونی و زیر انداز بچه 

همین ....

چند تا تیکه نو بخره ولی زیاد نخره 

آره عزیزم حقوق داره آره می‌دونم وظیفش نیست حاضرم خودم بخرم ولی بازم میگم شاید ناراحت بشه یا خانواده ...

مادرشوهر من ی مقدار داد دخترش اونم پول گذاشت روش رفت خرید گفت پولا رو مامانم داده

همه رقم هست مشتری خودش رو هم داره. ی سرچ کنید دستتون میاد..مثلا مبل سلامی سرویس خواباش بالای ۲ ...

خب میگم وضعشون حتما خیلی خوبه که سرویس خوابشون بالای ۲۰۰ میلیونه!

حتما خونه شون بالای ۱۵میلیارده و ماشینشون هم بالای ۲،۳میلیارد!

حقیقتا بد نیست اگر تمیز و خوب باشه نه به مصرف‌گرایی.....

من اتفاقا فقط کاربردی میخرم و از خرید جوزای تزیینی به شدت بیزارم تو هر چیز

ولی دست ۲ معلوم نیست سگ رفته باشع تو اون گهواره یا کالسکه یا هر چی

من که خیلی حساسم 

خودم کالسکه دختر چندین سال پیش گذاشته بودیم تو راهرو آپارتمان گربه خوابیده بود توش

منم گذاشتم سر کوچه

در غدیر گفتند زنها هم بیایند بیعت کنند. این یعنی خیلی قبل تر از آن که فمینیست ها بخواهند منت #حق_رأی و مشارکت سیاسی را بر سر ما بگذارند، به ما گفتند یک پای حیات سیاسی اسلام زن ها هستند. پیام غدیر تنظیم کردن زندگی با ولایت است. پیام غدیر هماهنگ کردن زندگی با نیازهای حکومت و جامعه است. باید پرسید زن های کوفه و شام کجا کم گذاشتند که ولی خدا به مسلخ  رفت؟
چطوری دلش میاد واسه نوه اش گهواره دست ۲ بخره؟؟؟ مادر منم دستش تنگ بود موقه بچه من و من خیییلی مراعا ...

یا خدا، این تفکرشان اشتباه خانم

جنس خوب استوک می ارزه به جنس ضعیف نو

اگه دیگ آنلاین نشدم ، حلال کنید همگی.
😂😂😂😂😂 تا ابد لایک  تازه اون پسر هم بهترین بچشون بوده و با ادب ترین🤭🤭🤭

باورکن طرف پسر چلمن شو براش ی زن از طبقه ی بالا میگیره بعد میگه تقصیر این زن بود پسر منو معتاد کرد پسر من ی پارچه اقا بود 

تاپیکهایی پر از وایب مثبت برای کنکوری ها امیدوارم بخونید و استفاده ببرید...اگروسواس فکری دارید اولین تاپیکم رو بخونید برای مدتی در سایت نیستم لطفا درخواست ندید برای پرسیدن سوالات کنکوری ...روزها فکر من ایست و همه شب سخنم /که چرا غافل از احوال دل خویشتنم /از کجا امده ام امدنم بهر چه بود/به کجا میروم اخر ننمایی وطنم زندگی صحنه یکتای هنرمندی ماست /هرکسی نغمه خود خواند و از صحنه رود /صحنه پیوسته ب جاست/ خرم آن نغمه که مردم بسپارندبه یاد                                                                                 باشد که یادم نرود گر تو نبودی من هیچ نبودم هیچ...! که تویی پروردگار عالمیان که تو جان منی و از تو گذر نیست مرا 
همه رقم هست مشتری خودش رو هم داره. ی سرچ کنید دستتون میاد..مثلا مبل سلامی سرویس خواباش بالای ۲ ...

البته گاهی دیدم برعکسه!

اونایی که اتفاقا وضع مالی خوبی ندارن برای اینکه یه چیزایی رو بکنن تو چشم بقیه میرن قرض می‌کنند و و ب قول شما سرویس خواب فلان تومنی میخرن!اونوقت کلی قرض دارن

2810