2777
2789
عنوان

امشب شب آرزو هاست،بزرگترین آرزوتو بگو ؛آمین بگیم

| مشاهده متن کامل بحث + 5224 بازدید | 607 پست
من امسال ب ارزوم رسیدم استخدام ارموزش پرورش شدم تو ب ارزوت رسیدی؟

خوشحالم برات عزیزم

نه من نرسیدم تحت درمانم، افسردگی شدید و شیزوفرنی گرفتم

درخواست دوستی نمی‌پذیرم❤️ سوگل کلهر🦄 ☆پیکرتراش پیرم و با تیشۀ خیال یک شب تو را ز مرمر شعر آفریده‌ام□°

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

چقدر خوندیمن تجربیم باید چیکار کنم کلا از همه چی بگو

گلم من آزمون استخدامی خوندم نه کنکور فرهنگیان 

فوق لیسانس داشتم 

برا اولین بار رشتم خواست .    دو سه هفته سر در گم بودم و منابع درست نداشتم بخونم بعدش کم کم ی سری جزوه ها خریدم و تستاشون زدم و..... 

28 تا کتاب بود   ک هیچ وقتم نخونده بودیمش ، خود خوان کردم. و تستاش میزدم 

کانالهای ایتا   منابع میذاشتن .  و از اونجا بر میداشتم 

برگردم عقب حتما همون بار اول پول میدم پک های  جزوه ها میخرم .  ک من پول جزوه ندادم متاسفانه

عشق نیرویی هست ک کارها را آسان میکند .مشکلات را حل میکند.و راهها را نزدیک میسازد . 
خوشحالم برات عزیزمنه من نرسیدم تحت درمانم، افسردگی شدید و شیزوفرنی گرفتم

اوووف وقتی میگی افسردگی شدید یاد خودم میافتم ک ابم ب زور میخوردم و فقط رو تختم بودم و با چشم باز و خیره ب سقف  تا  صبح .... 

صبح تا شب .... اووووف ک پوست میریزی با افسردگی 

عشق نیرویی هست ک کارها را آسان میکند .مشکلات را حل میکند.و راهها را نزدیک میسازد . 
اوووف وقتی میگی افسردگی شدید یاد خودم میافتم ک ابم ب زور میخوردم و فقط رو تختم بودم و با چشم باز و خ ...

نمیتونمم خودکشی کنم بخاطر خانوادم گناه دارن...

حالم هیچوقت دیگه خوب نمیشه فقط دوست دارم بمیرم جوری که انگار از اول هم نبودم

درخواست دوستی نمی‌پذیرم❤️ سوگل کلهر🦄 ☆پیکرتراش پیرم و با تیشۀ خیال یک شب تو را ز مرمر شعر آفریده‌ام□°

خیلی استرس دارم... استرسم کم بشه و به خواسته‌م برسم..

الان تنها  ارزوم اینه

خدایا... یعنی می‌شه یه روزی بایستم و رو به آسمون قشنگت فریاد بزنم شکرت؟ شکرت که ناله های دلم رو بی جواب نذاشتی؟ اصلا بی خیال دورت بگردم... بی خیال ناله های قلب کوچیکم.. همین‌طور بی‌دلیل شکرت! شکر وجودت... دوستت دارم خدای مهربون من...

نمیتونمم خودکشی کنم بخاطر خانوادم گناه دارن...حالم هیچوقت دیگه خوب نمیشه فقط دوست دارم بمیرم جوری که ...

من خودمم مث تو بودم دو هفته دور از جونت دنبال خودکشی بودمااا.... 

ولی خدا مشاور خوبی گذاشت کنارم و هیچ کس جز خودم نتونست کمکم کنه ... نمیگم الان عالیما... نه 

ولی امید دارم ،    از خوده خدا بخواه کمک کنه بگو خدا من نمیدونم چ جوریا ... ولی حال دلمو خوب کن ..... بعدشم تلاش کن ... و معجزه هاش انشالله میبینی

هرچه زودتر اون خواستگاری که قسمتم باهاش هست بیاد خواستگاریم یه بخت خوب و عالی نصیبم بشه و تا اخر عمر ...

وای اینو اصلا یادم نبود خواستگار خوب اومد و قسمتمم باهاش شد ولی اون بخت خوب و عالی که میخواستم نبود 😅

💗نامزد امیرم 💗 ‌"در من بِدَمۍ، من زندہ شوم یڪ جان چہ بُوَد، صد جانِ منی..."🫀🤗✨ꨄ︎
من خودمم مث تو بودم دو هفته دور از جونت دنبال خودکشی بودمااا.... ولی خدا مشاور خوبی گذاشت کنارم و ه ...

من دیگه واقعا اعتقادی به خدا ندارم

پارسال یادته تاپیک زدم؟

انقدر حالم خوب، انقدررررر امید داشتم که سال بعدش یعنی امشب به ارزوم رسیده باشم...

قشنگ یادمه گفتی سال دیگه تگت میکنم، فکر میکردم یادت میره

فکر نمیکردم یادت بمونه 

بچه ها من پارسال نوشته بودم که باردار بشم الان که لایک کردین دیدم اصلا یادم رفته بود،متاسفانه شدم و بچه ام ماه پیش سقط شد💔

اینسری دعا میکنم هرچی صلاحمه پیش بیاد

من امسال ب ارزوم رسیدم استخدام ارموزش پرورش شدم تو ب ارزوت رسیدی؟

خداروهزاربار شکر که به آرزوت رسیدی واقعا خوشحال شدم برات،ولی هیچکدوم از آرزوهای من برآورده نشد😢

اگر ایران گورستان تمام آرزوهایم شود باز قلبم را در خاکِ پاک این وطن چال خواهم کرد♥️