2777
2789
عنوان

امشب شب آرزو هاست،بزرگترین آرزوتو بگو ؛آمین بگیم

| مشاهده متن کامل بحث + 5224 بازدید | 607 پست
شاید بعدش از ایران هم برم چند بار رفتم دم ایستگاه عشق ایستگاهی که اولین دیدار بود و اولین بوسه زده ش ...

سخت و سخت و سخت 

گاهی مینویسه .

گاهی گریه میکنه 

گاهی داد میکشه 

گاهی میره ی جایی ک قبلا باهاش بوده 

گاهی چشاشاشو میبنده تا نبینه اون جاها رو 

گاهی لباسی ک خریده براشو تنش می کنه  گاهی اون لباسو میذاری ته کمد تا نبینی .... و....

با همه این ها و دنبال ی مُسَکنی ...... مسکن واسه دردهایی ک جیگرتو میسزونه و کسی خبر نداره 

گاهی از حجم درد قلبت  با خودت میگی خدا ؛قربونت برم  امشب ؛باشه  شبه آخر . 

من راضی !تو هم راضی شو ببرم ..... 

درکت میکنم ک میگی میرم  ی جای دور  میرم  خارج ....    

میتونم بهت بگم   درد تو توی دلته .. .  هر کجا بشی متاسفانه همراهته .... تسکینشم همونه ک نیست  

دروغه ک زمان  حالتو خوب میکنه ..... دردتو کم میکنه ....  دردت کم نمیشه فقط یاد میگیری با دردت ادامه بدی .... زندگی کنی .... زندگی که نه .... فقط بگذرونی 

عشق نیرویی هست ک کارها را آسان میکند .مشکلات را حل میکند.و راهها را نزدیک میسازد . 
درکت میکنم   ولی اون بلاکتکرده؟خوب بکنه   با هزار تا و هزار شماره ک همراه ا ...

خیلی بهش رسوندم حتی با اشخاص دیگه ولی همه رو جواب رد میداد و میگفت بهم بگن مزاحمش نشم 

و بهش گفتم هر وقت بخواد برگرده رو چشمم جا داره و من تا ابد مدیونش میمونم بابت برگشتش 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

سخت و سخت و سخت    گاهی مینویسه .  گاهی گریه میکنه   گاهی داد میکش ...

اخ اخ آخ آخ دقیقا خارج از ایران نه ولی میرم یک جای دور 

که شاید وقتی رفتم و مستقل شدم تو تایپیک هام بگم 

دقیقا یک شال بافته بود با خودم دارمش کتاب هایی که بهم داد بود رو دامرش با خودم آوردم خوابگاه شبا شالگردن رو میزارم زیر سرم تا با بوی اون خوابم ببره و میدونم فقط دارم خودم رو اذیت میکنم فقط همین امروز بعد مددتی داداشم زنگ.زد گفت حال و احوال کردیم 

گفتم عید میایی گفتم نه میمونم اضافه کاری بعدش هم خدافظی کردیم تمام البته یکم بیشتر حال و احوال کردیم ولی نه دل تنگ کشی هستم نه چیزی بخوابم فقط بگم دل تنگ جان جانم هستم همین

اخ اخ آخ آخ دقیقا خارج از ایران نه ولی میرم یک جای دور  که شاید وقتی رفتم و مستقل شدم تو تایپی ...

با حرفات فقط تونستم گریه کنم 

اونجا ک گفتی نه دلتنگ کسی هستم نه هیچی .... 

آره وقتی آدم کسیو ک همه جونش  بود و از دست میده . دیگه نبودن بقیه ب چشمشم نمیاد ...

ی جورایی انگار انتقامه نداشتن اونو  از آدمهای اطرافت میگیری .... 

انگار  نخندیدن با اون ؛حرام کرده  خندیدن با بقیه 

انگار  حاله ک احوال اونو نمیتونی بپرسی احواله هیچ کس برات مهم نیس 

راستش  آدم  وقتی یکیو بیش از اندازه دوست داره ولی کنارشندارتش ..... دیگه انگار  بقیه رو هم نمیتونه دوست داشته باشه 

دور از جونه بقیه ولی خبرمَرگشون هم به هم نمیریزدت ... چرا ؟

چون خودت ی به هم ریخته واقعی هستی...   چون قلبت خودش خورده ... مگه خوردتر میشه ؟ 

گاهی وقتا باید بگی اینم از شانس من تو دنیا.... 

پُر از آسیبی میدونم.... شاید ب حرفم بخندی .. ولی حداقل از راهه خُدایی فاصله نگیر تا وسط دردات بتونی بگی خدا توان بهم بده تحمل کنم 

بتونی از خدا بخوای یا مال تو کندش ؛یا  آرومت کنه 

کاش.... کاش خودمون مراقب نبودیم ... خدا بیشتر از قلبمون مراقبت میکرد 

گاهی درده قلبمون از توانمون خیلی بیشتره .... 

عشق نیرویی هست ک کارها را آسان میکند .مشکلات را حل میکند.و راهها را نزدیک میسازد . 
با حرفات فقط تونستم گریه کنم   اونجا ک گفتی نه دلتنگ کسی هستم نه هیچی ....  &nbs ...

چقدر حرف دلم رو قشنگ گفتی 

دقیقا شاید باورتون نشه ولی حتی خبر همون مرگ هم بهم بدن دیگه فرقی نداره چون دقیقا همینطوری هست چون اگه یکم حمایت میشدم از دستش نمی‌دادم بگزریم ولی همه حرفات حرف های دلم بود 

حتی عید هم اضافه کاری برداشتم که سرم گرم باشه تصمیم دارم تا جایی میتونم خدا کمکم کنه راهم رو کلا از والدینم جدا کنم طوری که میگم اصلا انگار از اول نداشتم و از زیر خاک آمدم بیرون 

چقدر حرف دلم رو قشنگ گفتی  دقیقا شاید باورتون نشه ولی حتی خبر همون مرگ هم بهم بدن دیگه فرقی ند ...

چون دلم پر از درده مگه میشه نفهمم 

حتی عید هم اضافه کاری برداشتم که سرم گرم باشه تصمیم دارم تا جایی میتونم خدا کمکم کنه راهم رو کلا از ...

و بازم انتقام نداشتن اون از آدمهای اطرافت 

حق بهن میدم اونایی ک باعث دورتر شدنت ازش شُدن رو نتونی باهاشون ی لبخند ساده هم بزنی . 

راستی ی جوری زندگی کن ک اگه برگرده و ببینت با خودش نگه چ بهتر ک رفتم .... 

چون اون زمانی ک حال ترو میبینه نمیتونه درک کنه تو از دوربی اون ب این روز افتادی .... 

ی جوری باش ک بتونه پُزت ب همه بده . حتی اگه مال هم نباشید 

و بازم انتقام نداشتن اون از آدمهای اطرافت   حق بهن میدم اونایی ک باعث دورتر شدنت ...

ممیدونم چی بگم حرفا هات خیلی درسته 

من زندگی رو با اون دوست داشتم 

ولی هر وقت بگرده نور چشمم هست همین رو دارم بگم

یه بیهوشی چشم واکردن تو بیمارستان و شنیدن این خبر که یه هفته بیشتز زنده نیستم و تو این یه هفته از همه دور باشم و فقط آهنگ گوش بدم

من از پریشب فهمیدم که تنها تر از همیشم آره دوریت باعث میشه که بدتر عصبی شم....!🥲❤️‍🩹

بمیرم راحت بشم  دیگه برام مهم نیست بعد من چی به سر بچه هام میاد 

👀این شوهرای ما هربار زنگ  میزنیم میگیم کجاین میگن سر کار اگه راست میگفتن ما باید از نوک انگشت تا گردن النگوداشتیم  والا🤷‍♀️🤣 #شوهرای زحمت کش 😅🤭 # نه به شوهر آزاری😁