2777
2789
عنوان

امشب شب آرزو هاست،بزرگترین آرزوتو بگو ؛آمین بگیم

| مشاهده متن کامل بحث + 5178 بازدید | 605 پست
 برم سر یه کار دولتی و طلاق بگییرم 

ای بابا چرا خواستی تو خصوصی بیایید صحبت کنیم 

میفهمم چی میگید واقعا دیگه نه تقدیر متوجه میشم نه حکمت رو 

ما که این همه همو دوست داشتیم سر چیزرهای ساده خراب شد 

بعد دونفر راحت به هم می‌رسن 

یکی عاشق بچه هست بچه دار نمیشه یکی لیاقت یکی بچه هم نداره چهارتا بچه میاره 😔😔🥺

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

ارزو میکنم همه ی آدما به حاجت دلشون برسن ، آمین♥️

مریم میرزاخانی ریاضی‌دان ایرانی و استاد دانشگاه استنفورد بود. میرزاخانی در سال ۲۰۱۴ به دلیل کنشگری در زمینه «دینامیک و هندسه سطوح ریمانی و فضاهای پیمانه‌ای آن‌ها» برنده مدال فیلدز شد که بالاترین جایزه در ریاضیات است. وی تنها زن و اولین ایرانی برندهٔ مدال فیلدز است. میدونستی وقتی لبخند میزنی نمیتونی نفس بکشی؟؟ دروغ گفتم فقط میخواستم لبخند بزنی:) اون چیزی که از علم و ثروت بهتره فرآموشیه:) هیچ پایانی،به راستی پایان نیست در هر سرانجام مفهوم یک آغاز نهفته است. میدونستی پروانه ها نمیتونن بالهاشونو ببینن؟ و اصلا خبر ندارن که چقدر قشنگن. شاید تو هم یه پروانه‌ای، یه انسان فوق‌العاده، فقط خودت نمیتونی ببینیش

دعا کنید بشه برام .ممنونم

فقط خواستم بهت بگم اگه تو ذهنته و تو قلبت حسش میکنی مطمعن باش بهش میرسی قربونت برم🫀🦋میگه قبل از اینکه واسه خواستنش دعا کنی برات آماده کردم ؛ اصلا برات آماده کردم که به دلت انداختم که دعا کنی واسش .. الهی دورت بگردم خدا تو چقددددد خوبی آخه♥️🌿میگم حالا ک خوندیش اگ حالِ دلت قشنگ شد برای سلامتی امام زمان و برای رسیدنم ب حاجتم ی صلوات میفرستی❤️

ظهر امام زمان(عج)

پیدا کردن یه شغل مناسب با محیط و همکار های مناسب 

رفع شدن مشکلات روحیم

گرفتن گواهینامم

درمان کردن ترس هام

سالم و سلامت بودن همه اعضای خانوادم و همه مردم دنیا

همیشه آخرش قشنگه ..پس اگر قشنگ نبود بدون آخرش نیست !!

خدایا 

به امام عصرت قسمت میدم

زندگی اون دخترو نجات بده 

عاقبتش رو بخیر بکن

زندگیش رو باعزت و قشنگ کن 

شرمندگی رو از روی دوش من کم کن

یه نگاه به قدت بکن،یه نگاه به تحملت بکن،یه نگاه به توانایی هات بکن،با همین قدر و قواره زندگی کن،تو با همین اندازه قشنگی، با همین اندازه دوست داشتنی ای،با همین اندازه بهترینی،با همین اندازه باهوشی؛بذار رشدت در راستای لذتت باشه خودت رو مجبور نکن به بهترین بودن به کامل بودن به قشنگ ترین بودن.تو همین اندازه بهترینی❤️

خونمون تکمیل بشه

دختر قشنگم🥰تو همه وجود منی وقتی نگاه اون چشمای مشکی و فندقی جذابت میکنم یه حسی تو دلم به وجود میاد که انگار دنیا تو مشت منه...خداروشکر میکنم که بعد کلی انتظار یه دخمل خشگل و ناااازی مثل تو به من هدیه کرد💜

بابام یه کار خوب پیدا کنه 

نقاشی داداشم فروش بره

من ازین پوچی و مشکلات افسردگی و اسیب جسمی که دیدم خلاص بشم و بتونم درس بخونم  و شغل مورد علاقمو داشته باشم و با یه فرد خوب ازدواج کنم 

امیدوارم شمام به خواسته های دلتون برسید 

در کوچه ام،در یک کوچه خلوت وبی کس راه میروم.بدون نگاه به پشت سر،درنقطه ای که راهم را تاریکی فرامیگیرد،گویی رویایی میبینم که درانتظارماست.آسمان سیاه با ابرهای خاکستری پوشیده شده.گویی رعد وبرق پنجره ی خانه هارانشانه گرفته.عالم وآدم درخوابند،فقط دو دوست بیدارند.یکی منم ودیگری پیاده روهای خلوت