2777
2789
عنوان

امشب شب آرزو هاست،بزرگترین آرزوتو بگو ؛آمین بگیم

| مشاهده متن کامل بحث + 5224 بازدید | 607 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

امیدوارم همه به چیزایی که میخوان برسن و حال دلشون خوب باشه...

آدم به امید و آرزو زندس....

هرچیزی که درونِ توست زیباست ، حتی تلاش‌هایِ ناموفقت برای پنهان کردنِ غم‌هات🌱"...شاد باش و از تموم لحظه های زندگیت چه تلخ چه شیرین لذت ببر،زندگی بی ارزش تر و کوتاه تر از اونیه که بخوای غمگین بمونی -_•" 

انقد دلم شکسته... اشک‌تو چشمام حلقه زده... خیلی در حقم ظلم کرده.. بگم بهم حق میدی خودش میدونی ب زو ...

رای راحت شدن و ارامشت صلوات فرستادم اما دلم میخواد مامانت اذیتت نکنه و در دسترست باشه به نظر من ادم اگه صد سالشم بشه گاهی اوقات به مادر نیاز داری تابرات مادری کنه 🤨خدا مادرتو به راه راست هدایت کنه🤲🤲🤲

کاربر قدیمی هستم با یه کاربری  جدید😘😘😘 دستم به بودنت نمیرسد*اما بگذار سربسته بگوییم**طوری دوستت میدارم ***که هر شبانه روز بی انکه ببینمت****بی انکه ببوسمت*****بی انکه لمست کنم*****بودنی ترین بودنی شخص جهانم شده ای*****🌹🌹🌹 شعر بالا به یاد عزیزترین عزیزامن که از دست دادم ❤ممنون میشم برای شادی روحشون یک صلوات بفرستی🌹🌹🌹�
رای راحت شدن و ارامشت صلوات فرستادم اما دلم میخواد مامانت اذیتت نکنه و در دسترست باشه به نظر من ادم ...

آدم همیشه ب مادرش نیاز داره

یادمه بچه ک بودم همش ولمون میکرد میرفت. گاهی برمیگشتم میدیدم خونه نیست دلم میترکید. گاهی وقتام خواب میدیدم ک رفته...

وقتی ام ک بود مدام مقایسه ام میکرد. مثلا با داداشم مقابسه ام میکرد و بعد بهم میفهموند ک من خنگم! یا با هر دختری تو فامیل! ک اون فلان اون یکی بهمانه... تحقیر، مقایسه، کتک..‌ ولی ی جاهایی ک بابام چشم دیدنمو نداشت و پسراشو دوست داشت و آشکارا فرق میذاشت بینمون، بهم محبت میکرد. تمام سالهایی ک تو خونشون بودم اون بود ک برام چنتا تیکه طلا خریره بود ولی در مقابل اون همه تحقیر، نفرین و داد و بیداد ب چشم نمیومد.

الان ۳۳سالمه. هنوز من ک هیچ، دخترمو مقایسه میکنه. میخوام منفجر بشم از شدت خشم و نفرت. ۷سال بچه نیوردم، دوتا سقط کردم، بخش اعظمش بخاطر همین موضوع بود! و حالا همونی دختری ک همیشه میکوبید تو سرم بعد من زایید تا باز بچه هامون بشه سوژه مقایسه مادرم! لعنت ب من و بخت و اقبالم... بخوام بگم تا صبح باید بنوبسم

🌸
ب چادر وچهره نیس ب دله عزیزم دل پاکی داری

خودمم میگم اگه خدا بخاد شهید کنه میکنه. اصلا نمیپرسه کی هستی چی هستی 

اما نگاه به کارنامه شهدا میکنم میگم بابا اینا خیلی خوب بودن. 

بازم ممنونم از دلگرمیت❤❤❤❤❤😍

واسه من زحمتی نیس   اداره پست تا عطاریمون راهی نیس  بتونم دل یکی شاد کنم چرا ...

ممنون گلی اگه گیر نیومد مزاحمت میشم 

فقط 9 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بنظرتون چرا دوست دختر رونالدو چشم نمیخوره ولی خانومای اطراف من فرت فرت چشم‌میخورن