2777
2789
عنوان

امشب شب آرزو هاست،بزرگترین آرزوتو بگو ؛آمین بگیم

| مشاهده متن کامل بحث + 5224 بازدید | 607 پست

وام مون جوربشه،بتونیم بدهی هامون رو پس بدیم، بتونیم بقیه پول مسکن ملی رو بریزیم،بتونیم حداقل یه پراید بخریم بدون وسیله نمونیم

خلاصه مشکل مالی مون حل بشه

شوهرم عقلش سرجاش بیاد و دیگه تو مسائل مالی گندنزنه

از شر عقده های مادرم خلاص بشم. برم دور دور دور شم ازش که دیگه نتونه سمپاشیم کنه.

مادر اگه به ارزوت برسی یه روز دلت براش پر میزنه 

فرزندم ارزویی دگر کن

کاربر قدیمی هستم با یه کاربری  جدید😘😘😘 دستم به بودنت نمیرسد*اما بگذار سربسته بگوییم**طوری دوستت میدارم ***که هر شبانه روز بی انکه ببینمت****بی انکه ببوسمت*****بی انکه لمست کنم*****بودنی ترین بودنی شخص جهانم شده ای*****🌹🌹🌹 شعر بالا به یاد عزیزترین عزیزامن که از دست دادم ❤ممنون میشم برای شادی روحشون یک صلوات بفرستی🌹🌹🌹�

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ظهور امام زمان💚

سلامتی و آرامش❤️

عاقبت بخیری💗

رزق و روزی🧡

برکت و ثروت💙

ازدواج خوب و موفق ان شاء الله به زودی🙂

رفتن به زیارت با دلی خوش (مشهد و کربلا)😍

الهی آمین🥺🕊🌱

❤️اَللّهُمَّ‌صَلِّ‌عَلی‌مُحمّدٍوَآلِ‌مُحمّدوَعَجل‌فَرَجَهُم❤️

التماس دعاااا💕

خدایا به بزرگیت به کرم وبخششت قسم حضرت ابوالفضل واسطه قراردادم تمام مادران چشم انتظار مخصوص نی نی سایت دامنشون سبز وحاجت دلشون روا وصاحب فرزند صالح قراربده خدایا سلامتی بچه من هم بده الهی امین

مادر اگه به ارزوت برسی یه روز دلت براش پر میزنه  فرزندم ارزویی دگر کن

انقد دلم شکسته... اشک‌تو چشمام حلقه زده...

خیلی در حقم ظلم کرده.. بگم بهم حق میدی

خودش میدونی ب زودی میرم ولی بازم کار خودشو میکنه.. دلم خونه از دستش

🌸

خیلی از پست هارو خوندم وبرای هرکس که لایک کردم صلوات فرستادم به ارزوش برسه

کاربر قدیمی هستم با یه کاربری  جدید😘😘😘 دستم به بودنت نمیرسد*اما بگذار سربسته بگوییم**طوری دوستت میدارم ***که هر شبانه روز بی انکه ببینمت****بی انکه ببوسمت*****بی انکه لمست کنم*****بودنی ترین بودنی شخص جهانم شده ای*****🌹🌹🌹 شعر بالا به یاد عزیزترین عزیزامن که از دست دادم ❤ممنون میشم برای شادی روحشون یک صلوات بفرستی🌹🌹🌹�