2777
2789
عنوان

امشب شب آرزو هاست،بزرگترین آرزوتو بگو ؛آمین بگیم

| مشاهده متن کامل بحث + 5224 بازدید | 607 پست
میشه بیایی دوتا تاپیک قبلترم؟

اومدم دیدم 

عزیزم سعی کن خوشحالیتون رو سه تایی جشن بگیرین 

عشق نیرویی هست ک کارها را آسان میکند .مشکلات را حل میکند.و راهها را نزدیک میسازد . 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

واقعا متاسفم ....   حالا ک خیانتش بهت ثابت شده   اگه ازت بپرسم سال دیگه این ...

اگه تونسته باشم مستقل بشم 

اگه اون زن از زندگیه شوهرم رفته باشه بیرون 

اگه شوهرم پشیمون شده باشه و برگرده 

اگه هر دو شون درد خیانت بکشن 

مهم ترین و اصلی ترین قانون انسانیت اینه که دل نشکنیم همین . سخت نیس💔

الهی ک همگی حاجت روا بشید عزیزان🥺❤️🤲🏻🫂

خدایا همونی که خودت می‌دونی 🥺❤️

التماس دعا 🌱

به صُبـح می‌رسـد این روزگـارِ دائـم شَـب... :)❤️✨         هيچ چيز دوبار اتفاق نمی افتد و اتفاق نخواهد افتاد! به همين دليل، ناشی به دنيا آمده‌ايم و خام خواهيم رفت!                                     هیچ روزی تکرار نمی‌شود،.                                                                  دو شب شبیه هم نیست،                                                                  دو بوسه یکی نیستند،.                                                                  نگاه ِقبلی مثل ِنگاه ِبعدی نیست...!                                                    بزرگترین مصیبت برای یک انسان این است که: نه سوادِ حرف زدن داشته باشد، نه شعورِ لازم برای خاموش ماندن...                                                                       ‌    👤#ژان_دلابرویه

خدایا امشب هر کی یه خواسته ای داره نا امیدش نکن خودت بهتر از دل بنده هات خبررررر داری، سلامتی بزرگترین نعمت شامل حال همه بشه، انشاالله سال بعد برای همه پر از موفقیت و سربلندی، خبرهای خوش باشه، دوستای گلم واسه حاجت دل همتون صلوات فرستادم، خواهش می کنم با دلهای پاکتون منم دعا کنید 

اگه تونسته باشم مستقل بشم  اگه اون زن از زندگیه شوهرم رفته باشه بیرون  اگه شوهرم پشیمون ...

دعات کردم 

عشق نیرویی هست ک کارها را آسان میکند .مشکلات را حل میکند.و راهها را نزدیک میسازد . 

برای زندگی باهمسرم و بچه هام برگردیم شیراز 

پناه برتو که بی واژه مرا میشنوی♥             خدای من نمیدانم گاهی کجای دنیا گم ات میکنم در هیاهوی بازار … در خستگی هنگام نماز ! در وسوسه های نفس ام… نمیدانم…. اما ، گاهی تو را گم میکنم مثل کودکی که در بازار دستان مهربان مادرش را رها کرده به تماشای عروسکی مشغول است…! بعد میبیند مادرش نیست و هیچ عروسکی او را خوشحال نمیکند…! 💙                      🙏🏻 یَا مَنْ یَکفِی مِنْ کلِّ شَیْ ءٍ وَ لَا یَکفِی مِنْهُ شَیْ ءٌ اکفِنِی مَا أَهَمَّنِی مِمَّا أَنَا فِیهِ بحق محمدٍ و آل محمد صلواتک علیه 🙏🏻              ✅  درمانگر طب سنتی وطب فشاری ام سوالی داشتی خوشحال میشم بتونم کمکت کنم ✅
خدایا امشب هر کی یه خواسته ای داره نا امیدش نکن خودت بهتر از دل بنده هات خبررررر داری، سلامتی بزرگتر ...

واقعا خودش بهتر میدونه 

آرامش و سلامتی از خدا میخوام🥺

بچه سالم و صالح بهم بده🙏🥺♥️

بالاخره خدا بغلمو با دستاش پر کرد خدایا خیلی دوست دارم نذاشتی حسرت مادرشدن رو دلم بمونه 🥺❤                            امضای قبلیم:خدایا میشه بغلمو با دستات پرکنی🌙🥺؟                           🥀🥲              ما کوچیکا خدامون بزرگه.......🍂🌱                گاهی گمان نمیکنی ولی میشود🥰