2777
2789
عنوان

امشب شب آرزو هاست،بزرگترین آرزوتو بگو ؛آمین بگیم

| مشاهده متن کامل بحث + 5225 بازدید | 607 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

۱۷ روزه

هیجدهمین  پیامت تو تایپیک من بود ک اونو آرزو کردی 

انشالله صلاحت باشه و برگرده

عشق نیرویی هست ک کارها را آسان میکند .مشکلات را حل میکند.و راهها را نزدیک میسازد . 
عزیزم انشالله   خودت  هم اون موقع خواب رفته باشی کنار پسرت و وقت نکنی بیای نینی سایت ...

انشالله عزیز

فقط 9 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بنظرتون چرا دوست دختر رونالدو چشم نمیخوره ولی خانومای اطراف من فرت فرت چشم‌میخورن
همه وسایلاشو دادم بهش ولی پلاکم و کلی چیزای دیگ دستشه ک نداده بهم میگم شاید قراره برگرده دعا کن برام ...

گلم دلت پیشش بود چرا وسایلش پس دادی؟

عشق نیرویی هست ک کارها را آسان میکند .مشکلات را حل میکند.و راهها را نزدیک میسازد . 
 فکر نمیکنی الان نوبت توهه از دلش در بیاری؟

بد حرف زد خیلی بد بعدش ب خالمم پیام داد کع منم ب اندازع هانیه داغونم گفتم من بی تو خوبم از سر لج ولی میدونه دروغ گفتم 

چیکار کنم هفته دیگ تولدشه

هفته دیگ تولدشه کادوهایی ک براش سفارش دادع بودم اتفاقی فهمیده بود چیان اونارو دارم هنوز هرچی ب ...

اگه دلت پیششه بهش برگرد 

حتی اگه فکر میکنی پَست میزنه بازم ارزشش داره 

چون اینجوری نهایت  تلاشت رو کردی و دلت آرومتره 

کادو تولدشم حتما بهش بده

شوهرم بهتر بشه اخلاقش و به سلامتی زایمان کنم 🥲🥲

عزیزم مردها اکثرا نزدیک زایمان زنشون تا دو ماه بعدش ؛بدترین ورژن از اخلاق خودشون میگیرن 

از چیه و چرا ؟نمیدونم واقعا 

ولی صبوری کن انشالله با دل خوش بچت بغل کنی