2777
2789
عنوان

آریتمی قلب در بارداری

| مشاهده متن کامل بحث + 1554 بازدید | 87 پست
خب توروخدا راحت مهمونی وبازار وبیرون وداخل جمع میری بدون ترس؟

ترس از چی. مگه دور از جون قراره بمیری اخه. بریز بیرون این فکرارو. پس جای من باشی چی میگی که مشکل فک دارم. 

بابت سلامتیت خداروشکر کن عزیزم. چیزی نیس که یه دوره اس. من اینقد اذیت بودم که یه طرف بدنم باهام نمیومد انگاری. هنوزم گاهی همینم

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

قبل حاملگی خوب بودی سرت سنگین نبود؟؟ببخش زیاد میپرسم

عزیزم به خذا داری با استرس فقط حرف میزنی. من جواب تمام سوالاتو چند بار دادم. برگرد دوباره بخون. یکم اروم باش

من فقط میخوام اینقد استرس نداشته باشی. تمام مشکلاتت از اینه. وگرنه هیچیت نیست. هییییچی.  توام ...

بهت قول میدم زایمانت راحته با توکل برخدا...چونکه زایمان اولتم هس....شوهرت خسیس نیس؟دست ودل بازه؟

من فقط میخوام اینقد استرس نداشته باشی. تمام مشکلاتت از اینه. وگرنه هیچیت نیست. هییییچی.  توام ...

ببخش توروخدا یه سوال آخر بپرسم...شما ازکجا دونستید که فک وگبجگاهیتون التهاب داره ؟سی تی دادید؟

بهت قول میدم زایمانت راحته با توکل برخدا...چونکه زایمان اولتم هس....شوهرت خسیس نیس؟دست ودل بازه؟

امروز زایمانم بود دیگه. بد نیستم ولی بلخره جای بخیه ها درد داره. وگرنه ادم از زایمان چیزی نمیفهمه. دیگه صبح زایمان کردم الان یکم باز دردم زیاد شده. همش میگم خداکنه خوب فقط. 

من سی تی ندادم. با یه معاینه ساده ام میشد فهمید

امروز زایمانم بود دیگه. بد نیستم ولی بلخره جای بخیه ها درد داره. وگرنه ادم از زایمان چیزی نمیفهمه. د ...

تبریک میگم عزیزم قدم نو رسیده مبارک خدا برات حفظش کنه....نه کم کم دردش نمی‌مونه خوب میشی

توی سی تی اسکن سر نشون میده؟؟؟معاینه ساده چطور نشون میده توروخد

دکتر برات ممکنه بنویسه. معاینه ساده. دستتو بزار کنار گوشت اگه تکون میدی تق تق میکنه از فکه. موقع خمیازه فکت صدا بده. صدا تق بده