2777
2789
عنوان

خرید سیسمونی در ماه ششم زوده ایا؟

| مشاهده متن کامل بحث + 382 بازدید | 64 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

قربونت بشم عزیزممم ان شالله نی نی تو سالم سلامت بغل بگیری توام واسم دعا کن گلم  نی نی من پسره ...

عزیزم 😍😍به سلامتی ان شاء الله بذنیا بیاد برا من دختره 

میخام کمد سفید بگیرم ب نظرتون خوبه؟ 

بچه اولتونه یا دوم؟ 

مستاجرم فعلا ک بودجه و جا واسه تخت ندارم اما اره ساک حمل ب احتمال زیاد میگیرم.. ب نظرتون ست ماسفرتی ...

سااک حمل خوبه 

من یه کوله پشتی تخت شو هم گرفتم به نظرم خیلی کارا باشه گفتم یهو میرم بیرون بچه رو هرجایی نخوابونم

هرکی گزارشمو بزنه الهی بواسیر بگیره کاربر دائم التعلیقم۰🥴
کوله پشتیه چجوریه؟

بزنی گوگل عکساش هستش راستش همه جا بالای یک ونیم بود تو باسلام یه سیسمونی همونو بهم داد ۸۰۰

اره دیگ کامل بگیر الان من ۱بهمن قرار زایمان کنم هنوز گهواره نخریدم 😐😐ـ موندم چکار کنم 

حتما باید گهواره بخری؟ سختش نگیر... من کلن وسایل خیلی ضروری رو میگیرم.. و اینکه از این گهواره ها بگیر ک پایینش مثل آغوش باشه اونایی ک سافه ب نظرم بچه توش راحت نیست... بعضی از بچه ها هم شنیدم ک اصن تو گهواره اروم نمیگیرن... هر کسی یجوره 

کوله پشتیه چجوریه؟

یه کوله پشتیه کلی جادار برا لوازم بچه پشتش یه زیپ داره بازش کنی تبدیل به یه تخت کوچولو میشه

2810