2777
2789

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

پسر

نیکلاس

رایان

راشا

دختر

ایرن

یاران

متولد ۸۴هستم نه ۹۰🌱تا خودم نگفتم لایک نکن🌱ما از نسل کوروش بزرگ هستیم نه اعراب پس اصلیت و دین  خودتونو فراموش نکنید(چو روزی مرا عمر پایان رسید. زمانی که جانم ز تن پر کشید. نه تابوت باید مرا بر بدن. نه با مومیایی کنید ام کفن. که هر بند این پیکرم بعد از این. شود جزوی از خاک ایران زمین) 🌱                      کوچه دیاگون. سکوی نه و سه چهارم. هاگوارتز. گریفیندور

وای من اومدم بگم نفس و ماهلین و ماهوین دیدم خودت گفتی😂 من اسم خودم نفسه😁اسم‌دخترمو میخوام بزارم م ...

عزیزم میگن کسی ک اسمش نفس باشه نفس میگن نفس بکش 😂

و... 

نمیدونم. چرا فکر این مردم اینقدر مریضه

میگم اسم مورد علاقم جانان هم هست میگن ن صداش می‌مونن جای نان

اما اسم مورد علاقه اولن نفسه😍

اسم خودم تیام 

اسم پسر شاهین

دردی که انسان را به سکوت وا میداردبسیار سنگین تر از دردیستکه انسان را به فریاد وا میداردو انسان ها فقط به فریاد هم می‌رسندنه به سکوت هم…    سکوت من به این معنا نیست که نمی توانم جواب دهم بلکه نمیخواهم دل کسی را بشکنم   اصالت را یکی دروغ نگفتن معنا میکند دیگری تهمت نزدن ولی من اصالت را برده ذات بد نبودن معنا میکنم  قله ای که چند بار فتح شود بی شک تفریحگاه عمومی میشود مواظب قلبت باش همه آدما روزی از دنیا می رن و چیزی که باقی می مونه اعتبار اوناست ‌‌‌... پس اعتبار مون رو حفظ کنیم که واقعی ترین دارایی یک انسان به اعتبار اونه     _ یه دختر مو فرفری چشم درشتم که دردای زیادی کشیده تو زندگیش اما با این وجود تجربه های زیادی هم داره   سوال علمی راجب بدن داشتین راجب اقتصاد داشتین  دلتون گرفته بود خواستید درخواست دوستی بدین درخدمتم ☘️❤️     https://abzarek.ir/service-p/msg/1716079  دیگر هیچکس او نخواهد شد ... حتی خودش .. درد ناشی از تکامل ...رو دارم تجربه میکنم 
عزیزم میگن کسی ک اسمش نفس باشه نفس میگن نفس بکش 😂 و...  نمیدونم. چرا فکر این مردم اینقدر مری ...

حتما حتما باید به این چیزا فکر کنی اتفاقا

الان تو مدرسه پسرم اسم بعضی دوستاش مسخره میشه 

مثلا کیان نیکان اشکان ،همه رو پسرا به جای الف و میزارن و بد تلفظ میکنند ،دبیرستامی هستند

وای من اومدم بگم نفس و ماهلین و ماهوین دیدم خودت گفتی😂 من اسم خودم نفسه😁اسم‌دخترمو میخوام بزارم م ...

چند سالته که اسمت نفسه 😍 خوش به حاالت عجب پدر مادری داشتی 

بهای سنگینی دادم تا فهمیدم ، ‌‌‌‌‌کسی رو که قصد ماندن ندارد ، باید راهی کرد . 🥺💔
اییی اسم پسرمو میخوام بزارم مهیاد دخترمم میخواستم بزارم ماهلین ولی تو فامیل یکی گرفت من میخوام بزارم ...

وای  ایول خانم خوش سلیقه   

تو نفس بکش من هوارو میبوسم๛در خاک من هر آنچه نمی فهمند مسخره می کنند..↻پشت هر گوشی یه قلب درحال تپیدنه مراقب‌تایپ‌کردناتون‌باشین")

نفس 

ماهلین 

دلارام 

کیان 

فقط 3 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خدایا ما رو نگا 🙄 هم با فتحه هم با کسره......اگه با پستم حال کردین تو کانال پوشاکم عضو شین تو روبیکا مرسیییی😘❤️pooshak__helen                                  تیکر شب یلدا🤩🍉🍒

اسمت تیام هست ؟ چند سالته ؟ 

بله۱۸

دردی که انسان را به سکوت وا میداردبسیار سنگین تر از دردیستکه انسان را به فریاد وا میداردو انسان ها فقط به فریاد هم می‌رسندنه به سکوت هم…    سکوت من به این معنا نیست که نمی توانم جواب دهم بلکه نمیخواهم دل کسی را بشکنم   اصالت را یکی دروغ نگفتن معنا میکند دیگری تهمت نزدن ولی من اصالت را برده ذات بد نبودن معنا میکنم  قله ای که چند بار فتح شود بی شک تفریحگاه عمومی میشود مواظب قلبت باش همه آدما روزی از دنیا می رن و چیزی که باقی می مونه اعتبار اوناست ‌‌‌... پس اعتبار مون رو حفظ کنیم که واقعی ترین دارایی یک انسان به اعتبار اونه     _ یه دختر مو فرفری چشم درشتم که دردای زیادی کشیده تو زندگیش اما با این وجود تجربه های زیادی هم داره   سوال علمی راجب بدن داشتین راجب اقتصاد داشتین  دلتون گرفته بود خواستید درخواست دوستی بدین درخدمتم ☘️❤️     https://abzarek.ir/service-p/msg/1716079  دیگر هیچکس او نخواهد شد ... حتی خودش .. درد ناشی از تکامل ...رو دارم تجربه میکنم 
2810