2777
2789
عنوان

زندگی بعد بچه چجوریه بچه ها

| مشاهده متن کامل بحث + 1245 بازدید | 81 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اونا با بچه خودت زمین تا اسمون فرق میکنه اسی  شب بیداری مریضی نق نق الکی  الان دختر من ی ...

ولی اینا همه چیشون بامن بود حتی ختنه اینا هم خودم بردمشون🤣🤣🤣پوشک شیر خشک واکسن خلاصه همه چی 

اگه امضامو میخونی برای شادی روح پدرم و تمام اموات فاتحه ای بخون🖤😭بابایی خیلی دلتنگتم 

زندگی متاهلی به دوبخش تقسیم میشه،قبل بچه دار شدن ،بعد بچه دار شدن

قبلش همه چیز روتین هست.تصمیمهاتون دونفره هست.امکان سفروتفریح و...تو هر زمانی براتون هست.هزینه ها قابل مدیریته

بعد بچه،دیگه تصمیم هاتون دو نفره نیست وباید باتوجه به شرایط بچه بعضی از تصمیم ها رو بگیرین،امکان سفروتفریح تو هرزمانی براتون نیست.هزینه های جانبی و تربیت بچه اضافه میشه  اما نمیدونم حس پدرومادری چیه که اکثرا این سختی رو به جون میخرن وبچه دار میشن.....مادر شدن سخت ترین و شیرین ترین لذت دنیاست.

خدایا بی نهایت شکرت
بخدا فانتزی نساختم تازه پدرمو از دست دادم از ی طرفم خانوادم ناراحتن خیلی وقته دلشون ی نینی کوچولو می ...

انشالله همینطور میشه

منظورمن این نبود ک بچه خوب نیست، اتفاقا بچه امید و دلگرمی زندگیه

اما واقعا شکل زندگیو عوض میکنه

مثل زمانی ک از خونه بابا میری خونه شوهر و زندگیت تکون میخوره و راحتی سابقو نداری

با اومدن بچه ام تحول اینجوری رخ میده

من میگم با دید واقعگرایانه برو جلو که بعدا دچار افسردگی و نا امیدی نشی

پذیرشتو بالا ببر

چرا همش منفی های زندگیتو میبینی؟ میدونی خودت و ذهنت باعث پرورششون میشی؟ از این ببعد بگرد دنباله مثبتها و بخاطرش خدارو شکر کن، اونوقت منتظر اتفاقای خوب باش💜
[QUOTE=324854764]من بیشتر عشق عاطفی برام مهمه خیلی به محبت شوهرم وابستم دلم نمیخواد اصلا کم شه[/QUOT ...

هیییی نمیدونم باید تو موقعیتش قرار بگیری تا بفهمی اینجوری نمیشه🤣🤣

اگه امضامو میخونی برای شادی روح پدرم و تمام اموات فاتحه ای بخون🖤😭بابایی خیلی دلتنگتم 
عزیزم چقد کوچولویین 😀 موفق باشین

حالا شوهرم میگ دوسال دیر تر بیاریم دیه پیر شدم بچه ب چ دردم میخوره😒😑

ولی تا میتونی و وقت داری از دونفره بودن کماااااااال استفاده ببر بعدا دلت پر میکشه یه ساعت فقط یه ساع ...

اشکم در اومد🥺

انشالله همینطور میشه منظورمن این نبود ک بچه خوب نیست، اتفاقا بچه امید و دلگرمی زندگیه اما واقعا شک ...

اهوم ممنون عزیزم حرفات دلگرمی بود

زندگی متاهلی به دوبخش تقسیم میشه،قبل بچه دار شدن ،بعد بچه دار شدن قبلش همه چیز روتین هست.تصمیمها ...

ولی دروغ چرا من خیلی میترسم

بخدا فانتزی نساختم تازه پدرمو از دست دادم از ی طرفم خانوادم ناراحتن خیلی وقته دلشون ی نینی کوچولو می ...

خدا رحمت کنه پدرتو

ولی مطمئن باش تو خودتم اولویتت میشه بچت (احتمالا بخاطر هورمونا)

و اینکه زن و شوهر با دوتا امضا از هم جدا میشن ولی بچه مال خودته و هیچ جوره نمیتونی از زندگیت حذفش کنی

عادیه که اولویت شوهرتم بشه بچه 

خلاصه خودتو برای تقسیم کردن محبتش آماده کن

Ring through my ears and sting my eyes, your Spanish lullaby 💕
پس منو شوهرم چی بگیم پیر شدیم یعنی 😃😃 هروقت امادگی داشتین بیارین هم جسمی هم روحی هم مال ...

راستشو بگم نداریم 🤣🤣🤣🤣مستاجر هستیم فعلا قسمت نشده صاحب خونه شیم

پس منو شوهرم چی بگیم پیر شدیم یعنی 😃😃 هروقت امادگی داشتین بیارین هم جسمی هم روحی هم مال ...

چند سالتونه چند ساله ازدواج کردین نینی ندارین